| נשלח ב-18/5/2009 18:06 |
|
| |
דבר ראשון: הגיעו אלי ולא הגיע, דבר שני לפני שאתה יוצא לציבור עם ההודעות המענינות שלך איך אתה מקבל רכילות בלי לשאול את הרב בעצמו מה כוונתו וכו' וכי זוהי הדרך המותרת על פי הלכה לברר דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 18:30 |
|
| |
לכבוד פנקסי היקר
אני לא מתעסק ברכילות
אלא אני מכיר את האנשים והם ירא שמים שמגדלים ילדים לתפארת בעיר צפת
שלא משקרים במצח נחושה ומסתירים דברים מזעזעים
הם אומרים את הדברים שמכעיסים וחייבים לגנות ולא להגיד זה רכילות
נב
אולי אתה אחד מהמלמדים שמכים את הילדים על לא עוול בכפם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 18:39 |
|
| |
אל תען כסיל
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 19:34 |
|
| |
אולי הדברים לא ברורים, האנשים הללו גודלו וטופחו על ידי הרב קעניג שליט"א שנים רבות, הם גדלו וקיבלו קצת דעת וחשבו שזהו זה, הם כבר יכולים לבד, אפילו אם בן אדם חושב וזכותו לחשוב שיעשה זאת בדרך ארץ בלי חוצפה בלי לזרוק אבן לבור ששתה ממנו, לא הדרך היא הבעיה אלא הצורה, וצורה כזו היא לא סגולה לגדל ילדים יראי שמים, וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 22:39 |
|
| |
האנשים האלו הם בגדר של צדיקם
הם לא זרקו אבן בבור ששתו
הם נזרקו מהקילה רק בגלל שהם שאלו שאלות מביכות
והם לא רצו שהדור המשך יקבלו מכות ואגרופים בבטן מכות עם מקל ברזל
תוקן על ידי יויוכוכו ב- 25/08/2009 0:29:18
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 22:40 |
|
| |
תקום היקר איפה נעלמת הרבה זמן
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 22:58 |
|
| |
יש ספר טוב שקוראים לו חפץ חיים, כדאי שאתה וחבריך תלמדו אותו, בלי לחצים בלי איומים, אפשר לדבר אפשר לעזוב אפשר לעשות הרבה דברים, אבל מי שחושב שהכל מותר והעולם הפקר ידע שיש דין וחשבון על הכל. המכות והסיפורים יתכן ונכונים יתכן ולא, אך כל ההשמצות ברבים בפרט על רב חשוב ומסור צריכים להיות בגדרי ההלכה. חד משמעי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2009 23:49 |
|
| |
פנקסי היקר אתה כנראה מאוד חכם
אז תסביר לי איך קורה שהרב קעניג מנהל מוסדות 20 שנה ופתאום כל הלכלוך יוצא
אז נראה לי שיש משהו בסיפורים ולא המצאה
תגובות מקבל בשמחה
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 00:27 |
|
| |
ברוך ה' שהלכלוך יצא והקים לו בית כנסת חדש, אבל בכל מקום יש בעיות וגם על רבי נחמן מסרסלב היו מתנגדים רבים, הרב קעניג הוא לא מלאך, אבל גם כמה סיפורים יהיו מה שיהיו עדיין לא מתירים לעשות לרב צדיק מה שעשו לו, הבעיה העיקרית היא חכמת נשים בנתה ביתה ואיולת בידה תהרסנה, וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 00:43 |
|
| |
אף אחד לא עשה לו את זה הוא בידיים שלו הוא גרם
למחלוקת הגדולה בצפת כנראה הוא איבד את השפיות
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2009 00:48 |
|
| |
יעויין באשכול הסמוך, מסתבר שחבל על הזמן בשיחה כה מטופשת עם רמה כה ירודה, אתה רק נפגע אם פוגעים לך בכתר אבל לך מותר לירות לכל הכיוונים גם צרורות מטופשים.
המלצה חמה: תכוין טוב יותר באתה חונן. אולי זה יועיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2009 16:00 |
|
| |
התנהגות
לדעתי התנהגות כמו זו היא בעייתית לא רק לרבנים גדולים אלא בכלל לבן אדם. קצת דרך ארץ וחינוך אנשים. מי שמדבר ככה קיבל חינוך לקוי בבית אימו הפה שלך יכול להיות כמו תאונת דרכים ממנה אין חזור אף אחד לא צריך לעשות חקירות מיוחדות לזה פשוט להביט במראה ולהגיד אני אהיה בן אדם טוב אעשה חיפוש עבודה ואעבוד מול אנשים בדרך שאלוקים שלח אותי.
|
|
|
|
|