| נשלח ב-13/9/2021 22:46 |
|
| |
מניין למבודדים
היי חברים, כנראה שאני חולה בקורונה (תוצאה חיובית אחרי בדיקה ביתית פלוס תסמינים) חמישה חודשים אחרי חיסון (!!) בקיצור, אני מאד רוצה להתפלל ביום כיפור בבית כנסת, מישהו מכיר מניין למבודדים בבני ברק??? אשמח לכל עזרה בנושא.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 12:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 16:37 |
|
| |
החיסון פג אחרי כחמישה חודשים. עברת רק חיסון אחד ? הכי טוב להתפלל בבית, ככה הלב שלך נקי שלא הדבקת אף אדם, אולי את יכולה לעשות לך מבנה מניילון קשיח ולסעוד עם כל המשפחה המתוקה בסביבות כיפור ובסוכות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 17:22 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
היי ראיתי משו לגבי מניין של מבודדים בבני ברק אברר לך רפואה שלימה!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 17:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
החיסון פג אחרי כחמישה חודשים. עברת רק חיסון אחד ? הכי טוב להתפלל בבית, ככה הלב שלך נקי שלא הדבקת אף אדם, אולי את יכולה לעשות לך מבנה מניילון קשיח ולסעוד עם כל המשפחה המתוקה בסביבות כיפור ובסוכות ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חיסון שני היה בתחילת אפריל.. לא אפשרי בסיטואציה שלי הרעיון עם סוכת ניילון.. אבל תודה על הרעיון אני לא ממש ששה להתפלל בבית... קשה לכוון ככה כמו שרוצים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 22:08 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  |
החיסון פג אחרי כחמישה חודשים. עברת רק חיסון אחד ?
הכי טוב להתפלל בבית, ככה הלב שלך נקי שלא הדבקת אף אדם, אולי את יכולה לעשות לך מבנה מניילון קשיח ולסעוד עם כל המשפחה המתוקה בסביבות כיפור ובסוכות ?
|
|
חיסון שני היה בתחילת אפריל.. לא אפשרי בסיטואציה שלי הרעיון עם סוכת ניילון.. אבל תודה על הרעיון אני לא ממש ששה להתפלל בבית... קשה לכוון ככה כמו שרוצים נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
למבודד מותר לצאת מחוץ לבית ? אני מבין שהמשטרה לא יודעת, אבל את יודעת שיש סיכון שתדבקי אחרים וגם מבוגרים, בתתימן, מה ההגיון בדבר כזה ? אגב, את צמה ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 22:12 |
|
| |
בס"ד מקודם כל רפואה שלמה לך!  אני אישית לא מכירה מניין כזה, אך אוכל לעזור לך עם המלצות חשובת שארגון חסדי עמרם פרסמו לאחרונה עבור חולי קורונה וכן את הפרוטוקול שד"ר זלנקו ממליץ. כדי שתוכלי לחזק את עצמך ובעז"ה לעבור אתזה... בקרוב אצרף לכאן... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2021 22:22 |
|
| |
| בתתימן כתבה: |  |
החיסון פג אחרי כחמישה חודשים. עברת רק חיסון אחד ?
הכי טוב להתפלל בבית, ככה הלב שלך נקי שלא הדבקת אף אדם, אולי את יכולה לעשות לך מבנה מניילון קשיח ולסעוד עם כל המשפחה המתוקה בסביבות כיפור ובסוכות ?
|
|
חיסון שני היה בתחילת אפריל.. לא אפשרי בסיטואציה שלי הרעיון עם סוכת ניילון.. אבל תודה על הרעיון אני לא ממש ששה להתפלל בבית... קשה לכוון ככה כמו שרוצים
|
|
למבודד מותר לצאת מחוץ לבית ? אני מבין שהמשטרה לא יודעת, אבל את יודעת שיש סיכון שתדבקי אחרים וגם מבוגרים, בתתימן, מה ההגיון בדבר כזה ? אגב, את צמה ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
ההגיון זה לא לסכן אחרים, כשהאדם סימפטומטי. מכיוון שזה מהווה סכנה לאנשים חלשים/ קבוצות סיכון/ אנשים מחוסנים שבסכנת הADE.כך שלא צריך משטרה כדי לדאוג לסביבה.
לכן חשוב לנוח בבית עד להבראה. דבר שקורה באופן טבעי שהאדם חולה.
אומנם בשפעת שמופיעה כל שנה, אף אחד לא חשב להקפיד בנושא ואף אחד לא קרא לבן אדם חולה שהגיע לבית הכנסת "רוצח" אם השתעל ליד זקן, למרות שמתו המון מבוגרים/ חלשים, כל חורף , אז זה לדעתי הדבר החיובי היחידי שיצא "ממגיפה" זו. שאנשים נהיו פתאום יותר עירניים ואכפתיים לסביבה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/09/2021 22:35:47
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 00:27 |
|
| |
בס"ד
בנספח זה, בסוף יש הסבר נרחב על טיפול מוקדם לחולים בקורונה... לדעתי מאד חשוב להקפיד על זה!
