| נשלח ב-19/2/2020 22:53 |
|
| |
- עולם השוויגערים -
בס"ד ערב טוב חבר'ה  כשאנחנו יוצאים לשידעך הרוב הרגיל,בעיקר בוחן התאמה של בני הזוג... ונפגשים עם ההורים רק אחרי שהזוג סוגר  רק המשפחות החופרות בודקות את המשפחות לפני שהמיועד נפגש עם המיועדת... מה תעשו אם השוויגער/ית לא יסמפטו אתכם? יתערבו בחייכם כזוג? ידברו עליכם,באוזני בן הזוג,רע ויגרמו לסיכסוכים? האם לדעתם כדאי גם לבדוק זאת לפני או להאמין שיהיה טוב ולהביט בעיקר על מידות הבחור? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 19/02/2020 22:55:01
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:19 |
|
| |
ברור. בתור זוג צעיר תצטרכי אותם. אם כי, לא צריך לייחס לזה חשיבות הכי גבוהה. את לא מתחתנת איתם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:21 |
|
| |
בס"ד אצטרך אותם,לפי פרושך בקטע של אירוח או תמיכה פיננסית?  אז איך לדעתך בודקים בגבול הנורמה?אם הם הורים נחמדים ולא מתערבים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:24 |
|
| |
בקטע של אירוח בעיקר. לא חייבת להיות החברה הכי טובה שלהם, אבל צריך להיות ברמה שיש דיבור, ומקבלים אותך ואת הדעות שלך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:27 |
|
| |
שוויגער או שווער טובים זה עניין של סיעתא דשמיא(לי הייתה המון סיעתא דשמיא:) זה בונוס , בסוף טובים או לא אולי מאתגר ,פחות משנה מהמהות כי הקשר היחיד שהוא החשוב זה עם בת/בן הזוג... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:30 |
|
| |
בס"ד להתארח בבית שבוחן אותי זה בהחלט פרוייקט  אני רגילה לקום משולחן השבת מתי שבא לי...ובכלל לקחת תנומה קלה בין הארוחות...שלפעמים "בטעות" נמשכת עד הבוקר  או פתאום לשבת בספה ולקרוא משהו... בטח שם אצטרך לשבת כמו פסל עד הקינוח  איך לדעתך בודקים אם הכל זורם איתם אם נפגשים איתם כשאני סוף סוף החלטתי שאני רוצה להתחתן עם מישהו? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/02/2020 00:42:26
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:41 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
שוויגער או שווער טובים זה עניין של סיעתא דשמיא(לי הייתה המון סיעתא דשמיא:) זה בונוס , בסוף טובים או לא אולי מאתגר ,פחות משנה מהמהות כי הקשר היחיד שהוא החשוב זה עם בת/בן הזוג...
|
|
בס"ד כן זה נכון...האמת ששכחתי להתפלל על זה כל השנים  צריכה לעדכן את הבקשות...(מגיל12 אמרו לי להתפלל על זיווג הגון...חסר לו שהוא לא יהיה הגון;)) תראה שמעתי על סיפורים שהחמות נגיד דיברה על הכלה רע ולכן הבחור התנהג לאישתו בצורה לא מכבדת ובסוף החבילה התפרקה... בנוסף לזה,עשיתי בעבר הרחוק בייביסיטר בבית,שבו השווער דיבר רע על האישה ועודד את בנו להתגרש... הזוגיות שם הייתה גרועה,הגבר צעק על אישתו מולי... זה היה ממש מפחיד. האישה ביקשה ממני להשאר ולא ללכת...כי פחדה ממנו...  וסיפרה לי שחמיה כל הזמן מדבר נגדה... כך שכמה שאומרים שלא מתחתנים עם המשפחה....אך דעתם מחלחלת בליבו של בן הזוג והיחס בהתאם...אתה לא חושב?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/02/2020 00:55:17
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:46 |
|
| |
| Ano2525 כתב: |  |
כמו שתדעי עם בן הזוג. לפי איך שנראה בצאט, יש לך אינטואיציות די טובות...
|
|
בס"ד אמממ בשביל שהאינטואיציה תעבוד אני צריכה לראות את ההורים... ורואים אותם רק בסוף כשהזוג מאוהב עד הגג  בזמן כזה השכל לא עובד ממש נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:49 |
|
| |
חייכנית, ללא ספק עדיף שיהיה לך קל להכנס למשפחה שלו, והוא לשלך. אבל החיים מלאי הפתעות, ואם תמצאי שהוא הנסיך שלך, אפשר להתפשר על זה. מה שסיפרת בבית שהיית, נשמע אנשים לא הכי 100, לא מדברים על רמה כזאת... ובכל מקרה, שבעלך לעתיד יאהב אותך, הוא לא אמור להקשיב להורים שלו. הוא כבר לא ילד. הוא צריך החלטות בעצמו. אל תדאגי יותר מדי בפרטים האלה, שיהיה לך בהצלחה בחיפוש אחר הנסיך. תעשי את ההשתדלות שלך, מעבר לזה בורא עולם יעזור. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 00:59 |
|
| |
בס"ד כן זה נכון(: אבל אתה מסכים איתי שאם פורץ וויכוח/שפתאום יש אי התאמה קלה ישר קופץ מה שההורים אומרים ואז הגבר יכול להגיד "גם אבא שלי אמר שאת לא מתאימה לי...טעות שהתחתנתי איתך" בתת מודע ההורים,תופסים מקום מכובד מאד בלב הילדים... אבל ברור שגבר אוהב יעשה גבולות להוריו ולא יסכים שידברו על אישתו רע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 01:09 |
|
| |
בס"ד שמעתי על רעיון מקורי של הסינים(אם אנלא טועה) הכלה לפני החתונה,באה תקופה לגור עם השוויגערית ולומדת מה החתן אוהב לאכול ואת מנהגי הבית השונים ונהיית כמו בת בית...ורק אחרי זה הזוג מתחתן  מה אתם אומרים על זה? 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/02/2020 01:11:33
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 14:23 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 15:17 |
|
| |
בס"ד יתכן...לא נראה לי שהם חיים בבית הוריו אחרי החתונה...זה רק תקופת הסתגלות וסטאז'  לדעתי זה רעיון לא הכי נעים...  זה נכון מה שכתוב שתמיד יש מתח בין החמות לכלה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2020 16:11 |
|
| |
כן. את יודעת איך זה בין בנות... אינטואיציה נשית בפעולה. נחמד אבל שאת חושבת קדימה על דברים כאלה. יש כאלה מסמנים וי וממשכים, את בודקת טוב טוב, שכל הפרטים הטכניים מסתדרים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2020 04:46 |
|
| |
בס"ד חחח כן לא פשוט להיות בת  אל תשכח שהחמות לוקחת קצת קשה שהבחורנת ה"זרה" חוטפת לה את בנה ושהוא אוהב אותה לפעמים יותר מהאמא,שגידלה אותו והתאמצה עבורו שנים... לכן צריך להיזהר ולכבד אותה מאד וכל שניה להגיד לה תודה על שגידלה בן כזה מיוחד שמאיר את העולם בגדלותו...העיקר שתרגע  אמממ יפה שאתה רואה בזה משהו חיובי ולא בררני  אבל איך אומרים?מרבה דעת מרבה מכאוב... תכלס?אנלא בודקת(אולי בכללית אם מבררים שואלים איך המשפחה,אבל לא חופרים אצל שכנים וכו')... אבל חשבתי יחד איתכם האם כדאי לבדוק לפני או להשאיר להשגחה העליונה את העבודה  ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|