| נשלח ב-4/10/2020 04:01 |
|
| |
סדנת שוקולד קבוצתית (=
בס"ד
שבוע טוב ומועדים לשמחה חברוסעי...
לרגל החג, שנפל בעידן הקורונה כשסגר חל על כולנו...החלטתי לפנק את בתימן וכמובן אתכם/ן, בסדנת שוקולד מיוחדת...
אני אשמח אם כולם ישתתפו ואפילו יעלו תמונות של התוצר הסופי (אם זה אפשרי)
מה נלמד בסדנא? יצירת חטיף בננה בציפוי שוקולד ושבבי אגוזים...(בצורת מטבעות שוקולד)
(משהו בהחלט טעים וממכר...כך שכדאי לנסות ולהפתיע את משפחתכם במשהו מיוחד וקל להכנה... )
החומרים הנדרשים:
*150 גרם שוקולד מריר/ חום/ לבן (לפי טעמכם, עדיף מריר) שז"א חפיסת שוקולד וחצי. *שמן * כף אגוזים קצוצים דק(לא חובה) *בננה/ כמה בננות (עבור כל בננה צריך 120/150גרם שוקולד)
מה עוד צריך?
* מזלג * כף * סכין * נייר אפיה * מגש חד פעמי(עדיף)/ צלחת גדולה. * 2 סירים קטנים (שיהיה ניתן לשים אחד ע"ג השני, לצורך המסת השוקולד)+ צלחת גדולה (לתחתית...) במידה ובחרתם בשוקולד חלבי, צריך לוודא מראש שיש כלים חלביים שמתאימים לתהליך...
חשוב לציין שאין צורך בידע קודם באפיה/ בישול, זה מתאים לכולם הן לבחורים והן לבחורות...
כך שאשמח מאד לראות כאן את כולם, אדם, רציף וסתם בחור וכמובן עוד אורחים יחד עם בתימן, סטאטית, קייט ועוד אורחות, בסדנא...
אשמח לשמוע באיזה שעה נוח לכם מחר בערב/מחרתיים ...ובעז"ה נמצא שעה שמתאימה לי ולכם ונפגש כאן כולם ליהנות בצוותא...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 04/10/2020 04:52:01
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 04:13 |
|
| |
יש לי אגוזים טחונים, זה מתאים?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 04:18 |
|
| |
בס"ד
בהחלט שזה מתאים....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 15:42 |
|
| |
חייכנית, מתי את מעלה הוראות הכנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 17:44 |
|
| |
בס"ד
בקרוב בעז"ה... אבל אני רוצה לשמוע על עוד מצטרפים... אני חושבת שזה יהיה ממש חוויתי... הגברים כאן לא ממש זורמים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 18:16 |
|
| |
בס"ד
ולבינתיים חברוסעי...
ברצוני ללמד אתכם על שיטת הבן מארי, להמסת שוקולד מושלמת, בלי שהשוקולד יישרף...
חשוב שתלמדו זאת לפני הסדנא....
https://youtu.be/dXUqrUPj_RMכאן בסרטון מסבירים את כל תהליך המסת השוקולד... נפגש בעז"ה ב8 בערב... מצפה שכולם ישיגו את החומרים הנדרשים עד לשעה זו...  להתראות... 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 18:26 |
|
| |
בס"ד
למי שאין בננות? יכול לנסות על פרי אחר כמו תותים/פירות יער/ תפוח וכו'...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 18:28 |
|
| |
בתתימן
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
ולבינתיים חברוסעי...
ברצוני ללמד אתכם על שיטת הבן מארי, להמסת שוקולד מושלמת, בלי שהשוקולד יישרף...
חשוב שתלמדו זאת לפני הסדנא....
https://youtu.be/dXUqrUPj_RMכאן בסרטון מסבירים את כל תהליך המסת השוקולד... נפגש בעז"ה ב8 בערב... מצפה שכולם ישיגו את החומרים הנדרשים עד לשעה זו...  להתראות...  |
|
חמודה האישה הזאת.. יש לה עליונית שפעם לבשתי 
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 18:54 |
|
| |
בס"ד
נ.ב
החיוך הכחול, לא נראה כ"כ שמח...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2020 19:14 |
|
| |
גם אני מצטרפת לסדנא!תודה רבה חייכנית כפרה עלייך איך אני מעריכה אותך!ישלך באמת לב טוב ומפרגן לסביבה!(:אוהבת אותך מאד~
|
|
|
|
|