| נשלח ב-30/10/2012 22:32 |
|
| |
בכ"א טבת ה'תשע"ד 24.12.13 יתקיימו הבחירות למועצה האזורית
כן, זה ממש מוקדם וזו לא טעות, הבחירות יתקיימו בעוד יותר משנה.
בעלי זכות ההצבעה למועצות האזוריות הם רק כאלו שהם תושבי קבע במועצה האזורית.
מסיבות שאפרט בהמשך אני מתכוון להגיש בקשה ולמנוע מכל אברכי ותלמידי הישיבה ומכל התושבים הגרים בבתים לא חוקיים להיות חלק מבעלי הזכות לבחור ולהיבחר במועצה אזורית נחל שורק. (אין שום קשר לבחירות לכנסת).
מכיוון שבבחירות הקודמות חלק מתושבי יד בנימין נרשמו ללא כתובת ברורה, אני מתכוון לבקש לפסול את אלו שלא ישנו את הכתובת לכתובת חוקית ומכיוון שהמועד האחרון להיכלל בספר הבוחרים הוא 180 יום (חצי שנה) לפני הבחירות אני קורא לכל מי שכתובתו אינה הכתובת המלאה ומעוניין להיות חלק מהתושבים המשפיעים על עתידו, לשנות את כתובתו לכתובת החוקית שבו הוא מתגורר.
כדי שלא יהיו אי הבנות, אני תומך בלב ונפש בראש המועצה אלי אסקוזידו ואין למהלך שום קשר אליו.
תוקן על ידי איציק_בלוי ב- 31/10/2012 15:53:50
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 15:52 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 16:11 |
|
| |
אין לי שום טענות ח"ו נגד אברכי הישיבה ואין לי שום התנגדות בתקצובים ובבניית תלמוד התורה ובית הספר היסודי לבנות, וכל ילד שלומד שם חייב להיות מתוקצב כמו ילד בברויאר.
אבל לא נראה לי הגיוני וראוי שתלמיד שבא לכאן באופן זמני, יקבע וינהל את צביון היישוב ויקח מתקציביו לטובת בתי ספר פרטיים כישיבה, כולל וכבית הספר לקולנוע, אין שום סיבה שאני יממן מוסדות אלו על אף חשיבותם, אין שום סיבה שבעולם שקרקעות המיועדות לבניה ציבורית עבורי ועבור משפחתי יהפכו לשטחים פרטיים של מוסד חינוכי.
ב"ה זכינו וביד בנימין אין ועדת קבלה ואין אנשים שחושבים שהם מורמים מעם ובידם הזכות להחליט על עתידם של אחרים, אעפ"כ גיוון האוכלוסיה מדהים ומאוזן.
אני לא רואה שום הגיון שקבוצת אנשים מבחוץ תתערב ותהרוס את האיזונים הפנימיים ותקבע את עתידי.
אני רואה בחומרה את חוצפתו של נציג הישיבה העובד בישיבה, ביושבו בישיבות מועצה שמחליטות על כספי וקרקעות המועצה המועברים למקום עבודתו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2012 16:26 |
|
| |
בשונה מהבחירות לרשיות המקומיות, בבחירות למועצות האזוריות על המבקש להיות בעל זכות בחירה, להיות תושב קבע.
לכן עפ"י החוק על המבקש להרשם כתושב במועצות האזוריות ע"י הבאת אישור מהמועצעה האזורית בבואו להירשם במשרד הפנים, ברוב סניפי משרד הפנים מתעלמים מסעיף זה בחוק ורוב המועצות האזוריות נותנות אישורים.
תקנה זו נקבעה בגלל מספרם הנמוך של תושבי המועצות האזוריות ויכולת הפרת האיזונים ע"י הרשמת תושבים שאינם תושבי קבע.
כמו"כ הבחירות למועצות האזוריות לא מתקיימות באותו מועד של הבחירות לרשויות המקומיות ונוכלים נודדים בין מחוזות הבחירה כדי להשפיע על התוצאות. (בבחירות הקודמות חלק מתלמידי הישיבה כבר לא למד במקום והגיע להצביע ולהשפיע כאן על הנציגים למועצה (את הבדיקה עשיתי בהשוואת הרשימות לבחירות למועצה ולבחירות לכנסת שהתקיימו מספר חודשים לאחר מכן, באמצע השנה))
ההגדרה של תושב קבע לא נקבעה בצורה ברורה ואני מתכוון לבדוק זאת ולאלץ את מקבלי ההחלטות להגדיר במדוייק את ההגדרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2012 10:17 |
|
| |
רק שתזכור שהישוב קם ופעל שנים בתור "ישיבה" אתה זה שבאת מבחוץ ושינית את הצביון...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2012 18:56 |
|
| |
אם פיספת, דוח 58א של מבקר המדינה מספר את סיפורה של אותה "ישיבה" איך שדדו בעליה את המדינה ואיך המדינה קנתה חתול בשק שנקרא "ישיבה", קשה לי להאמין שהיה לה "צביון".
|
|
|
|
|