בית פורומים יד בנימין

הסיבה שלא ! זה בגלל שהם יותר חזקים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2010 13:48 לינק ישיר 
הסיבה שלא ! זה בגלל שהם יותר חזקים.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 26/02/2010 17:00:22

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2010 12:53 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2010 13:43 לינק ישיר 

25.7.05  http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/119182

19:14
פורסם

מבזק

י"ח תמוז תשס"ה, *******>nIDate(1,2005,6,25,5765,11,18,19,14,",0").greDate().write()25 יולי 05

הרב שמואל טל: הדרך למנוע את העקירה - חיזוק העשייה בתחום המקדש

******* language="">if (sLinkData != "") document.write("עריכה");
הרב שמואל טל, ראש ישיבת תורת החיים, ממעט בדרך כלל מהופעות פומביות מחוץ לישיבה אך עקב המצב הקשה שינה ממנהגו ונאם השבוע בבית הכנסת המרכזי בנווה דקלים. הרב טל אמר שיש כיוון אחד שמובטח בגמרא לביטול הגזירה.

"בימים אלו שאנו עדים לממשלה שגזרה על בתיהם של אלפי יהודים צדיקים שייחרבו – וגזירה זו מרחפת על ראשינו דווקא בימים אלו של בין המצרים, קשה להשתחרר מההרגשה שיש כאן רמז ברור משמים, לפעול ולחזק את עשייתנו לבניין המקדש", אמר הרב טל והציע שבכל יישוב יתקבצו יחד ויגייסו תקציב לעשייה ממשית לטובת בית המקדש כמו למשל אריגת הפרוכת.

בעקבות הדברים יצא מכון המקדש במבצע כלל ארצי לעורר את המודעות לנושא בקרב הציבור.
ערוץ 7 גם ב: סלולארי | Twitter | SMS | ניוזלטר | טלפון: 050-8888888

ב 18.8.05 חתם הרב טל על ההסכם עם יהונתן בשיא ממינהלת סלע - הסכם שמשום מה נשמר בסודיות מוחלטת.
ואני שואל את עצמי, כמה אנשים שוכנעו ע"י הרב טל באותו כנס להימנע מחתימה על הסכם עם מינהלת סלע וכמה היו חותמים וחוסכים מעצמם ומילדיהם את סבל הגירוש לו ידעו שבעת הסליחות והבכיות כבר ביקר הרב טל ביד בנימין ובשעת היציאה הנדירה להופעה הפומבית כבר לוטשו הפרטים האחרונים........
אין לי טענות ח"ו נגד הרב טל שבס"ה פעל כמצופה מכל אדם חכם שנמצא באמצעו של משא ומתן ורוצה להראות לצד השני את כוחו והשפעתו.
אבל מגעילים אותי מגיבים באינטרנט שקוראים לזה "רב פרגמטי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2010 19:48 לינק ישיר 

רק היום מצאתי את תגובת המדינה לדוח 58 א ונראה לי שנכתב ממש לאחר סעודת פורים, קשה לאחד כמוני שקרא עשרות תשובות של הועדות המיוחדות שרבו עם כל מגורש על עשרות שקלים להאמין שאותו עו"ד כתב את תגובת המדינה.
לטענת המדינה לתורת החיים מגיע עולם ומלואו כדי שיהיו "מוסדות חיים" ואין שום קשר למה שניתן להם למה שהיה להם בגוש קטיף בשונה כמובן מכל המוסדות האחרים.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 01/03/2010 19:49:20

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 20:39 לינק ישיר 

מעניין מה תהיה תגובת התושבים, אם יעצרו כאן חברים מ"תג מחיר" וכל החדשות יתמקדו ביד בנימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2012 07:28 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > הסיבה שלא ! זה בגלל שהם יותר חזקים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext