| נשלח ב-21/7/2009 17:07 |
|
| |
האמא המרעיבה: אמת או לא ?
מה דעתכם הסיפור הוא אמיתי כטענת ביה"ח הדסה
או מצוץ מהאצבע כטענת העסקונה החרדית ?
דעתי הוא שאין עשן ללא אש
תוקן על ידי מעשהיה ב- 17/08/2009 14:33:43
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2009 19:06 |
|
| |
ברור שאמיתי.
העסקנות מנסה לחפות על האם
וזה מעשה לא צודק ולא הוגן כלפי הילדים שלה!!!
מישהו ב"למעלה" צריך לקלוט שבזה שאומרים "אם חרדית" לא מתכוונים להוציא לעז על ציבור שלם.
אם היא היתה עולה מאתיופיה היה כתוב "אם אתיופית" אם זו היתה רוסיה היה כתוב "עולת חבר העמים" ואם זו היתה ערביה היה נכתב "אם ערביה".
צריך לציין עובדות, לא?
אז נכון שאם היא היתה "סתם" חילונית לא היה נכתב "אם חילונית" וזאת מהסיבה הפשוטה,
הכתבות הנ"ל פונות כלפי הציבור החילוני...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2009 19:48 |
|
| |
לדעתי מדובר בסיפור אמיתי.
הגירסאות של המשטרה וביה"ח נמסרו כמקשה אחת מסודרת - לעומת הגירסאות החרדיות:
זה מתחיל בזה שהגירסה יוצאת החוצה יומים אחרי ששרפו חצי עיר, עובר דרך אבא שלה שטוען שהוא לא מאמין שהיא ניתקה את הזונדה והוא לא מאמין שראו דבר כזה במצלמות (עוד מעט יפרסמו תמונות וכולנו נדע), ממשיך דרך "שכנים ומכירים" שאומרים שהיא כן ניתקה את זונדה, אבל זה היה כי היא חושבת ששמים לו כל מיני חומרים ועושים עליו נסיונות.
וההוכחה הכי חשובה מבחינתי היא מה שקרה בבית המשפט
האמא לא ענתה על שאלות במשטרה ובבית המשפט, וגם העו"ד שלה לא ענה על שאלות.
העו"ד רק ידע לתקוף את הממסד והגיד שכולם נגדה - אבל תכל'ס, אם היא צודקת, למה שלא תענה לשאלות המשטרה ובית המשפט, למה שלא תענה, לפחות, לשאלות העיתונאים??
האמא והעו"ד שלה לא מספרים, אז למה אאמין למה שאמרו "המקורבים"?
רוצה שנאמין לך? בבקשה - תגידי את גירסתך לאירועים !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2009 20:30 |
|
| |
אמיתי או לא.
המעשים שנעשו ע"י הציבור החרדי ואני מדברת על הפגנות ממש חילול ה'.
חבל שהם לא מקיימים את הלימוד שלהם..
ביטול תורה, חילול ה', מה עוד?
גרמו לציבור שלם לסבול בגלל מעשה השטויות שלהם!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2009 10:38 |
|
| |
אני לא יודע מה הפרטים , אבל דבר אחד ברור שיש אמת אחת והיא תצא לאור היום בעוד שנה או בעוד 10 שנים.
מי שטעם ישלם בידי שמים.
ולעצם העניין אני מקווה שהאם תחזור לבית והילד יבריא ושהיא תלד בקרוב בשלום ב"ה ושמפחה שלה תדע רק שמחות.
יש פרטים רבים על הפרשה וכמובן הכל שמעות שלא ניתן עדיין לדעת מה נכון יש תגובות נגד בית החולים ויש מי שמתלונן על האם.
אני יוצא לרגע מתוך נקודות הנחה שהאם לא אשמה ואם היא לא אשמה , היא פשוט צריכה לאמור לפני כולם(לא חייב מול התקשורת) הילד חולה בית החולים לא טיפל בו טוב אני אמא מסורה לא היו דברים מעולם אתם מוזמנים לבדוק את הבית שלי ואותי הכל תקין ואם יש "קופסא שחורה" היא כנראה נמצאת בבית החולים ובטיפול שלהם בבני.
