| נשלח ב-22/9/2020 11:59 |
|
| |
דייט השנה ובחור/ת השנה
**בחור השנה שלי:**
מבוגר ממני במספר מכובד של שנים, רגוע רגיש חכם ואינטלגנט, יצאנו תקופה וזה עבר מהר....
**דייט השנה**:
עם בחור שהורדתי מחוסר התאמה רוחני-תורני , היה דייט סופר מרתק והיה מגניב לדבר איתו כי הוא היה שיקוף שלי באינטלגנציה ;) מרוב שהדייט היה ארוך ודיברנו על כל כך הרבה דברים - הבנתי שאין טעם להיפגש שוב כי יש את הפער הנ"ל , אבל הטעם הטוב נשאר.
שתפו אותנו בדייט ובבחור/ת השנה שלכם/ן1;
תוקן על ידי קיייט ב- 22/09/2020 11:59:16
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 17:34 |
|
| |
בשנה שעברה היה לי 3 דייטים מוזרים שאני זוכר. דייט ארוך מאוד, של שנים, עם עליות וירידות, שהגיע לסיומו, סיימתי עם זה כי הבנתי שהבחורה היא יותר מדי תלותית והיא לא בשבילי, וגם נפגשתי איתה ונדהמתי, פתאום היא כבר לא השקיעה בעצמה וכבר פחות נראית לי, זו היתה אהבה שהסתיימה לצערי, היו לזה עוד סיבות.. הייתי בקשר עם מישהיא מתוקה שממש לא הייתה מתחשבת בי, היא ציפתה שאחזר אחריה, אז זה ירד, ועוד קשר מוזר שנמשכתי אל הגוף שלה ופחות אל הפנים שלה, זה ירד כי היה בה משהו מוזר, היא סתם שפטה אותי לחומרה. נראה לי שככה זה בגיל מתקדם תקועים בבררה.. אולי אחזור אל מישהיא מהעבר שאהבתי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 20:35 |
|
| |
את יכולה לתת דוגמאות משנים קודמות
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 20:36 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בשנה שעברה היה לי 3 דייטים מוזרים שאני זוכר. דייט ארוך מאוד, של שנים, עם עליות וירידות, שהגיע לסיומו, סיימתי עם זה כי הבנתי שהבחורה היא יותר מדי תלותית והיא לא בשבילי, וגם נפגשתי איתה ונדהמתי, פתאום היא כבר לא השקיעה בעצמה וכבר פחות נראית לי, זו היתה אהבה שהסתיימה לצערי, היו לזה עוד סיבות.. הייתי בקשר עם מישהיא מתוקה שממש לא הייתה מתחשבת בי, היא ציפתה שאחזר אחריה, אז זה ירד, ועוד קשר מוזר שנמשכתי אל הגוף שלה ופחות אל הפנים שלה, זה ירד כי היה בה משהו מוזר, היא סתם שפטה אותי לחומרה. נראה לי שככה זה בגיל מתקדם תקועים בבררה.. אולי אחזור אל מישהיא מהעבר שאהבתי.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רציף, תספר על דייט חיובי, בלי קשר האם אתה המשכת בקשר או לא ובחורה שמבחינתך הייתה בחורת השנה בקטע חיובי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/9/2020 20:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
בשנה שעברה היה לי 3 דייטים מוזרים שאני זוכר. דייט ארוך מאוד, של שנים, עם עליות וירידות, שהגיע לסיומו, סיימתי עם זה כי הבנתי שהבחורה היא יותר מדי תלותית והיא לא בשבילי, וגם נפגשתי איתה ונדהמתי, פתאום היא כבר לא השקיעה בעצמה וכבר פחות נראית לי, זו היתה אהבה שהסתיימה לצערי, היו לזה עוד סיבות..
הייתי בקשר עם מישהיא מתוקה שממש לא הייתה מתחשבת בי, היא ציפתה שאחזר אחריה, אז זה ירד,
ועוד קשר מוזר שנמשכתי אל הגוף שלה ופחות אל הפנים שלה, זה ירד כי היה בה משהו מוזר, היא סתם שפטה אותי לחומרה.
נראה לי שככה זה בגיל מתקדם תקועים בבררה..
אולי אחזור אל מישהיא מהעבר שאהבתי..
|
|
הבחורה הראשונה היתה הקטע הכי משמעותי בחיים שלי, היינו מדברים שעות, ואז הכל התהפך, בנס לא התארסתי איתה בעבר, זה היה פעם אחת שעזבתי אותה מסיבות מוצדקות, ואז הרגשתי את ההקלה הגדולה, יצאתי לחופשי, אין חפירות - - - מה היה חיובי ? היינו באותו ראש, היא רצתה אותי מאוד, ועדיין רוצה, היא ראתה בי את הטוב, היא מאוד פקחית, יש לה קול מקסים, היא נאה, קרה כמה פעמים ששרתי לה שירים בלילה בפון עד שהיא נרדמה.. היא הבחורה ההיא באשכול של ההודעות בוואטסאפ.. אני תמיד אוהב אותה, פשוט זה בעיה להמשיך איתה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:33 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 00:35 |
|
| |
בשנה שעברה היה לי 3 דייטים מוזרים שאני זוכר. דייט ארוך מאוד, של שנים, עם עליות וירידות, שהגיע לסיומו, סיימתי עם זה כי הבנתי שהבחורה היא יותר מדי תלותית והיא לא בשבילי, וגם נפגשתי איתה ונדהמתי, פתאום היא כבר לא השקיעה בעצמה וכבר פחות נראית לי, זו היתה אהבה שהסתיימה לצערי, היו לזה עוד סיבות..
הייתי בקשר עם מישהיא מתוקה שממש לא הייתה מתחשבת בי, היא ציפתה שאחזר אחריה, אז זה ירד,
ועוד קשר מוזר שנמשכתי אל הגוף שלה ופחות אל הפנים שלה, זה ירד כי היה בה משהו מוזר, היא סתם שפטה אותי לחומרה.
|
|
הבחורה הראשונה היתה הקטע הכי משמעותי בחיים שלי, היינו מדברים שעות, ואז הכל התהפך, בנס לא התארסתי איתה בעבר, זה היה פעם אחת שעזבתי אותה מסיבות מוצדקות, ואז הרגשתי את ההקלה הגדולה, יצאתי לחופשי, אין חפירות ---
מה היה חיובי ? היינו באותו ראש, היא רצתה אותי מאוד, ועדיין רוצה, היא ראתה בי את הטוב, היא מאוד פקחית, יש לה קול מקסים, היא נאה, קרה כמה פעמים ששרתי לה שירים בלילה בפון עד שהיא נרדמה.. היא הבחורה ההיא באשכול של ההודעות בוואטסאפ.. אני תמיד אוהב אותה, פשוט זה בעיה להמשיך איתה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 01:11 |
|
| |
| סתםבחור כתב: |  | | רציף כתב: |  |
|
|
הבחורה הראשונה היתה הקטע הכי משמעותי בחיים שלי, היינו מדברים שעות, ואז הכל התהפך, בנס לא התארסתי איתה בעבר, זה היה פעם אחת שעזבתי אותה מסיבות מוצדקות, ואז הרגשתי את ההקלה הגדולה, יצאתי לחופשי, אין חפירות ---
מה היה חיובי ? היינו באותו ראש, היא רצתה אותי מאוד, ועדיין רוצה, היא ראתה בי את הטוב, היא מאוד פקחית, יש לה קול מקסים, היא נאה, קרה כמה פעמים ששרתי לה שירים בלילה בפון עד שהיא נרדמה.. היא הבחורה ההיא באשכול של ההודעות בוואטסאפ.. אני תמיד אוהב אותה, פשוט זה בעיה להמשיך איתה.
|
|
|
|
חחחח.. זה מה שעלה לי בראש כשקראתי את זה.... בזמן האחרון יוצא לי לשמוע על יותר ויותר גברים ששרים בטלפון... זה אחד הדברים החמודים והמתוקים שקיימים ביקום....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 01:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 01:30 |
|
| |
בתתימן
| סטאטית כתב: |  | | רציף כתב: |  | | רציף כתב: |  | בשנה שעברה היה לי 3 דייטים מוזרים שאני זוכר.דייט ארוך מאוד, של שנים, עם עליות וירידות, שהגיע לסיומו, סיימתי עם זה כי הבנתי שהבחורה היא יותר מדי תלותית והיא לא בשבילי, וגם נפגשתי איתה ונדהמתי, פתאום היא כבר לא השקיעה בעצמה וכבר פחות נראית לי, זו היתה אהבה שהסתיימה לצערי, היו לזה עוד סיבות..הייתי בקשר עם מישהיא מתוקה שממש לא הייתה מתחשבת בי, היא ציפתה שאחזר אחריה, אז זה ירד,ועוד קשר מוזר שנמשכתי אל הגוף שלה ופחות אל הפנים שלה, זה ירד כי היה בה משהו מוזר, היא סתם שפטה אותי לחומרה.נראה לי שככה זה בגיל מתקדםתקועים בבררה..אולי אחזור אל מישהיא מהעברשאהבתי.. |
|
הבחורה הראשונההיתה הקטע הכי משמעותיבחיים שלי, היינו מדברים שעות, ואז הכל התהפך,בנס לא התארסתי איתה בעבר,זה היה פעם אחת שעזבתי אותהמסיבות מוצדקות,ואז הרגשתי את ההקלה הגדולה,יצאתי לחופשי, אין חפירות ---מה היה חיובי ?היינו באותו ראש, היא רצתה אותי מאוד, ועדיין רוצה, היא ראתה בי את הטוב, היא מאוד פקחית, יש לה קול מקסים, היא נאה,קרה כמה פעמים ששרתי לה שירים בלילה בפון עד שהיא נרדמה..היא הבחורה ההיא באשכול של ההודעות בוואטסאפ..אני תמיד אוהב אותה,פשוט זה בעיה להמשיך איתה. |
| חחחח.. זה מה שעלה לי בראש כשקראתי את זה....בזמן האחרון יוצא לי לשמוע על יותר ויותר גברים ששרים בטלפון... זה אחד הדברים החמודים והמתוקים שקיימים ביקום.... |
|
כשאני אחזור לגיל שלש אני ארצה שישירו לי בטלפון 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 01:36 |
|
| |
זה נשמע תינוקי, אבל במציאות זה ממש לא ככה.... אולי אצל חלק מהבחורים כן, במיוחד אצל אלו שלא יודעים לשיר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 01:39 |
|
| |
בתתימן
| סטאטית כתב: |  | זה נשמע תינוקי, אבל במציאות זה ממש לא ככה.... אולי אצל חלק מהבחורים כן, במיוחד אצל אלו שלא יודעים לשיר... |
|
אני לא מצליחה לצפות לרגע שמישהו ישיר לי בטלפון.. לא מדבר אלי... בכללי אני לא חסידה של שיחות טלפון.. זה כובל מדי.
|
|
|
|
|