הקישור:
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/09/2021 00:35:30
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 00:34 |
|
| |
בס"ד בקשר לפרוטוקול של ארגון "חסדי עמרם", יש תקלה כרגע בדרייב אצלי, אם תרצי אשמח לשלוח לך במייל. המייל שלי: [email protected]מאחלת רפואה שלמה בקרוב וגמר חתימה טובה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 02:00 |
|
| |
תודה על הדאגה, חייכנית... זה מחמם את הלב.. פתחתי את המסמך ששלחת ראיתי רק דברים שקשורים לחיסון... בגדול אני מחפשת דברים שיעזרו לי להחלים ולהתחזק קצת יותר מהר... זה כבר היום החמישי ואני קצת מותשת מהמחלה הזאת.. היום נעלם לי חוש הטעם ואתמול חוש הריח... זה חוויה מאד משונה, אני מקווה שיחזור לי בקרוב כל החושים בכל עוצמתם.. רציף, לגבי מה ששאלת כמובן שלמבודדים אסור לצאת בלי קשר למשטרה... לגבי הצום אני עוד לא יודעת אני צריכה לשאול רב מה לעשות. בעיקרון לא נראה לי שתהיה לי בעיה לצום במיוחד כשכלום לא טעים. שיהיה צום קל לכולם!! ושנה מתוקה ורגועה! שהקורונה תסתלק מחיינו לנצח! כולל החיסונים שלה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 02:13 |
|
| |
חייכנית היא המומחית, היא תענה לנו, אולי הויטמינים שעוזרים למניעת המחלה, כמו ויטמין די, אבץ, והרבה ויטמין סי, יעזרו לריפוי ? ואת אמורה לשים לב ולדעת מתי זה נקרא שיש חלילה החמרה. אני מאמין ויודע שהודיה לה' מרפאה, במיוחד לפני השינה, כי אז כל הלילה יש זרימה של חיוניות, מנסיון, עשיתי הודיה עשר דקות במשך שלוש/ה לילות, בבוקר רביעי חשתי רענן וחיוני במיוחד נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 02:15 |
|
| |
בס"ד בשמחה צדיקה!  באמת נשמע לא פשוט מה שאת חווה! ואמן שהכל כבר יהיה מאחורינו ונזכה להיגאל בחסד ורחמים. ההסבר המפורט בנושא זה נמצא בעמוד 118 והילך. (לכן כנראה התייאשת לפני  ) בקשר לאיבוד חוש הטעם והריח, ד"ר אבני ציין שזה מגיע ממחסור באבץ ולכן צריך לקחת אבץ במינון שנכתב בפרוטוקול. (ייתכן שגם אחרי ההחלמה, עד שהחושים האלו יחזרו ואם עדיין יש בעיה בנושא, כדאי לפנות אליו באופן אישי.דבריו בנושא- בקובץ 6) וכן ד"ר מזרחי, מנהל מחלקת קורונה באסף הרופא, ציין בראיון(קובץ 12 בעלון) שהרבה רואים את הוירוס כמשהו מיסטי מידי, אך ציין שזה וירוס בדרכי הנשימה וכפי שבשפעת מאבדים מעט את חוש הטעם והריח לפעמים ואף אחד לא חושש מכך, אף כאן המצב, כך שזה לא חדש וקורה בעוד מחלות נשימתיות עד שמחלימים וכו' ולכן הוא מציין שצריך להוריד את הפאניקה מתסמינים אלו ולהבין שזה לא משהו "מיסטי" מדי... אצרף לך את העלון המקורי, כדי שתוכלי למצוא את ההרצאה של ד"ר אבני וד"ר מזרחי.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/09/2021 02:42:06
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2021 02:27 |
|
| |
בס"ד
אני אישית כשנדבקתי מסבי, השתמשתי גם בגרגירי לבונה, שחיזקו אותי מאד וכן בדבש ובויטמין D וC ומרק עוף וכו'
חשוב שתקחי את כל מה שכתוב בפרוטוקול, במיוחד שמחוסנים רגישים יותר לוירוס, עפ"י דברי ד"ר זלנקו. לכן אולי כדאי לקחת את הפרוטוקול של חולים בסיכון גבוה(ולא נמוך)וכמובן שתייה מרובה ותנוחי היטב.
אם את מרגישה שקשה לך מעט לנשום, חשוב להתקשר לארגון "חסדי עמרם" ולברר מה לעשות. הם מומחים בתחום ואולי ישלחו עבורך רופא עד הבית לבדיקה. (* מס' הטל' שלהם מופיע בעלון הראשון שצירפתי, בעמוד 98. )
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 15/09/2021 02:49:49
|
|
|
|
|