בית פורומים יד בנימין

זה הצחיק אותי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/6/2009 12:39 לינק ישיר 
זה הצחיק אותי

היום התקשר אלי מישהו שסיפר לי שהוא בונה בית והוא שמע שאני מלשין על מי שמשכיר חלק מהדירה שלו.
זה פשוט הצחיק אותי והראה לי עד כמה לשון הרע נכנס לאנשים לראש.
אם לאנשים חכמים נקלט לפני הבחירות לשון הרע שאני בעד בריכה מעורבת, אז אין ספק שכל לשון הרע ושטויות יקלטו בקלות.

אבל אני רואה שאני צריך עוד פעם לתת הסבר.
אני לא נגד הישיבה, אני לא נגד אסקוזידו, אני אפילו חושב שלכל אחד מהם יש זכויות ומעלות יותר ממני.
אני בעד עצמי, קניתי בית בישוב חדש בעל ערך מסויים ולא נראה לי שאני אמור לגור במעברה, מבדיקה שעשיתי עם רבנים התברר לי שבנושא חוקי הבניה המקום היחיד לדון בו הוא המקומות הקבועים בחוק ושם אני פועל.

אני חושב שלא העכבר גנב אלא החור גנב ולכן טענותיי הם אך ורק כלפי מינהלת סלע שהפכה את יד בנימין לאחוזה פרטית, אני מנסה לדאוג שיד בנימין לא תיהפך לניצן ועכשיו זה הזמן, אני מאמין שאנשים שרוצים לחיות בשלום ובשלווה חייבים לחיות לפי כללים, לא נראה לי הגיוני שיבוא מאן דהוא ויביא קראוונים בלילה וישתלט על שטחי ציבור.
ולא נראה לי הגיוני שליישוב יתווספו עוד 77 מגרשים לטובת מפוני הגוש על אותו שטח קרקע ויצופף את היישוב בכ 20% ובמקום לנצל את אותם שטחים לטובת מפוני הגוש מינהל מקרקעי ישראל הלך וסיפסר באותם שטחים.

פניתי לכל הרשויות, העדתי במשך שעות בפני חוקרי הועדה הממלכתית לחקירת פינוי גוש קטיף.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2009 11:40 לינק ישיר 

חשבתי שזה מצחיק אבל מתברר לי שמישהו בשיטתיות הולך ומפיץ עליי לשון הרע דברי הבל ושקרים, מכיוון שחזקה על תעמולה שאינה חוזרת ריקם, אני לא יכול להישאר אדיש לנושא. אני מזהיר בפומבי ברגע שהתברר לי ממי יוצא הלשון הרע אתבע אותו על הוצאות לשון הרע בסכום נכבד. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > זה הצחיק אותי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext