| נשלח ב-23/7/2008 14:44 |
|
| |
ייאוש............... אדישות...........
הגעתי למסקנא שהנושא של שידוכים מייאש חלק מן האנשים מכיוון שהוא דבר לא קצוב אין לאף אדם ידיעה מתי הוא ינשא/תנשא, ומתי יגיע קץ ימי הנערות שלו/ה, וזו הסיבה ששלוותם של רבים נטרדת,
מסכימים?
נכתב כתגובה לדברי משתוקקת
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 14:47 |
|
| |
גם חומר לדיון אני מספקת..... אין בי הכח להגיב. מה שכן, אם יהיו פה תגובות של בני 25+ זה יעניין אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 21:49 |
|
| |
אל תזלזלי בתגובות של צעירים ממך.
הנושא של שידוכים זה מייאש.. כי אף פעם אתה לא יודע מתי יהיה הסוף. זה קל לדבר ולומר שזה 'אמונה' צריך רק להאמין, והסיטואציה הזו במיוחד מגלמת את האמונה שהכל בידו ואין לנו שליטה על זה בכלל. וכשיושב במרומים יחליט שזה הזמן, אז משומקום יצנח האביר על הסוס.. וזה קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 23:19 |
|
| |
הייתי שמח לדעת מה היא אמרה שכתבת את התגובה הזאת ואז גם אני הייתי מגיב ואני יותר מ-25
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 23:56 |
|
| |
השידוך לא לחינם נקרא כמו קריעת ים סוף.
כי כמו בים היהודים לא ידעו מאיפה יהיה להם ישועה מאיפה הם יוכלו לעבור את הנהר מכל הכיוונים עומדים אליהם ורצים אחריהם להרוג אותם ואף אחד לא חלם שיצאו מפה אלא רק ימותו. עד שקם נחשון בן עמינדב והראה לכולם שיש עוד אופציות וקפץ למיים והים נבקע.
ככה בשידוכים אין לך מושג מתי אין לי מושג עם מי אין לך מושג על מה תיאלץ לוותר ועל מה לא. אין לך מושג כלום אבל בסוף שזה מגיע אתה לא מבין איפה היית עד עכשיו. למה נכנסתי לדיכאון ולמה למה למה למה.
לכן זה קשה וגם לי קשה ואני גם לפעמים נכנס לכל מיני דיכאונות אבל תמיד אני אומר בסוף זה יגיע בכלל ממקום שלא הייתי חולה שזה יגיע ולכן זה מה שמנחם אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2008 23:58 |
|
| |
ליטסיד, ראה ערך אשכול 'כמיהה'
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 11:21 |
|
| |
אברימלהה, אתה ממש קורא מחשבות...תודה.
הרגשה נעימה לכולם.
תוקן על ידי חנושנוש ב- 24/07/2008 11:24:10
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2008 14:56 |
|
| |
אברימלהה, שניהם לדבר אחד נתכוונו
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2008 23:56 |
|
| |
קוטבית, מבקשת את סליחה אם נשמע זלזול מצידי! לא מזלזלת בדעות ובנסיון הצעירים. אבל ממקומי העכשוי אני מחפשת תגובות של מתבגרים.
ליטסיד, לא כתבתי משהו מיוחד. הרעיון הוא שעברתי כבר את שלב הייאוש ונכנסתי לשלב האדישות.......
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2008 00:55 |
|
| |
ייאשתם אותי רציני עוד לפני שחשבתי להתחיל......................................
|
|
|