בית פורומים הפורום הכללי והחרדי

מדוע מתנגד יעקב אשר למנכ"ל חרדי לתאגיד המים בב"ב???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/1/2010 02:14 לינק ישיר 
מדוע מתנגד יעקב אשר למנכ"ל חרדי לתאגיד המים בב"ב???

אני מעלה שוב נושא שהועלה בעבר אך אשכולו נמחק בנסיבות מסתוריות.
כזכור לכולם פורסם בעיתונות המקומית לפני למעלה מחודש על מכרז שנערך לתפקיד מנכ"ל תאגיד המים מי-ברק.
ומה קרה?
סח לי חבר המצוי במסדרונות הפוליטיים של עיריית בני ברק כדלהלן:
עד כה טיפל בהקמת התאגיד דוד צלניק - בעל כיפה סרוגה הגר בישוב צורן.
היות שתהליך ההקמה נשלם החליט הדירקטוריון לצאת למכרז בכדי למנות מנכ"ל. למכרז נגשו עשרה מועמדים. בין המועמדים ישנם חרדים בעלי תארים אקדמיים מתאימים (כגון נתן בצלאל - חבר הנהלת העיר ובעל שלשה תארים).
על אף בקשות שהגיעו מכיוונים שונים (הן פוליטיים והן רבניים) למנות אדם חרדי ועדיף תושב העיר, מתעקש יעקב אשר למנות דוקא את דוד צלניק. 
העניין תמוה במיוחד כשלאחרונה התברר שלמר צלניק אין כלל תואר אקדמי!
יצויין כי במהלך החודשים האחרונים הצטברו תלונות רבות של תושבים על אטימות, שרות לקוי ואי מתן תשובות ע"י התאגיד.
וכך בכדי להכשיר את המינוי נתפרה חוו"ד משפטית שעל פיה לנ"ל ישנו ניס
יון ניהולי רב המהווה תחליף לתואר. אגב, אנשים המכירים את ההיסטוריה של צלניק מתעקשים שגם נסיון ניהולי אין לו בהיותו רוב חייו יועץ בלבד.
בנוסף הוסבר לכל המעורבים שמדובר ב"מינוי לשנה בלבד בכדי להשלים את תהליך ההקמה".
כמובן שברור לכל בר דעת שאין דבר קבוע יותר ממינוי זמני.
וכאן שואל הבן:
מדוע יעקב אשר מתעקש למנות דוקא את צלניק?
האם דוקא בבני ברק חרדים אאוט? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2010 00:46 לינק ישיר 

בינתיים קבלתי עדכונים מאותו חבר.
מתברר שנושא מנכ"ל תאגיד המים עלה בישיבות של יעקב אשר עם סיעת דגל התורה.
בישיבות אלו סיפק אשר מס' תירוצים למינוי של צלניק:

"לצלניק יש קשרים במשרד הפנים ובעוד משרדי ממשלה כי הוא מכיר אנשים מהצבא. הוא ממש סחבק איתם"
אכן טיעון מוחץ. אני חושב שכדאי ללכת איתו קדימה ולמנות גם לראש עיר רק מזרוחניק עם עבר צבאי ובעל קשרים. 

גיע הזמן שנפסיק למנות אנשים לפי הישיבה שבה הם למדו. אני מתכוון למנות אנשים מקצועיים ובעלי תעודות ולא משנה איזו כיפה יש להם על הראש (ואם בכלל)"
את זה אומר יעקב אשר כאשר ממש באותו זמן הוא פועל בכל כוחו להעדפת אדם חסר כל תואר אקדמי ונסיון מתאים על פני בעלי מס' תארים (שבמקרה הם גם חרדים)!
פשוט אין מילים! 

כשנשאל מדוע לא התארגן לקראת המכרז עם מועמד חרדי מתאים הוא ענה "חיפשתי ולא מצאתי, פשוט אין חרדים מתאימים"
אתם הבנתם את זה? פשוט אין?! הרי כל אחד מאיתנו מכיר לפחות כמה עו"ד ורואי חשבון חרדים אבל יעקב אשר לא מכיר.
ילדים יקרים, מישהו מיכם מתנדב לעזור לו למצוא את דרך?

בנוסף חזר אשר שוב ושוב על הטיעון המגוחך שמדובר במינוי לשנה בלבד. נראה שרוב חברי הסיעה אכלו את הסיפור ואף ברכו בהמ"ז בכוונה רבה.

לסיום לידיעת הליטאים: ישנה הסכמה פנימית שעל פיה יקבלו הליטאים את תפקיד מנכ"ל תאגיד המים בעוד חסידות גור והספרדים יקבלו תפקידי סמנכ"לים.
ובכן, גור מביאים כמובן חסיר גור. ש"ס מביאים ספרדי חבר תנועתם.
אתכם הליטאים לעומת זאת ייצג דוד צלניק.  אכן דעת תורה צרופה. היה שווה להקים את דגל התורה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > הפורום הכללי והחרדי > מדוע מתנגד יעקב אשר למנכ"ל חרדי לתאגיד המים בב"ב???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext