| נשלח ב-2/7/2008 14:23 |
|
| |
שכול ונוער
ארע היום בירושלים פיגוע זוועה בירושלים בידי בן עוולה ימ"ש ובו נהרגו יהודים קדושים,
והיום הרשיע בית המשפט את הר' ישראל וולס בהריגת בנו הקטן, (אין צורך להבהיר שמדובר בהבל),
השאלה היא איך אנחנו כבני נוער מתמודדים הם ההרג והשכול, האם אנחנו כואבים או ממשיכים הלאה,
מה אתם מרגישים? ומה דרך ההתמודדות שלכם? {לנקום? לשתוק?}
תוקן על ידי לכשירחיב ב- 02/07/2008 14:24:43
U לעולם ישתדל האדם שהאמת תהיה דעתו, ולא שדעתו תהיה האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2008 15:31 |
|
| |
איך אנחנו מתמודדים..?? שאלה קשה.. פשוט סופגים, כואבים ומתחספסים.. ככה זה כששומעים מידי פעם על פיגוע הרג ושכול- זה מחספס את הנשמה ומכהה את הרגש. אני זוכרת את עצמי בפיגועים הראשונים (אז הייתי גם יותר קטנה..) ממש כאב לי ובכיתי על ההרוגים..וזה היה הולך איתי ממש ימים שלמים. כיום אני כואבת מאאאאאד וקשה להמשיך את היום כרגיל אבל.. השיגרה ממשיכה.
האמת שזה גורם ליותר כוונה בתפילה. אבל הייתי רוצה לשמוע איך באמת אפשר להתמודד עם זה. מה כן אפשר לעשות בשביל להרגיש שותפה בכאב מעבר להרגשה האישית.
נקמה- זו לא הדרך. לפחות לי זה לא יתן שום נחמה. צריך להבין שהם לא המטרה. אנחנו צריכים לעשות משו למעננו כדי למנוע פיגועים וצער וצרה בתוך עמינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2008 15:51 |
|
| |
כואבים אבל ממשיכים הלאה,
סתם כך נראה לי שאנו <לעומת הורים> חסרים רגש מסויים לאובדן חיים,
מסכימים איתי?
|
|
| נשלח ב-2/7/2008 15:57 |
|
| |
לא ממש מסכימה איתך..
דווקא בגלל שההורים שלנו חוו ועברו בחיים, אז אובדן חיים נתפס אצלם כמשו פחות מרגש מאשר אנו הצעירים- שקשה לנו להתמודד עם הכאב..
במה זה מתבטא שאנו חסרים רגש.. כדבריך??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2008 16:01 |
|
| |
מכיוון שהורינו יוצרים חיים חדשים הם יותר רגישים אליו,
אנחנו שבקושי חיים את חיינו איך נוכל להרגיש את השני?!
|
|
| נשלח ב-2/7/2008 16:29 |
|
| |
כתבת: "היום הרשיע בית המשפט את הר' ישראל וולס בהריגת בנו הקטן, (אין צורך להבהיר שמדובר בהבל)" לי צריך להבהיר!!!!
אני לא יודע על מה אתה מסתמך אבל מאיפה כ"כ ברור לך שמדובר בהבל???
אמנם לא קשור לנושא ההודעה שלך אבל הייתי חייב להעיר
אגב אני לא אומר שהוא כן עשה את זה, אני פשוט לא יודע!! וכנראה גם אתה לא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2008 13:49 |
|
| |
אני לא יודע מה הוא יודע, אבל אני יודע שהוא לא עשה את זה,
כאשר את מכיר אדם עדין נפש שנאמר לך ע"י חשודים על כל דבר פשע שהוא פשע דבר שהוא כנגד ההיגיון,
האם היית מאמין?!
|
|
| נשלח ב-3/7/2008 15:15 |
|
| |
בחור אני לא מאמין למשטרה או לפרקליטות אני פשוט לא מאמין לכל מה שעסקנים עם כוונות טובות מספרים עליו אני נשאר עם ספק אם זה קרה או לא
ובלי קשר לזה כבר שמענו על אנשים שנראו עדיני נפש ובני תורה יראי שמיים שעשו עוולות ורק אחרי זה פתאום הלכלוך צף, ואני לא אומר שזה המקרה עכשיו אני פשוט לא יודע, וכבר היו דברים מעולם ולא צריך לחפש רחוק והמבין יבין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2008 15:18 |
|
| |
זה נשמע כ"כ מגוחך,
עד שכמעט בלתי אפשרי להאמין שזה אכן קרה כלל,
נראה לך שאשתו מגינה עליו כי גם "שונאת" את הילד?!?!
נ.ב. סטינו מהנושא המרכזי
תוקן על ידי בחור_מעם ב- 03/07/2008 15:19:27
גם אני חבר בפורום נוער חרדי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2008 15:39 |
|
| |
אשתו תגיד מה שיגידו לה להגיד, אגב זה בדיוק מה שעסקנים אמרו עליה כשהיא הודתה בחקירה הראשונה במשטרה שהיה משהו (לא זוכר מה בדיוק)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2008 15:49 |
|
| |
עזבו אותכם.. על מה הוויכוח..?
בחור- תמשיך להאמין שהוא לא עשה..
ליטסיד- תמשיך לחשוד.. לא יצא לך מזה כל תועלת. אבל אם אתה מרגיש עם העניין יותר חכם לדון עליו כפי ראות עיניך.. אז תחשוד עד שתמצא הוכחות לזכותו (אם תחפש כמובן)..
אותנו חינכו לדון כל אדם לכף זכות. אני רוצה להאמין לזכותו. ואם לא כך, הוא ישא בעוונו משמים.
|
|
|
|
|