בית פורומים נוער חרדי

עזרה דחופה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/1/2009 20:22 לינק ישיר 
עזרה דחופה

ציטוט מהתיבה האישית (עריכה זעירה שלי, ע"פ בקשתה)

"אני בחורה בגיל השידוכים, ובעוונותי גולשת הרבה באינטרנט, הכרתי בחור הכרות אינטרנטית (שזה אומר לא להכיר את החיצוניות ולדעת מעט מאד על הפנימיות) אבל יש בו המון דברים שגרמו לי להתאהב בו, למרות שבתחילה לא רציתי אותי ואפילו ניסיתי להתעלם ממנו, אבל הרגש ניצח והתאהבתי, למרות שאני יודעת, שזה לא טוב, ולא כדאי, אבל הוא נמצא עמוק עמוק בלב ואני לא יכולה להוציא אותו משם,
הבעיה היא שאחרי שהכרנו קצת הוא יודע מי אני ואני יודעת מי הוא יש לנו את מספרי הטלפון והכתובות אחד של השני,
משהו יכול לתת לי הצעה איך להוציא אותו?
זה עלול להפריע לי לצאת לפגישות בלב לא שלם, ולפני הכל זה מפריע לי לחיות עם עצמי בידיעה שאני טועה.
מה אני עושה??????????????

מכיוון שאינני רוצה שידעו מי אני אשמח אם תוכל להכניס את בקשתי"

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/1/2009 20:31 לינק ישיר 

כתבת ישירות לה. אם אפשר להעיב רלה את התגובה, או שהיא רואה זאת כבר.

זה קצת בעייתי. מצד אחד זה לא מקובל אצלנו (במגזר החרדי), אך מצד שני מבינה אותך מ א ו ד (לא לשאול יותר מידי. בבקשה)

על כן, א. האם הוא חרדי, היית רוצה להקים איתו בית?
ב. אם לא, תאמרי לו את האמת. הווי אומר, תאמרי לו שזה לא מתאים לך, מכל הסיבות האפשריות. האמיני לי, שגם אם יתכן ויפגע, בכל זאת הוא יבין. מקסימום את תצטרכי להיות עקבית ולא ל ה ת י י ח ס (כפשוטו), באם אחרי שתסבירי לו את המצב, עדיין יחפש אותך. מה שכן, תצטרכי א ת לעבוד על עצמך, ולא ליצור איתו קשר. האמיני לי, תוך שבוע זה יסתדר. (כמעט בטוח).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/1/2009 22:55 לינק ישיר 

היכרות של אינטרנט היא לא היכרות אמיתי.ץ
אם באמת שניכם מרגישים משיכה אחד לשני אולי כדאי באמת שתיפגשו ממש כמו שידוך אני בטוחה  שע"י אף אחד לא יינזק
אם הוא הזיווג שלך אז מה טוב
ואם לא, הוא יצא לך מהלב וזהו

"תורת אמת היא תמיד מעניינת, אך אין מגייעים אליה אלא אחרי שמואסים בגשמיות שעלי האדמות" [ד. ז.]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 01:33 לינק ישיר 

אני חושב שפיתרון ברמה ווירטואלית אינו בנמצא.

אם באמת תרצי לסיים עם הסיפור הזה תיאלצי לשוחח עם מישהי מהחיים האמיתיים, שתוכל לסייע לך לפחות ברמה חשיבתית להשתחרר ממנו.

אני מאחל לך שיהיו לך את הכוחות לעשות מה שנכון ומה שנצרך ולהצליח.

המשך ערב ושבוע מדהים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 13:39 לינק ישיר 

"תוכל להכניס את תגובתי?

לא, אנחנו לא יכולים להתחתן! אנחנו באים מרקעים שונים השקפות שונות ויש לי שאיפות גדולות בהרבה יותר ממנו,
להיפגש איתו? ההורים שלי לא יסכימו בשום מצב.
והבעיה היא שהוא לא יבין אותי! כי הוא מאוהב בי הרבה יותר ממה שאני מאוהבת בו, ואם אני לא יכולה כ"כ להבין איך הוא יבין?!

אני יודעת שאין פיתרון קסם! אבל אני לא יכולה להיחשף, כבר ככה אני הרוסה מבפנים, אם אני אחשף אני אהיה הרוסה גם מבחוץ..

מה אני עושה???? אלוקים תעזור לי............"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2009 14:42 לינק ישיר 

תציבי עובדה. אם עאת תעמדי על עקרונותיך, אף אחד לא יזיז אותך מהן. אני מבינה את הקושי (אוהו מבינה..) אבל אם חייך חשובים לך, ואת באמת לא רוצה שזה ישפיע עליך בבחירת הבן זוג המתאים (אמרת שאת בשידוכים) אז פשוט תקבעי קודם כל ל ע צ מ ך שזה לא זה, ואת מסיימת איתו, וכמה שיותר מהר. אחרי שאת תהיי נעולה על זה אצלך, עם כל הרגשות העזים שלו כלפייך, את זו שתקבעי מה יהיה איתך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > נוער חרדי > עזרה דחופה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext