| נשלח ב-3/12/2009 19:33 |
|
| |
שלום לכולם.. אפשר עצה ועזרה..?
אני בחור בישיבת הסדר, ולאחרונה היתחזקתי יותר לכיוון החרדי וגם קצת בהשקפותי, ובישיבה שאני לומד עכשיו אין לי את מה שיקדם אותי או ידריך אותי להמשך, ואני כרגע בשלב של אחרי הצבא ונישאר לי עוד איזה שנה וקצת לסיום הצבא וההסדר, אבל הבעייה שאני לא יכול לעבור לישיבה חרדית בגלל הצבא וההסדר שאני בחוייב לו, וניסתי כול מיניי דרכים ואני כבר לא יודע מה לעשות, מיצד אחד אני מרגיש שאני נישאר במקום או במצב של נפילה איפה שאני עכשיו ושלא תחשבו שהמקום לא טוב אלה שזה אולי פחות ממה שאני מחפש ואני רוצה ישיבה יותר חזקה. אז השאלה שלי כזו מי שיכול או מכיר אנשים שיכולים לעזור לי בזה הן מיבחינת צבא והישיבה השמח מאוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2009 02:46 |
|
| |
שלום מתנאל, אם אתה מחפש מקום שבאמת תוכל להתקדם בו, אתה יכול להגיע לישיבת ערכים בתל אביב, שם יוכלו לעזור לך בהכל ! הישיבה נמצאת ברחוב בן יהודה פינת גורדון, בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2009 02:56 |
|
| |
תודה רבה על העזרה......אם אפשר לשאול איזה סיגנון ישיבה זה ..? דתי לאומי חרדי......?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2009 22:00 |
|
| |
לדעתי אתה צריך להתאזר בסבלנות ולחכות עד שתסיים את הישיבה , ולא לחפש לעבור באמצע . ובנתיים להתחזק יותר ולקבל השקפת עולם אמיתית , שתהיה מוכן להמשך .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2009 13:03 |
|
| |
.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 01:42 |
|
| |
תלך לטלז'סטון יש שם ישיבה טובה ברח לי השם שלה אבל אחלה ישיבה של כיפות סרוגות אבל מתחזקים יש שם גם בחורים שיצאו משם אם כובע וחליפה אוי זה ישמע לך מוזר אבל המטרה שלי להגיד לך ששם זה ישיבה שיש מה לקבל ולא סתם (-; בהצלחה...
ואם תרצה אני יברר לך את השם של הישיבה ...
תוקן על ידי tasush ב- 20/12/2009 01:42:47
תוקן על ידי tasush ב- 20/12/2009 01:43:21
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2009 23:30 |
|
| |
שלום לך.יש לך ברחובות ביד לאחים. מנסיון, שלחתי לשם בחור שחזר בתשובה אבל עדיין לא בפרהסיה... דיברתי שם עם הרב פרידמן והוא כבר סידר לבחור חברותא לפי הרמה שלו, יש שם לימודים בכל מקצועות התורה, אם זה מדרש הלכה או גמרא והכל לפי הקצב שלך. ברגע שאתה שם אתה מסודר... ממש משפחה, אתה מתארח שם בשבתות, כמובן אם תרצה... זו פשוט חממה, ויש שם רבנים שהם עצמם חזרו בתשובה, פשוט חויה. הרבנים משכמם ומעלה, מי שמכיר את הרב שוורץ ופרידמן חבל''ז, כדאי להתקשר ולנסות. לא תתחרט.
בהצלחה רבה!!
|
|
|
|
|