בית פורומים אגודה אחת

פרשת האברך הדורס. מה לכל הרוחות???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2009 19:02 לינק ישיר 
פרשת האברך הדורס. מה לכל הרוחות???

בעזהי"ת

בהחלט יתכן שהכל הבל הבלים ושקר שקרנים. ובוודאי שעיתון הארץ ושאר כלי התשקורת שמנסים לעשות מטעמים ככל האפשר מהפרשה הזו, לא עושים זאת "לשם שמים". וכמו כן את המידע על הפרשה אני בלאו הכי שואב מאמצעי התשקורת ותו לא. אבל מה לכל הרוחות??? 

לכאורא מדובר בפרשת אברך משי עדין ביותר, שתוך כדי שעמד למשפט בטענה למעשה גניבה משפע שוק, עומד למשפט על נסיון אלים למחצה להתחמק מחניון ללא תשלום, וכל מה שנשאר לסוללה של בעלי קשרים בעולם החרדי, הוא לחשוש על המשך 'קידומו המטאורי', היישר אל בית הדין הרבני???

באיזה זכות, יד רוחצת יד במי ביוב, אצל נבחרי הציבור החרדי? למה אני צריך להיות קשור לפרשה מטונפת שכזו, רק בגלל שלהנ"ל יש קשרים מסועפים במימסד הרבני והפוליטי של הציבור החרדי?

ומעבר לרמה הנקודתית, אני חושב שיש בפרשה הזו להעיד לא מעט על 'טוהר' הפוליטיקה החרדית. כמובן, לא שעלה על דעת לחשוב אחרת...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2009 12:41 לינק ישיר 

אלישיר

יש מושג של איסור קבלת לשה"ר.
אתה ניזון מסיפורי התשקורת והרשעים למיניהם, שרוצים בכלל להעיף את השופט דרורי לכל הרוחות ע"י הטפלות לסיפור זה וניפוחו.
קראתי את הראיון עם האברך בידיעות אחרונות ואם מה שהוא אומר נכון, המשוגעת כאן היא הקופאית ולא הוא.
(לדוגמא: הוא הציע לה ת"ז בתוך ערבון עד שילך להביא את הכסף וכדו')

איני אומר שמעשהו היה נכון וראוי, אבל גם לא חמור במיוחד. מעשה שבכל יום שאיתרע מזלו ונכנס למאבקי כוחות בתוך שלטון הרשע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2009 14:27 לינק ישיר 

לא חמור במיוחד? מזל שלא היה לו אקדח ביד, אלא "רק" רכב.

אני לא ניזון מהתשקורת אלא מקריאת פסק הדין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2009 20:55 לינק ישיר 

אני לא קראתי את פסק הדין, רק ראיתי את הסרט ושמעתי את עדויות האישה והאיש בתקשורת.
כל מי שנמצא ברחוב יוצא לו לראות לעיתים אדם דוחף את רעהו בעצבים בגלל דבר מה. לעיתים הנדחף יכול ליפול ולהחבט. ככה דרכו של עולמינו האלים וחסר הסבלנות.

בנידון דידן לפי מה שראיתי ולפי עדותה היא קפצה לו על הרכב והוא נסע די לאט עד שהיא נפלה ממנו. לקפיצה על הרכב בגלל כמה שקלים לא הייתי קורא מעשה חכם במיוחד, וגם להמשיך להיות עליו על אף שהנהג מתחיל לנסוע הוא גם מעשה קצת לא שפוי. מה גם שמדובר פה בכסף לחניון....
בקיצור, אינני בא להצדיק המעשה, כי אם להכניסו לפרופורציות, ולהזכיר את הידיעה שכל מה שיצא סיפור זה ממידה של סיפור של תגרת ידים קטנה בין קופאית לקונה, הוא עקב רצון הרשות השלטת למנוע משופט שומר תורה ומצוות לחדור רח"ל לקודש הקודשים של האומה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2009 09:53 לינק ישיר 

רק ראיתי את הסרט, ואני שואל, למה באמת הביטון הזה לא קבל מאסר בפועל?  איך שיקולים של שופט במחוזי יכולים לעוות את מוחו, שע"מ למנוע קידום (של אדם שאינו ראוי לכך) לדיינות מעוות פסק דין? האם כזה שופט ראוי לשבת בעליון?

איך רב ראשי בישראל, מוציא מכתב המלצה לאדםהמנסה לגנוב ולברוח ללא תשלום ואח"כ כשעוצרים אותו מתנהג כאחרון העבריינים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2009 10:07 לינק ישיר 

איני יודע הרבה על הפרשיה האומללה הזו, אך את אוזניי צדה הידיעה, כי אלי ישי שלח מכתב לשופט דרורי, כי יש לזכות את איתמר ביטון. [אגב, עובדה זו גררה ביקורת עזה, ואף איום בתביעה ע"י עמותת אומ"ץ]
מידיעה זו אפשר לקבוע כמעט בוודאות שיש בפרשיה זו הרבה מתחת לפני השטח,[אם יו"ר ש"ס נזעק להגן עליו, כנראה שיש לו אפשרות ללחוץ עליו וכדו'] ולצערי, ככל הנראה לא נמצא שם זהב.
השחיתות היא תופעה שמצויה בכל חברה, ואין לצפות כי החרדים ינצלו ממנה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/7/2009 14:08 לינק ישיר 

חיים
א. ראית את כל הסרט או רק את החלק שחתכו לך בתשקורת?
ב. שמעת את עמדתו של הבחור ואת גירסתו?
ג. האם נשמע לך הגיוני לקפוץ על מנוע של רכב בשעת נסיעה?
ד. האם נשמע לך הגיוני לתת מאסר בפועל לאדם ללא עבר פלילי בגלל מכה קלה שנתן לרעהו?
ה. האם מישהו תבע את הקופאית על הסטירה שהיא נתנה לאברך הנ"ל?
ו. האם לא הגיע הזמן להפסיק להתנפל בצורה אנטישמית כל כל אדם אשר בשם חרדי יקרא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2009 11:01 לינק ישיר 

האברך הנ"ל נפל קורבן למשחק פוליטי של נשיאת בית המשפט העליון, שרצתה לסכל את מועמדותו של השופט דרורי.

ואידך זיל גמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2009 14:57 לינק ישיר 

dontemps
אני די מופתע מהחלטיות שלך בהקשר הזה, החיים שלך נשמעים לי די קלים ומשעממים בהתחשב בעובדה שאתה יודע הכל ובבטחה.
למה שלא תשתמש מעט במתודת ה'שמא' וה'אולי'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2009 22:45 לינק ישיר 

מדובר בדיון משפטי,איך ניתן להביע עמדה מבלי להכיר את כל המקרה לעומקו!?
מעבר לנושא המשפטי,ישנה ההתערבות של הדרג הפוליטי,כפי הנראה המניעים לא היו ממש כשרים.
אין זה דבר חדש שישנן התערבויות של פוליטיקאים בנושאים משפטיים ופליליים,וזה לא שייך רק למגזר החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > אגודה אחת > פרשת האברך הדורס. מה לכל הרוחות???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext