| נשלח ב-5/11/2007 21:45 |
|
| |
לוח מודעות בעניין הכשרות מקצועיות והצעות עבודה
קורס לעיבוד שבבי ממוחשב ( CNC ) לפרנסה בכבוד
בית הספר טכנו-סקול בפ"ת מזמין את הציבור החרדי להשתלם בקורס לעיבוד שבבי ממוחשב
משך הקורס כ- 7 חודשים כשמתוכם חודש טאוריה ולאחר מכן 6 חודשי התמחות בשכר ( כ 4000 ש"ח לחודש )
הקורס הראשון מתחיל לאחר חנוכה והוא מיועד לציבור החרדי
לאחר הקורס מובטחת תעסוקה לכל המתמחים ( כיום חסרים בתחום כ 1000 ידים עובדות לפחות )
שכר התחלתי כ-6000 ש"ח לחודש אם אפשרויות קידום רבות ( השמים הם הגבול והניסיון מגיע עם העבודה )
מחיר הקורס כ 10500 ש"ח ( משוער )
יתכן כי תהיה אפשרות מימון ע"י גורמים תומכים
לפרטים נוספים ולהרשמה יש ליצור קשר עם יצחק בטל' 052-2563823
תוקן על ידי בןציוןכהנא ב- 08/11/2007 1:18:47
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 01:24 |
|
| |
המידע אודות החסר הגדול בשוק בידיים עובדות בתחום זה הוא נכון מאוד, התאחדות התעשיינים מחפשת בכל דרך אפשרית עובדים בתחום זה של CNC. בשל כך גם השכר המשולם לעובדים בתחום הוא טוב מאוד, כפי שנטען כאן.
אחת הסיבות העיקריות לכך שחסרים בתחום זה עובדים, איננו נובע מהחסר של אנשים המעוניינים ללמוד את המקצוע ולעבוד בו, אלא בגלל המחסור במקומות לימוד עם מיכשור עדכני אשר מחירו גבוה ביותר. מסיבה זו, גם עלות הקורס אמורה להיות גבוהה יחסית להכשרות מקצועיות אחרות. אני מאוד מקווה שהבית ספר המוצע כאן, מחזיק אצלו את המכשור המתקדם בתחום. אני שמעתי על קורס שהתקיים לפני מספר חודשים לציבור הכללי, ששכר הלימוד בו היה כ-18,000 ש"ח. אורך הקורס עד לעבודה מעשית הינו על פי האמור כאן חודש בלבד, זה נראה לי מעט מדי למרות שאינני מכיר מספיק טוב את התחום.
על פניו ההצעה נראית טובה מאוד, אני מקווה שאכן יימצאו האנשים המתאימים לעבודה זו. כמובן שכדאי לפרסם על הקורס במקומות נוספים, בפורומים החרדיים באינטרנט ובעיתונות החרדית.
תוקן על ידי בןציוןכהנא ב- 08/11/2007 1:31:48
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2007 11:57 |
|
| |
במה המדובר? קורס טכנאי CNC, טכנולוג CNC (סטאפיסט), או תכנות CNC? יש הבדלים גדולים בדרישות הבסיס בין התחומים האלו. מהן דרישות הבסיס, האם דרוש ידע בסיסי באנגלית, בשרטוט, או במחשבים? האם דרושה תעודת בגרות?
|
| נשלח ב-8/11/2007 13:59 |
|
| |
כמדומני שמדובר בטכנאי CNC בלבד, בשיחה עם האחראי על התוכנית מר יצחק גרין הבנתי שאין צורך בשום ידע מוקדם.
|
|
| נשלח ב-12/11/2007 12:01 |
|
| |
הבהרות בנוגע לקורס CNC
התבקשתי על ידי מר יצחק גרין לפרסם את ההבהרות דלהלן
בכל שאלה בנוגע לקורס ניתן לפנות גם לדוא"ל [email protected]
|
|
| נשלח ב-12/11/2007 19:59 |
|
| |
בצ"כ
נכון שכיום יש הרבה יותר "הכשר" לעבודה לגברים מאשר לפני חמש שנים?
מה הסיבות? (חוץ מעבודתך הברוכה ברובה) ומה התוצאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2007 09:17 |
|
| |
לומד, לענ"ד סיבה עיקרית היא המצב הכלכלי ההולך ומחמיר, ממילא קל יותר "להבין ולקבל" גבר שיוצא לעבוד. זה גם הקצבאות ותקציבי הכוללים, אבל רק כ"גם". נראה לי שזה בעיקר שקשה יותר לגייס כספים בחו"ל (לכוללים או למקרי צדקה), ותחילת התפוצצות המצב ש"כולם" יושבים ולומדים *וגם* קונים דירות וכדומה. כל זאת יחד עם היוקר המאמיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2007 11:21 |
|
| |

|
|
| נשלח ב-28/11/2007 11:24 |
|
| |