בית פורומים בחדרי צפת

מאוד מוזר שעדיין שום מפלגה חרדית/דתית לא חברה לשלמה חדד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/8/2013 16:34 לינק ישיר 
מאוד מוזר שעדיין שום מפלגה חרדית/דתית לא חברה לשלמה חדד

איך זה שכל המפלגות הדתיות לא הודיעו על תמיכה בו. עד כדי כך הם מאמינים להבטחות של שוחט? שידוע לכל שהוא פיזר הבטחות התאבדות כדי לקבל את תמיכתם. ואם יתאגדו כולם סביב חדד כיסא ראש העיר מובטח לו ואין ספק בכלל שהוא יעזור למוסדות התורה יותר מכל אחד אחר. אז מה יש לנו כאן. מצד אחד שוחט שרוב הסיכויים שלו לנצח (אם החדרים והדתיים איתו) ונתן הבטחות מוגזמות לעזור וכו... ומצד שני שלמה חדד שאם החרדים והדתיים יתמכו בו יש סיכוי גדול שיבחר. ושעדיין לא חילק הבטחות אך בטוח שיעזור. אני החלטתי חדד. מקווה שגם כל הקהילה החרדית דתית. כמובן שבסופו של דבר אני יעשה מה שהרבנים יגידו אך זוהי דעתי האישית.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2013 20:59 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2013 10:06 לינק ישיר 

כנראה שאתה לא מעודכן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2013 14:41 לינק ישיר 

אשמח אם תעדכן אותי. כי באמת שאני לא מעודכן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2013 15:07 לינק ישיר 

Bbcbbcbbc השארת אותי במתח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2013 15:37 לינק ישיר 

כל הרבנים איתו!!
הנציגים שלנו דואגים רק לעצמם, פשוט בושה וחרפה! אכפת להם רק מעצמם! ברור שכולנו עם הרב חדד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2013 18:13 לינק ישיר 

מתחקיר שעשיתי בימים האחרונים זאת התמונה שקיבלתי. א. שוחט ידוע כאחד ששומר טינה. ב. בנתיים רוב הסיכויים הם שלו. כל(!) המפלגות הדתיות והחרדיות מעוניינות לתמוך בחדד רק שהם מפחדים להיות שם לבד. ואז שוחט יבעט אותם מכל המדרגות. (שומר טינה כבר אמרנו?) דבר נוסף שהעליתי בחכתי שראש העיר האמיתי של צפת זה בכלל אדון יעקב חדד שלא בוחל באמצעים כדי ששוחט יבחר שוב. ואני מדבר על איומים במלא מובן המילה... פרטים נוספים אשמח לתת באישי. וחבל שרבנים ואישי ציבור לא מרימים את הכפפה ומתאחדים כדי להביא לבחירתו של חדד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2013 20:25 לינק ישיר 

אני שמעתי על זה! הוא וארקדי בראטס הרוסי ועוד מושחתים. זו פשוט בושה! צריך לצאת ולכתוב מכתב לרבנים!! השבת תקף בכיר בעיריית צפת את הרב רפאל כהן בגלל שהוא לא תלה שלט של שוחט על הבית. פשוט בושה! (פרטים נוספים באשכול חדש) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 18:56 לינק ישיר 

הרב רפאל כהן כפוף למרן. מרן ילך עם שס' ושס ילכו עם שוחט כך שכל הנסיונות של חדד לכער את שס' ואילן שוחט לא יצליחו (לא שהם כאלה נקיים ....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2013 19:16 לינק ישיר 

שס לא הולכים עם שוחט רק גנון הולך עם שוחט. ועם כל הכבוד לשסניקים בצפת כשהרב עובדיה אמר עודד המאירי הם (חלק גדול) בחרו במימון. וכשהרב עובדיה אמר מימון הם (חלק נכבד) בחרו בשוחט... אז השלם את החסר... ואומנם בין היחידים בצפת שהלך לפי מרן היה הרב רפאל לאורך כל הבחירות לדורותיהם. אבל לאיים עליו שישים שלט? ואדרבא אם הם בטוחים שמרן יגיד לבחור בשוחט הם לא היו צריכים לאיים עליו כי אפילו אתה אמרת שהרב רפאל יעשה מה שהרב עובדיה יגיד. דבר נוסף. בנתיים הרוח נושבת לכיוון ההפוך. ודו"ק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2013 19:44 לינק ישיר 

לציבור יש שכל, ואם יבינו שכולם מפחדים ולכן חותמים לשוחט, יצביעו לשלמה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > בחדרי צפת > מאוד מוזר שעדיין שום מפלגה חרדית/דתית לא חברה לשלמה חדד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext