| נשלח ב-20/12/2009 10:31 |
|
| |
שלא תהיה הפתעה גדולה אני עוזב את הנט.
היי לכולם, אז כמו שראיתם בכותרת אני עוזב, אני מתפלל שאני אצליח בזה ושאני לא ייכנס לאיזה דכאון, כי אני הייתי הרבה על המחשב, הייתי מוריד פול סרטים וסדרות, אני עוזב גם לפני שאיזה סדרה שאני מאוד מאוד אוהב מסתיימת [ הישרדות הישראלית והאמריקאית למי שתוהה ] כך שזה היה שינוי משמעותי, אני מקווה שזה לא יהיה קיצוני מדי מדי.
בקיצור עוד שבוע מהיום אני מנתק את האינטרנט מהמחשב,
זה בזכות מישהי מאוד מאוד יקרה לי, שישבה הרבה הרבה ושיכנעה אותי, את תקראי את זה אז תודה רבה באמת מהלב מהלב.
אני אתגעגע פה לכולכם, אני מכיר די הרבה פורומים ופה זה ללא ספק אחד הנחמדים.. אולי אני אבקר לפעמים לפעמים, ממחשב של חבר, או ממחשב ציבורי..
ה' יעזור לי, כי אני עושה את זה בשבילו, אתם תקבלו את ההחלטות הטובות בשבילכם יש כאלה שזה לא נורא מבחינתם ויש כאלה שזה הרסני תקבלו החלטות טובות.
ביי אוהב אותכם
מוש
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 10:55 |
|
| |
נושששששששששששששששששש, אוקיי...להגיד את האמת??? מאודדדדדדדדדדדדדד התרגשתי מהמכתב שלך!!!! מאוד!!!!!! אין לך מושג באיזה רמות אני מעריכה את הצעד שלך!!! כל הכבוד!!!! בעז"ה מברכת אותך שתצליח בכל מעשה ידיך!! והקב"ה יסייע לך בדבר!! נתגעגע אליך ולתגובות שלך!!! אבל אתה עושה את הצעד המתאים!!!!
בהצלחה בהמשך הדרך.....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 13:18 |
|
| |
נוש יקיר, אני מצדיע לך !!!
כי אני יודע, כמה כוח וכמה רצון צריך בשביל להוציא כזה דבר מהכוח אל הפועל.
בהצלחה רבה.
נ.ב. אם בא לך, צור קשר במסרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 18:27 |
|
| |
נוש אוהב אותך ואוהב אותך תמיד אני רוצה ממך זבר אחד אבקש ממך אל תשכח לקפוץ לבקר. יה''ר שתצליח בכל, מעריך אותך מאור ומאחל: הצלחה בכל בכל הדרך
אוהב קצת_שמחה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2009 14:45 |
|
| |
וואוו אשריך עליך בנאדם בקרוב אצלי בעז"ה תצליח
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2009 19:02 |
|
| |
וווווווווואאאהההההוווו איזו הפתעה!!
המווון בהצלחה..!! תדע שיש את מי שמעריך!! וכולם איתך בצעד שלך!!
(כולי אושר!!!!!!!)
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2010 23:30 |
|
| |
אני לא איתך!!!!
אבל בטח כבר עזבת אז לא ממש תוכל לקרוא את התגובה שלי!!!
אני חושב שאין מה להאריך פה בדיבורים מיותרים,אתה וכל אחד יכול לקרוא מה הגבתי כאשר מישהי אחרת הודיעה על פרישתה.
(סתם אחת,אם אני לא טועה)...
רבים חולקים עלי,אך אני על שלי...ויותר מזה,אני חושב שזה מראה על מעשה עדר...כמו שהתחלת עם הנט כי ראית שכולם גולשים בנט,כך גם אתה עוזב,לא רק מרצון אישי,אלה כמו עוד כמה אחרים....(שאני לא יודע אם הם בכלל יודעים למה הם עזבו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2010 14:06 |
|
| |
יש כאלו שעוזבים את הנט כי הם רואים שזה גורר אותם לדברים לא טובים... או לא עוזבים.. פשוט לא יוצא להם בכלל לשבת על המחשב.. אולי חלקם רוצים קצת להתנקות קצת חופש....
מה יש?? כ"כ גרוע??
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2010 14:20 |
|
| |
| מישהוצדיק כתב: |  | | אני לא איתך!!!!
|
|
עיין באשכול "הדבר המעצבן"
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 00:16 |
|
| |
יש משהו בזה שכשאני מחליט החלטה אפילו אם אני חושב שהיא טובה אני רוצה מאד שכולם ילכו איתי, הפורום ייסגר, לא אפסיד כלום... אז זהו, בדרך כלל זה לא קורה, ואם החלטת החלטה נכונה לך אתה גם תשלם את המחיר, שמשתלם לך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 23:05 |
|
| |
היי אנשים, קפצתי לבקר.. מה זה נהניתי לקרוא אתכם . נאות, חנוכי, גיטרן, שמחהלה, מעשהיה. אפילו את מישהו [צדיק ?] אני אוהב אותכם.  אגב מישהוצדיק לא נכנסתי לנט בגלל חברה ובטח שלא עזבתי בגלל חברה.. אז זה לא כל כך מתאים מה שאמרת. אני יעדכן אותכם אני עדיין בקבלה שלי, אין לי נט, וזה קשה קשה, אני כל הזמן מרגיש פיספוס. אני עובד על זה נקווה שיהיה בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/1/2010 23:53 |
|
| |
מחזיקים לך אצבעות... תתפלל עלינו 
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 10:37 |
|
| |
נגמר !!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 10:51 |
|
| |
מה נגמר???
אתה חוזר??? או עוזב סופית??
תוקן על ידי נאות ב- 04/04/2010 10:51:22
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 11:45 |
|
| |
נוש, כולנו תקווה שזה נגמר סופית !!!
בהמון אהבה מכולנו...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2010 15:21 |
|
| |
נוש, אני מקווה שזה יהיה הפתח של מחט בדרך להצלחה הגדולה!!!
בהצלחה רבה רבה!!!
|
|
|
|
|