ואם זאת האמת אין מה להוסיף עוד דברים.
כל עוד האם לא עושה זאת ומסתתרת מאחורי העסקנים(כנראה לוחצים עליה)השמעות יחגגו.
אם היא לא מרגישה טוב וזקוקה לטיפול רפואי אז שיטפלו בה ושתוכל לחזור לתפקד מהר.
אנו באופן טבעי יוצאים נגד הרשויות , אבל צריך להגיד תודה שיש במדינה שלנו רשויות רווחה אומנם הם לא שמורי תורה ומצוות אבל הם הצילו ילדים רבים, אם באלעד נעצר אדם חרדי שעשה מעשה לא צנועים כלפי ילדים , נגיד שהתקשורות והציונים רודפים אחריו? בגלל שהוא חרדי או שנגיד תודה למשטרה שלקחה אותו לכלא.
משהוא כנראה לא טוב יש פה, וגם אם בית החולים כשל רשויות הרווחה ראו משהוא לא תקין, והם לוקחים גם ילדים מאמאות לא דתיות שבמצב בראיותי לא תקין עקב שימוש יתר בסמים וכ"ו.
אני מחכה ב"ה שהאמת תצא ויהיה סוף לפרשה הזאת.
כי הרבה כבוד זה לא מוסיף לנו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2009 13:49 |
|
| |
היום הכול יכול להיות כבר אי אפשר לדעת כלום אולי זה נכון אולי זה לא נכון עדיף לא סתם לקטרג
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2009 17:24 |
|
| |
מסתבר שלא דובים ולא יער,
אני מתנצלת על איך שדיברתי...
עוד הוכחה שאין לשפוט לפי מראה עיניים ומשמע אזניים...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 00:31 |
|
| |
אני סובר שהמקרה הזה סתם עלילה שפילה {אבל זו סברתי בלבד}
|
|
| נשלח ב-26/7/2009 03:49 |
|
| |
אחרי מה שעבר עלי השבת אני כבר לגמרי מבולבל
אמרתי לכמה אנשים שאני לא יודע למי להאמין כי למה נטפלו דווקא לאמא הזאת מצד שני אולי כי היה לה תלונות על הרופאים לגבי הטיפולים והם הרגישו מאוימים וכו'
ומה שאני קיבלתי על הראש צעקות פיקורס, ציוני, יפה נפש, ומה לא,
חברה' פרופורציות בבקשה, עשו אותה כבר לקב"ה שאסור לפקפק עליו להיכן הגענו ? איזה נחיתות ?
נכון שאין לציבור החרדי במה נורמטיבית לענות על הטענות שמופנות כלפיהם אבל איפה הקונטרסים האגדים שהיו מוציאים אחרי כל אירוע חריג עם כל הראיות החותכות ? אולי כי אין ?
ולא, אני לא אומר שהאמא לא צודקת (אין מה להגיב "פיקורס") אבל מניין לי לדעת שהיא צודקת בגלל שהעסקונה קבעו כך ? מזמן אין לי אימון בהם.
נקווה שהאמת תצא לאור במהרה ואם האמא צודקת שהנהלת הבית חולים תפסיד את מכנסיה על הוצאת דיבה ותפירת תיק ואם האמא לא צודקת שתקבל את הטיפול הפסיכיאטרי הנכון ושה' ימלא את חסרון דמות האם מילדיה
תוקן על ידי האמר ב- 26/07/2009 3:48:56
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2009 18:23 |
|
| |
יהודית נכון אבל אם זה היה חילוני אז לא היה כתוב אב חילוני רצח את בנו (כמו מה שהיה השבת)
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 12:06 |
|
| |
המרעיבה ולא המעריבה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2009 14:38 |
|
| |
תוקן...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2009 18:25 |
|
| |
ממקור מוסמך הסיפור נכון
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2009 18:35 |
|
| |
מה המקור? ובמה מוסמך?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2009 00:56 |
|
| |
כל מי שחושב שהדבר אמיתי אני מאחל לו שיפול בידי עובדי הרווחה ואז נחזה בגבורתו....
|
|
|