| נשלח ב-26/2/2011 23:50 |
|
| |
המטש החדש לידיעת דונה ג
התרחיש הקיצוני המדובר על 24 שעות בשנה בס"ה, מדבר על מרחק בנקודת 700 מטר מהמט"ש ולא 300 מטר שבו אתם נמצאים.

|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2011 23:57 |
|
| |
גם יו"ר ועדת הביוב הבינה זאת, והתשובה של אמפיביו מכיני תיק הסביבה הוא מריחה

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 26/02/2011 23:57:45
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 07:19 |
|
| |
לדעתי על כולנו להגיש התנגדויות כדי לקבל תשובות ברורת מהרשויות. 1. מדוע בתבע ההמלצה על שיטה מסויימת ובמכרז ניתן לקבלן החופש להחליט על השיטה 2. מה יקרה אם ח"ו הקבלן יפשוט רגל 3. מדוע נעשתה בדיקת הריחות למרחק 700 מטר כשבפועל מרחק הבתים פחות מ 300 מטר 4. מדוע במכרז לא מחוייב הקבלן לכסות את כל הבריכות ועוד
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 15:11 |
|
| |
קיבלתי כמה אימיילים מצחיקים, שאני נגד אסקוסידו ואני מפרסם שקרים. אז כדאי להזכיר לאותם טיפשים שאסקוזידו ישאר איתנו בע"ה עוד כמה שנים ולא רחוק היום שיחזור ויהיה איש עסקים ואנחנו נשאר להחנק מהמזכרת שהוא בונה לנו. לומר את האמת, בצד הדרומי (ששם אני גר) יחסית, האוויר די נקי או שממש סתום לי האף, אבל לאלה הקרובים כדאי לקרוא בויקיפדיה, מה זה הריח הזה, שהוא בעצם גז רעיל מאוד http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%9F_%D7%92%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%AA%D7%99 את הנזק שהוא עושה לנו נדע בעוד זמן רב, והיום יש לנו הזדמנות לבדוק מקרוב ביחד עם כל הגופים הרלוונטיים מה הנזק ומה האפשרויות, כמה שיותר שיחתמו על התנגדות כך יקחו אותנו יותר ברצינות והחתימות צריכות להגיע לועדה לפני ה 10.3.11 יום סיום המכרז, משרד הפנים יקח אחריות ויעצור את המכרז עד לסיום כל הבירורים. בנתיים אסקוזידו הוכיח שכשהוא לא רוצה אין ריח ואני בטוח שכך יהיה לפחות עד לסיום הבירורים. זו תגובת אדם טבע ודין: " לעניין הזרמת שפכים תעשייתיים למט"ש העתידי, מבדיקה שערכתי מול ראש תחום מים בעמותה עולה כי לא קיים מט"ש לשפכים תעשייתיים אלא כל מפעל נדרש לעמוד בתקנים כלשהם לשפכים שיוצאים ממנו. מכאן שייתכן שהבעיה היא בעיית אכיפה מול המפעלים, לצד בעיית הפקוד של המט"ש הנוכחי."
ומכאן שהבעיה הקיימת היום, חוסר אכיפה, עלולה להיות גם הבעיה בעתיד, אעפ"י שבתיק הסביבה נדרשת האכיפה וחיקוק חוק עזר בנושא.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2011 18:15 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 11:36 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2011 16:27 |
|
| |
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 28/02/2011 16:44:34
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 15:42 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2011 19:25 |
|
| |
אני ממש מצטער שראש המועצה לא קורא את הכתוב כאן לפני שהוא מוצא מכתבים ומקווה מאוד שהוא לא מאשים אותי כ"מושך את בעיית הריח לכיוונים אחרים" ובפר שסיכמנו להיפגש מחר ב 1:30 בצהריים.
וזו תגובתי למכתבו: אכן, הוכנה תוכנית לשדרוג המט"ש ואכן התקבלו האישורים מהרשויות, אבל במכרז משום מה ניתנה יד חופשית לקבלן לשנות את התוכניות (בהתאם לאישורי המשרדים, מה שעלול לעכב את הביצוע).
לצערי ראש המועצה טועה מאוד, כל אנשי המקצוע אומרים בצורה מאוד ברורה שהמתקן החדש לא יפתור "לחלוטין" את בעיית הריחות.
כתושב ממש לא מעניין אותי "איכות המים", הכוונה ב"איכות המים" זה איזה מים ימכור הקבלן (שיטת המכרז, אומרת שהקבלן בונה על חשבונו את המטש ואח"כ מוכר את המים לחקלאות במחיר שהוא יציע במכרז, כמו כביש 6) לחקלאות אחרי שיטהר את המים, האם זה יהיה שנינוני או שלישוני.
התב"ע בצורה חד משמעית מקרבת את המט"ש ליד בנימין ואת זה המתכנן היה אמור להסביר לראש המועצה שהגיש את הבקשה לשינוי התב"ע, שם כתוב מפורשות "מטרת התכנית...ב. הקלה בקו בניין מכביש ארצי מספר 7 מ 150 מ' ל 75 מ'", אשמח מאוד לקבל הסבר פשוט יותר האם קו בניין שקרוב לכביש 7 ב 75 מטר, זה אומר קרוב יותר ליד בנימין או רחוק יותר.
כבר כתבתי שקיבלתי אימיילים שהאינפורמציה שלי שיקרית ושאני נגד אסקוזידו, חבל שראש המועצה אוכל את השטויות האלו, אין לי דבר נגד אסקוזידו ואני מקווה שהוא יהיה ראש מועצה לעוד שנים, אלא שהוא לא תושב המקום וככל הנראה לא ישאר ראש מועצה לעולם, ובפרט בדברים לטווח ארוך מאוד אני מעדיף לראות את טובתי האישית ואיכות חיי בעצמי, כל הנושאים שכתבתי עליהם הם לא אישית נגד אסקוזידו ובכל הנושאים אין לי "כיוונים אחרים".
כתבתי כמה פעמים שבנושא הזה יש לי התלבטות גדולה, אבל אני חושב שכולם יכולים להסכים שהמכרז אמור להתעכב עד אחרי ישיבת ההתנגדויות וקבלת ההחלטות ולאחר שמיעת כל הרשויות וכל ההסברים.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 15:16 |
|
| |
נפגשתי לפגישה ארוכה עם ראש המועצה אסקוזידו, שאמר לי שהוא נפגע ממשהו שכתבתי, ביקשתי ממנו סליחה ואני מבקש גם מכאן.
לטענתו, אין שום סיכוי להעביר את המט"ש ממקומו הנוכחי וניסיון לעשות זאת יגרום לעיכובים מיותרים שיגרמו לסבל מיותר, המט"ש החדש יוקם לדבריו במקום המרוחק בשטח ולא בקו הכביש, לדעתו הדרישה שלנו צריכה להיות שהקדם טיפול יהיה מקורה גם הוא, הוא לא מתנגד להגשת ההתנדויות שלדעתי יסדירו את כל ההבטחות בפרוטוקול ולדבריו הגשת ההתנגדויות, אפילו תקצר את ההליכים, כי עפ"י התקנות אם יש התנגדויות אז מקבלים את האישורים חודש אחרי ישיבת ההתנגדויות ואם אין התנגדויות אז מקבלים את האישור 90 יום לאחר סיום זמן ההתנגדויות.
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 03/03/2011 15:20:09
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2011 20:33 |
|
| |
הישיבה האחרונה על א"ת גדרה וסיבת העיקוב

|
|
|