אני מודה שממש אין לי שום אחד מהניסיונות הנדרשים לניהול האודיטוריום, אבל אני מוכן להסתכן ולהביע בקול את מחשבותיי, כבר מתחילת הפרויקט תמהתי למי הוא מיועד -ברור שיהיו בו כעשרה אירועים לטובת התושבים שכיום עולים 20 ש"ח במתנ"ס ויעלו ככל הנראה בעתיד כחמישים ש"ח- מי קהל היעד שאמור להגיע ממרחקים ליד בנימין וברט שהאולם קטן 450 מקומות כמו כל אולם שבכל ישוב.שאלתי את גזבר המועצה, מי יממן את עלוייות החשמל התחזוקה וכו', הוא אמר לי שבחישובים שנעשו אם המקום יושכר לפחות פעמיים בחודש הוצאותיו יכוסו, לטענתו אפשר לעשות במקום כנסים של ארגוני עובדים כמו מנהלים גזברים וכו', ובגלל שבאזור גם בתי הארחה יש סיכוי טוב שהענות תהיה גבוהה ובפרט בגלל קרבתנו למרכז הארץ ומי שלא ירצה ללון במקום יוכל לחזור הביתה ללילה, - לא אתווכח ע"כ בגלל חוסר ניסיוני בנושא.
בימים אלו יצא מכרז ואם מישהו ביישוב חשב שהמבנה ישויך למתנ"ס שיוכל להרחיב את פעולותיו יכול כבר להתבדות.
לי נראית שהמטרה היא לחבר בין בית ההארחה הלא חוקי לאולמות ההרצאות שיהפכו לפרטיים ע"ח הציבור, מהמכרז מובן שהמבנה לא הולך למכרז להפעלה אלא לניהול בלבד כך שאת ההפסדים נישא אנחנו התושבים.
והנה קצת פירוט כמה זה עלה לנו עד עכשיו.
אלו ישיבות המועצה שבהם תוקצב האודיטוריום.
ס"ה 13.500.000 ש"ח
8.880.000 ש"ח על חשבון מינהלת סלע שלקחה את כל הכספים למבני ציבור של המפונים שהגיעו ליד בנימין והשקיעה בפיל שלנו ו 4.620.000 ש"ח מהכסף שלנו, כן ממש שלנו.
עכשיו הבניין יצטרף ככל הנראה לבריכת השחיה שלנו שהמועצה השקיעה בה 340.000 ש"ח לשיקום (תב"ר 735) והיא שלנו בזמנים שהיא לא של קבוצות מטיילים או מתארחים פרטיים ולבית הארחה שנגנב מאיתנו ונמסר לישיבת הרב טל ופועל באופן לא חוקי תוך ניצול מוחלט של משאבי היישוב.
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 30/04/2010 10:26:53
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 30/04/2010 10:27:38
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 30/04/2010 10:28:11