| נשלח ב-14/5/2020 01:36 |
|
| |
הסודות של האשכנזיות...
בס"ד לילה טוב קהל נכבד!  אם אי פעם שאלתם את עצמכם,איך יש נשים שאחרי המון שנות נישואין ויחד עם גידול ילדים,עדיין שומרות על עדינות,חיוך ורוגע?מסתבר שיש לזה מתכון... כמובן שמאד מוסיף לרוגע,כשיש משפחה תומכת/ושפע בחיים ובריאות וכמובן אמונה וביטחון בה'  אך יש עוד מרכיבים סודיים... חקרתי את הנושא והגעתי לתובנות מעניינות שאשמח לחלוק איתכם:  א) הורי הבחורה עושים בירורים מעמיקים על איכות המשפחה והבחור,כדי שמראש תכנס למקום טוב ונעים...  ב) הן מגיעות לנישואין עם ביטחון עצמי חזק מאד ועושות גבולות לבן זוג,אם הוא טועה ולא נוהג בה בכבוד הראוי לה כבת מלך...  ג) ההורים שלהן נותנים רמז דק/עבה לבחור, שישמור על ה"תכשיט" שלהם ולא יעז לפגוע בנפשה העדינה והרכה...  נותנים לה גב חזק במקרה ותרגיש שלא טוב לה עם הבחור בנישואין... ד) הן לא מחכות שהבחור יבין לבד ויפנק אותן אלא דורשות בצורה עדינה/וקונות בעצמן את מה שעושה להן טוב בלב  ה) הן משדרות לבן זוג שהן נסיכות וככאלו הוא תמיד צריך להתנהג בהתאם,לכבד אותן ולפנק. אז נכון שזה דורש מהן להיות סוג של מושלמות בהתנהגות ולהשתדל לא לטעות,כדי לתחזק את תדמית ה"נסיכה המושלמת"... אך הן לגמרי מתוגמלות על כך והבן זוג אכן נותן להן יחס של נסיך לנסיכה  ו) הן משתדלות לבקש את בקשותיהן ברכות,בחכמה ועם חיוך  לדוג' "תוכל בבקשה לעשות כך וכך" /"מאד יעזור לי אם תקנה x.y.z בדרך"- נשמע לא מחייב/ פקודה... אלא נעים יותר ונותן רצון לבן זוג אכן לעשות כבקשתן בשמחה  ז) הן משדרות לבן זוג,שטוב להן בחיים גם בלעדיו ושאם ינהג בה בצורה לא מכבדת או יעיר לה תדיר,היא לא חוששת לעזוב ולחיות בלעדיו  ח) הן משתדלות להביא עזרה חיצונית/ושהבן זוג והילדים לוקחים חלק בפעולות הבית.הן קשובות לגופן ולא מעמיסות על עצמן מטלות שניתן לתת לאחרים.(אם אין תקציב הן משתדלות "לשחרר" ולעשות רק מה שבכוחן לעשות ולא רודפות אחרי הסדר וכך שומרות על שפיותן) משתדלות לעבוד חצי משרה/להיות עקרות בית וכך שומרות על עצמן היטב  ט) הן לא מצפות מהבן זוג שיבין איך לתמוך באישה אחרי לידה והולכות לאחר הלידה ל"אם וילד"/מקום הבראה אחר ואח"כ ישר לבית ההורים, כדי שאימה,תתמוך בה בזמן הרגיש ושם הן משתקמות עם התינוק הרך לפחות חודש לאחר הלידה,כשהבן זוג בבית עם הילדים...כשהן חוזרות הביתה,הן משתדלות להביא עזרה חיצונית ומזמינות אוכל מוכן לפעמים/שהבן זוג מבשל להן,כך הן שומרות על בריאותן הנפשית והפיזית  י) אחרון חביב והכי חשוב! הן משתדלות להודות על מה שהבן זוג נותן,מחייכות ומחמיאות ומשדלות לשוחח על בעיות שמפריעות להן בצורה מכובדת עד שמגיעים לעמק השווה    רוצות גם לשמור על הרוגע,החיוך והשלווה בחיים כנשואות? אתן צריכות ללמוד מהמומחיות בתחום!(כמובן שלא כל האשכנזיות כאלו,התכוונתי לחכמות שבהן!וברור שיש גם ספרדיות כאלו בארץ/בחו"ל!כמובן שאתן מוזמנות להוסיף סודות נוספים)  בהצלחה לכולנו. 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/05/2020 02:32:30
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 18:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 22:20 |
|
| |
בקשר ל ז) יש לה חיי חברה עשירים, היא לא תלויה בבעלה, ולא חוששת שהוא יעזוב, הכל טוב. אינני יודע עד כמה זה נכון - ההכללה, דווקא יש הרבה מזרחיות שהן אסרטיביות וחזקות, והן יודעות להסתדר יופי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 22:30 |
|
| |
יש סוד מארץ הסודות ; הכל תלוי בנקודת המבט ; אם את יודעת ששמונה או עשר ילדים זו משפחה ממוצעת, וזה אפשרי, אז זה אכן נהיה אפשרי, ולא קשה במיוחד, ככה זה, וכולנו יודעות איך להתנהל בתוך זה. הכל תלוי בנקודת המבט. הכל תלוי בהגדרה שניתן לזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2020 22:48 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בקשר ל ז) יש לה חיי חברה עשירים, היא לא תלויה בבעלה, ולא חוששת שהוא יעזוב, הכל טוב.
אינני יודע עד כמה זה נכון - ההכללה, דווקא יש הרבה מזרחיות שהן אסרטיביות וחזקות, והן יודעות להסתדר יופי
|
|
בס"ד אתה מכליל  יש כאלה שתלותיות/נקשרו לגבר וקשה להן שהוא מעוניין להפרד  לכולם קשה פרידות.אך יש נשים שמוכנות לסבול העיקר להקרא בתואר "נשואות". יש נשים שיעשו גבולות ויבקשו ללכת לייעוץ זוגי כדי לחיות בשלום ואיכות חיים טובה. ויש נשים שאחרי שניסו הכל/שהגבר אלים מילולית/פיזית,יפרדו ולא יפחדו מ"מה יגידו"...  ואכן כתבתי מראש,שאיני מכלילה וכוונתי לחכמות שבהן ושיש גם ספרדיות כאלה... ברור שיש נשים אסרטיביות וחזקות...החכמה זה לעשות אתזה עם חיוך  המאסטריות בתחום החיוכים?הן האשכנזיות  אולי הן מזייפות חיוכים לפעמים...אבל יתכן שעדיף לפעמים חיוך מזוייף מאשר פנים קשוחות  פעם חשבתי שאולי הישראלים הדוגריים,עדיפים על חיוך אירופאי מזוייף,אך יום אחד קראתי שאשרי המלבין שיניו לחברו מאשר המשקהו חלב... ומה נכתב בפירוש לכך?שאף אם כועס על חברו בליבו ועדיין מחייך אליו?זה משובח יותר מאשר להראות לחבר פנים זעופות  נכון שזה לא קל!לי אישית קשה לחייך חיוך לא אמיתי!אני מאד שקופה...אבל שווה לעבוד על הנושא 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/05/2020 23:34:09
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 11:34 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בקשר ל ז) יש לה חיי חברה עשירים, היא לא תלויה בבעלה, ולא חוששת שהוא יעזוב, הכל טוב.
אינני יודע עד כמה זה נכון - ההכללה, דווקא יש הרבה מזרחיות שהן אסרטיביות וחזקות, והן יודעות להסתדר יופי
|
|
בס"ד אתה מכליל  יש כאלה שתלותיות/נקשרו לגבר וקשה להן שהוא מעוניין להפרד  לכולם קשה פרידות.אך יש נשים שמוכנות לסבול העיקר להקרא בתואר "נשואות". יש נשים שיעשו גבולות ויבקשו ללכת לייעוץ זוגי כדי לחיות בשלום ואיכות חיים טובה. ויש נשים שאחרי שניסו הכל/שהגבר אלים מילולית/פיזית,יפרדו ולא יפחדו מ"מה יגידו"...  ואכן כתבתי מראש,שאיני מכלילה וכוונתי לחכמות שבהן ושיש גם ספרדיות כאלה... ברור שיש נשים אסרטיביות וחזקות...החכמה זה לעשות אתזה עם חיוך  המאסטריות בתחום החיוכים?הן האשכנזיות  אולי הן מזייפות חיוכים לפעמים...אבל יתכן שעדיף לפעמים חיוך מזוייף מאשר פנים קשוחות  פעם חשבתי שאולי הישראלים הדוגריים,עדיפים על חיוך אירופאי מזוייף,אך יום אחד קראתי שאשרי המלבין שיניו לחברו מאשר המשקהו חלב... ומה נכתב בפירוש לכך?שאף אם כועס על חברו בליבו ועדיין מחייך אליו?זה משובח יותר מאשר להראות לחבר פנים זעופות  נכון שזה לא קל!לי אישית קשה לחייך חיוך לא אמיתי!אני מאד שקופה...אבל שווה לעבוד על הנושא 
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 11:44 |
|
| |
|
|
|
|
תמיד מחייכים מתוך כבוד וחיבה לאדם.
