אני חייב תודה ענקית לקבוצה מאוד מצומצמת וייחודית שתמכה בי והאמינה בי, אני גאה להיות חלק מקבוצה שחושבת כמוני ומוכנה ללכת נגד הזרם ובפרט בזרמים כאלו חזקים (הכפלנו את כוחנו, בבחירות הקודמות קיבלו 46 קולות והיום 92 קולות).
אני מודה לכל מי שהגיע להצביע ולא רק לי, לכל מי שהיה אכפת לו מהיישוב והבין שפעם בחמש שנים צריך לקחת אחריות על העתיד הציבורי וגאה שבזכותי התקיימו הבחירות.
אני מעריך מאוד את שלושת הנבחרים ומקווה ומאמין שהם יובילו לשינוי שאסביר בפוסטים הבאים.
לא פשוט להתמודד ובפרט לאנשים כמוני שמבינים מהי אחריות ציבורית, כל אדם שהגיע לקלפי וידעתי שהוא מצביע עבורי, רעדתי בחשש, האם אעמוד בציפיות שלו ממני האם אייצג אותו בנאמנות ואדע לפתור את בעיותיו.
אני מבטיח נאמנה לתומכים בי גם אלו שמסיבות שונות בסופו של דבר לא הצביעו עבורי, הוכחתי את עצמי גם אחרי הבחירות הקודמות, אני ממשיך, הנוכחות שלי במועצה היא לא כזו דרמטית כפי שנדמה לחלק מהאנשים, רוב עיסוקיי הציבוריים אפילו דורשים ממני להיות מחוץ לקופסה.
אני מתכוון לטפל בנושא הקראווילות בצורה הכי ישירה, עפ"י ההסכם איתי הקראווילות לא אמורות להישאר כאן ולא יישארו כאן, עד לפינויים אני מתכוון לדרוש מרשויות המדינה לקבוע קריטריונים להשכרת בתים אלו, אין כל היגיון שבתים להשכרה שנמצאים בשטחים ציבוריים שלי ושייכים לממשלה לא יושכרו לילדיי ולילדי תושבי הקבע של יד בנימין.
אמשיך להעיר ולדרוש מהמועצה ומהתושבים להפסיק את הנוהג הפסול של החניית רכבים על המדרכה בצורה שחוסמת את המעבר על המדרכה תוך סיכון חייהם של משתמשי המדרכה, אמשיך להילחם בפושעים שנוסעים נגד כיוון התנועה במרכז המסחרי תוך צפצוף על השלט המודיע על "אין כניסה" תוך סיכון חייו של הציבור.
אמשיך לעקוב אחרי כל שקל שיוצא על חשבוני מכספי מועצה (כספי הארנונה שלי) ואמשיך לעקוב אחרי כל שטח שמועבר בצורה לא חוקית לאנשים אחרים (אפרט על כך בפוסט נפרד).
לא אעשה חיים קלים לנבחרים החדשים בנושא הניקיון והתחזוקה של יד בנימין (שלדעתי נמצאים במצב גרוע ביותר) ואבקש מהם דין וחשבון באופן קבוע על מעשיהם במועצה.