| נשלח ב-2/10/2013 21:04 |
|
| |
אז מי באמת יותר טוב לחרדים
ראשית, אציג את דעתי האישית: לי אין כלום נגד או בעד אף מועמד לראשות העיר! אם אצביע או אפעל למען אחד מהם, זה אך ורק בהוראת ולמען הרב שלי.
אבל בכל זאת, בתור אחד שכן מעניין אותו מה קורה וכו', אסביר מדוע דעתי נוטה יותר לכיוון אילן שוחט.
ראשית,פשוט שאילן הוא מועמד עצמאי וחזק יותר. לעומת זאת שלמה הוא רכרוכי וחלש אופי, בלי קשר לכישרונותיו.
אם אילן שוחט ייבחר, אזי המפה תהיה כזאת: ראש העיר יהיה חילוני, ויחסו כלפי החרדים (לא משנה מאיזו קהילה/מגזר/חסידות וכו') יהיה ברור: מי שיותר 'קרוב לצלחת' (תמך בו) יתוגמל בהתאם על ידו (עם כל הצער שבדבר. פוליטיקה, כבר אמרנו?!).
אבל אם שלמה חדד ייבחר, אזי המפה בציבור החרדי תהיה שונה לחלוטין: ראש העיר יהיה אמנם שומר תורה ומצוות, אך מכיוון ששלמה מטבעו נגרר ולא מוביל (כפי שמערכת הבחירות שלו כרגע, הוא זקוק לאנשים שיקדמו אותו), בכל הקשור לצרכיו של הציבור שלנו, הוא יישלט בידיהם של מי שקידמו והריצו אותו בציבור החרדי (לא אנקוב בשמות).
לצערי, לאור ההיסטוריה, וכפי שרואות עינינו בעוד מערי הארץ, השנאה שישנה בין הפלגים בציבור שלנו גדולה. וכאשר ראש העיר יהיה חרדי ויישלט ע"י קבוצה או קהילה מסוימת מהציבור החרדי, הפילוג והמחלוקת יהיו כבר "לשם שמים", וכל קיפוח קהילה מסוימת ייעשה עם הרבה יותר שנאה כפי שאנחנו כבר מכירים (פשקוילים, מלחמות קודש וכו'). (המחלוקת והשנאה במפלגת ת', כמשל...)
לכן עדיף לדעתי להיות מאוחדים תחת ראש עיר חילוני, מאשר ש"נאכל אחד את השני" באצטלה תורנית.
וכמובן שרבני העיר הם אלו שיקבעו במי לתמוך.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/10/2013 21:52 |
|
| |
מגה ברסלב היקר, או כפי שכבר אמרתי גנון. די, די להיתמם! שלמה ממש לא חלש אופי, כיהן כאיש תקשורת, נאם מעל במות רבות. כראש מועצה דתית, הוביל לבדו רפורמות רבות וחולל מהפכה בעיר! וכן, ראינו, מה שוחט עשה למען הציבור: נתן לו סתירה ואמר לו אנחנו חברים רק לפני בחירות. אז תפסיק להיתמם, שלמה מוביל את עצמו. אין מסביבו אנשים מושחתים כמו שיש אצל שוחט ודי לחכימא ברמיזא. אז שוב מגה ברסלב, תתמודד עם העובדה ששלמה חדד ראש העיר הבא של צפת בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 17:18 |
|
| |
| אבישי6136 כתב: |  | | מגה ברסלב היקר, או כפי שכבר אמרתי גנון. |
|
לפני כמה ימים טענת שאני שוחט, ואילו עכשיו אני בכלל גנון. מחר עוד תטען שאני תמיר סבאן...
בקצב הזה, אני עלול לסבול מפיצול אישיות חמור.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2013 17:47 |
|
| |
לא צדיק.. מבחינתי, גנון נהפך לשוחט ברגע שהשחיתות מופעלת...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2013 20:35 |
|
| |
מגה ברסלב לדעתי אתה בכלל קעניג.. זה מה שנקרא תירוצים.. תירוצים להכשיר את השרץ! שלמה חדד, איש יקר ורב פעלים. לא חלש אופי ולא רכרוכי, אלא איש טוב שאוהב את התושבים באמת. ואכפת לו מהם. אי אפשר לרמות אותו או לעבוד עליו. יש לו כוחות. והקריירה שהוא מביא עימו, רצופה הצלחות. בשנים האחרונות הוא שימש במגוון תפקידים בכירים בעיריית צפת, בעבר כראש המועצה הדתית, וגם איש תקשורת ועיתונאי מוצלח מאוד. הוא מפולפל, חכם, ואיש ישר. לעומתו מה מציג שוחט? חבורה של..... כל אחד יודע ומכיר בלי שאצטרך לדבר הרבה... ארקדי בארסט, גילי אדלר, יגאל שטרית, למעשה כל העבריינים תומכים בו. ולעצם טענתך, המציאות הוכיחה כשהיה ראש עיר דתי החילונים אהבו אותו לא פחות מהדתיים. כן כך היה בתקופת יוסי עוז, ישי מימון, ואפ' משה חניא. רק בתקופת שוחט כולם מרגישים נבגדים. שנאת חינןם. מריבות ומחלוקות. אז לא משנה מי אתה רק תחזור בתשובה! כי היצר הרע מנסה להכשיר את השרץ
|
|
|
|
|