יש גם נשים עם חרדה שהעולם נראה להם אכזר..
|
|
בס"ד אתה מחייך תמיד ולכל אדם?  ממרומי גילך אתה לא חושב,שלפחות בחלקו,העולם הזה כן קצת אכזר?/אגואיסטי מדי?  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/05/2020 11:55:44
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 13:56 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
בס"ד אתה מחייך תמיד ולכל אדם?  ממרומי גילך אתה לא חושב,שלפחות בחלקו,העולם הזה כן קצת אכזר?/אגואיסטי מדי?  _________________
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 14:00 |
|
| |
|
|
|
|
|
|
|
|
העולם הוא לא אכזר, לפעמים הוא נראה אכזרי, העולם הוא לפעמים אגואיסטי היות וכל אחד עסוק בעצמו בעיקר העולם הוא קסם של דבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 16:46 |
|
| |
בס"ד ברור שהעולם הוא קסם של דבר!אך האנשים שחיים בו?לא תמיד(;...פעם שמעתי משפט חכם לגבי יחסי ילדים-הורים... "ילד לא רוצה ברעת האחר אלא בטובת עצמו"... אף אחד לא באמת אכזר או רע בכוונה... אך לפעמים מרוב שאנשים שקועים בעצמם ובבעיותיהם וחושבים שהם במרכז הבמה,קשה להם לראות את האחר,להיות רגישים ולחשוב מה יעשה טוב לשני ולאו דווקא להם...  שוב לא כולם כאלו...אך יש לא מעט...וכולנו צריכים לעבוד על כך.כדי שהעולם שלנו יראה טוב יותר.הוגן יותר ומכיל יותר  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/05/2020 16:53:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2020 17:56 |
|
| |
בס"ד ברור שהעולם הוא קסם של דבר!אך האנשים שחיים בו?לא תמיד(;...פעם שמעתי משפט חכם לגבי יחסי ילדים-הורים... "ילד לא רוצה ברעת האחר אלא בטובת עצמו"... אף אחד לא באמת אכזר או רע בכוונה... אך לפעמים מרוב שאנשים שקועים בעצמם ובבעיותיהם וחושבים שהם במרכז הבמה,קשה להם לראות את האחר,להיות רגישים ולחשוב מה יעשה טוב לשני ולאו דווקא להם...  שוב לא כולם כאלו...אך יש לא מעט...וכולנו צריכים לעבוד על כך.כדי שהעולם שלנו יראה טוב יותר.הוגן יותר ומכיל יותר  _________________
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/05/2020 16:53:41
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:19 |
|
| |
בסופו של דבר הכל תלוי בסייעתא דשמיא. שום דבר מזה לא יעזור עם בן זוג אלים או כשיש חוסר כימיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:25 |
|
| |
בס"ד נכון הכל מלמעלה  אך אל תשכח שבודקים כמיה בפגישה ועושים בירורים מראש... ותמיד יש את האופציה של לעזוב,נישואין זלא כלא...רק שכשהבחורה חושבת שמגיע לה חיים טובים יותר, היא תעשה הכל כדי לשפר זוגיות/לעזוב כשהמצב מגיע לאלימות ח"ו 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/06/2020 01:40:53
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:34 |
|
| |
בס"ד נכון הכל מלמעלה  אך אל תשכח שבודקים כמיה בפגישה ועושים בירורים מראש... ותמיד יש את האופציה של לעזוב,נישואין זלא כלא...רק שכהשבחורה חושבת שמגיע לה חיים טובים יותר, היא תעשה הכל כדי לשפר זוגיות/לעזוב כשהמצב מגיע לאלימות ח"ו 
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 07/06/2020 01:29:49 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2020 01:40 |
|
| |
בס"ד אני הבנתי שהטיפול הכי טוב זה מקודם לעזוב. כדי לתת קו אדום לבן אדם,שאת זה לא עוברים... אח"כ הוא יכול ללכת לטיפול ואם האישה רוצה, היא יכולה לנסות לחיות לצידו, אך ברור שיכולות להיות לו נפילות שוב. שלפעמים יכולות להסתיים בפגיעה פיזית/נפשית, בה עם צלקות לכל החיים לה ולילדיה שצופים מהצד בהתפרצות האלימה...  כך שזה חייב להיות מלווה באיש מקצוע מומחה בתחום ואולי גם שירותי הרווחה ומשטרה,אם זה חוזר על עצמו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|