בית פורומים אגודה אחת

כללי הכתיבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2007 19:32 לינק ישיר 
כללי הכתיבה

אבקש מהחברים והחברות להקפיד על כללי הכתיבה הבאים:

1) להימנע מכתיבת הודעות שאינן תורמות לדיון או הודעות בלתי מנומקות שאין בהן אלא מסירת מודעה רבתי באשר לדעתו של הכותב. 

2)  להימנע מכתיבת הודעות בפונט גדול.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2007 22:10 לינק ישיר 

גם אני מצטרף לבקשות אלו.

במקרה של פונטים מוגדלים צבעוניים ומודגשים, אני סבור שהמנהלים יכולים וצריכים לשנות את ההודעות לפונט רגיל.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2007 20:29 לינק ישיר 

נו, זה ברור שבצ"כ "מאמין שיכולים לתקן". <סמיילי> ‏ מותר לחלוק על דעת המנהל החדש והנכבד? לא תמיד הבעת עמדה ללא הנמקה אינה תורמת לדיון. (הייתי עוצר כאן, אבל אז, לפי הכללים, תגובתי הייתה נמחקת. אז אנמק.) אם אדם מביע עמדה שעדיין לא נשמעה בדיון, גם אם קשה לו לבטא במילים את הסיבה בשלה הוא מחזיק בדעה זו, יש בזה משום תרומה לדיון בעצם המודעות לכך שיש דעה נוספת. אח"כ אפשר לנסות ולחקור על מקורות הדעה, ולסייע לכותב לבטא את מחשבותיו בעזרת צרור שאלות מנחות סטייל מיימוני, וכדומה. (ונראה לי שגם הגדויילים אוחזים כמוני. סמיילי.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2007 22:56 לינק ישיר 

ללא נימוק (!):
תנו נא לחיים לזרום, איש איש כסגנונו, מה הצורך בפיקוח הדוק?
ומחיקת כל נון-קונפורמיזם עיצובי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2007 09:56 לינק ישיר 

שרגאבטיהרא ולבהעברי

לתשומת לבכם, ברויאר לא נקט כאן בשום איום מעשי, הוא בסך הכל הציג בקשה ואני הצטרפתי אליה.

אם מסיבה כלשהי הכותב איננו יכול למלא את הבקשה הראשונה, או מפני שהוא מתקשה להתבטא כראוי או מסיבה אחרת, אינני מציע לנקוט כנגדו בסנקציה כלשהי, אא"כ מדובר בתופעה נמשכת הראויה להתייחסות בפני עצמה.

בנוגע לבקשה השניה, אכן הצעתי התערבות של ההנהלה בניגוד לדעתו של לבהעברי. היות ולא אחת נוכחתי שהודעה בעלת עיצוב חריג מדי פוגעת באופי הדיון ומנגד אינני רואה בה שום תועלת, בדיוק כפי שההנהלה רשאית [ומחוייבת] למנוע כאן כתיבת הודעות שאינן הולמות את הבמה בתוכנן [פרסומות, רכילויות, השמצות], היא יכולה למנוע פרסום הודעות שאינן הולמות בעיצובן.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/12/2007 12:09 לינק ישיר 

אם יורשה לי, לדעתי יש מקום גם להודעות מסוג - "מסכים לדברי פלוני", "מחזק את דברי פלוני" וכדומה.

ישנם שקשה להם להתבטא בכתיבה כראוי, ואינם יכולים להציג את דעתם ועמדתם בצורה מלאה בכל נושא. מידיעת עמדתם בנושאים שונים, ניתן לבנות פרופיל מסויים לגבי הכותב, ועל פי זה להבין את החסר שבהודעותיו. (אין הכוונה כמובן לכותב שכל הודעותיו מסתכמות בהודעות תמיכה או שלילה...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2007 13:19 לינק ישיר 

בן ציון,
בעיני הסגנונות החיצוניים השונים והאופיינים מאד נחמדים ומחיים את הפורום. יותר נוח לקרוא קומיקס.
כולי תימה מהקשר שאתה עושה בין  עיצוב שלא מוצא חן בעיניך להשמצות וכו'
אולי תאסור גם ריגשונים?
ואחר כך רגשות...

יהדות,
מחזק את דבריך!

תוקן על ידי לבהעיברי ב- 05/12/2007 13:22:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2007 23:20 לינק ישיר 

בצ"כ, הכל טוב ויפה, נחמד לקרוא לזה בקשה, אך כשבאשכול סמוך אומר הרב ברויאר "אפס סובלנות להודעות מסוג: הגדויילים אסרו", זה נותן רקע אחר ל"בקשה". מצטער.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2007 23:23 לינק ישיר 

(עריכה תמיד מתבלגנת לי, אז אבקש מחילה על התגובה הנוספת.) ‏ הנה הציטוט (שגם מתבטא עיצובית): דעתי היא שיש לקיים את הדיון באשכול נפרד (ואין מזרזין אלא למזורזין: נגלה אפס סובלנות להודעות מסוג ''אני בדעה שיש לאפשר'' או ''הגדויילים אסרו''). ‏http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2323058&whichpage=#R_4

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > כללי הכתיבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext