בית פורומים יד בנימין

תאונת דרכים בכניסה למרכז המסחרי זה עניין של זמן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2012 17:24 לינק ישיר 
תאונת דרכים בכניסה למרכז המסחרי זה עניין של זמן

כשאושרו הרשיונות לבניית המרכז המסחרי ותחנת הדלק, התנגדה מהנדסת הועדה ואיתה יו"ר הועדה לכניסה הצרה למקום וכאנשי מקצוע הם דרשו להזיז את הבניין, משום מה וללא שום הסבר החליטו ראשי המועצות שלמה אלימלך ראש מועצת גן רווה, אלי אסקוזידו ראש מועצת נחל שורק, יוסי קנדלשטין ראש מועצת גדרות ואליעזר ביננפלד ראש מועצת חבל יבנה, חברי הוועדה לקיים הצבעה על הנושא ובקולותיהם הוחלט לסכן את חיינו תוך התנגדות אנשי המקצוע.

אין לי מושג מדוע בעלי החנות מתנהגים בהפקרות ובונים ועושים במרחב הציבורי ככל העולה על רוחם, ראשית, חדר הזבל שנבנה וחוסם מדרכה להולכי רגל ללא שום התרים. שנית, כל הזבל והסחורה שמוצאת על ידם בכל הצדדים של הבניין כולל על הכביש שמיועד לחניית משאיות ולפריקת סחורה ובמקום זאת חונים המשאיות באמצע הכביש תוך חסימת מרחב הראיה בצורה מוחלטת, סטנדים המוצאים מחוץ לחנות ומוצבים על הכביש כאילו החנות נמצאת בעזה, כל המעברים מאחורנית שמלאים בארגזים ריקים ובימים האחרונים הוצאת צנרת במרכז המדרכה תוך סיכון ממשי של העוברים במדרכה (כבר ראיתי אישה שכמעט מעדה כשלא ראתה את הצינורות)
השבוע הגיעה משאית זבל וחסמה את הכביש לחלוטין, אין לי מושג מי לוקח את האחריות במקרה של אסון בתחנת הדלק וחסימת הכניסה לאן יוכלו להימלט (מדי פעם אנחנו שוכחים שאנחנו מטווחים).

אין לי ספק שהמטרה ביצירת הבלגן היא נסיון להפעיל לחץ על הוועדה שבעתיד תתיר לפתוח יציאה נוספת לכביש 3 ואין לי התנגדות לכך, אבל עד אז הסיכון מוגזם.

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 29/10/2012 21:16:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2012 17:23 לינק ישיר 
בדקתי בשורקות למה אין מעבר לנכים ועגלות וזו התוצאה

תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 11/11/2012 17:24:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2012 11:58 לינק ישיר 
סיכום פגישה במקום

נכחו, ראש המועצה, בעלי המקום והחנות, עובדי המועצה

סוכם
:הכביש יהיה חד סיטרי, כניסה מהכיכר, יציאה מהכניסה העכשווית.
כל פחי האשפה יועברו למקום המסומן כיום כחניה למוניות
הירידה לנכים תוארך ותחובר למדרכה
הפחים הקרטוניה שמול הכניסה לחנות יועברו
בכניסה החדשה יהיו גם מדרגות ועליה (חדה) לעגלות.

תודה רבה לראש המועצה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > יד בנימין > תאונת דרכים בכניסה למרכז המסחרי זה עניין של זמן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext