זה עדיין לא ממש ברור לי, היא יכולה לבנות תילי תילים של פרשנויות או להעלב על בדיחה שאמרתי.. נדמה לי שהאישה חשה דברים, אם היא חשה משהו כמו דומה ל "זלזול" או "גסות" או "גועל" או "איום" זה מציף אותה והיא מאבדת עניין, יש בה פחד קמאי עמוק מפני תקיפה, היא חששנית, אז אולי קודם כל באמת חשוב להעריך אותה ולכבד אותה, ועדיין, לא ברור לי נפש האישה. עד כמה שאני רגיש ויש לי אינטואיציה טובה, יש נשים שזה לא עובד אצלהן, ואולי טוב שכך, זה סיבוך לבנות בית עם נשים פגיעות. אשמח לעזרתכן. מהיא אישה ? תנו טיפים איך לדבר איתה. תודה רבה
כל הכבוד, חייכנית, תודה רבה ! אשמע בהמשך, רציתי להגיד שחלילה, לא הייתי מגעיל בדיבורים מול נשים, פשוט קראתי באיזה אתר, שכמה נשים מייעצות לגברים ; שלא יהיה מגעיל, מגעיל כולל כנראה, גם זלזול, וגם שאלות לא לעניין וחפירות, כמו שאלה תמימה ; בת כמה את ?... ובדיחות לא מוצלחות על נשים, והתנהגות לא מכבדת, ושיחה בפון באמצע הדייט וכאלה...
כן ברור שזה לא אתה... אכן בחורה אוהבת יחס מכבד וכמובן שיחס מזלזל, זה דבר שמאד הורס וכן בדיחות על זוגיות ונישואין, בהומור שלילי... זה לדעתי לא מתאים, כשבאים להכיר...