| נשלח ב-13/10/2013 01:31 |
|
| |
עבור מי מהם הייתם מצביעים?
 ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 05:11 |
|
| |
יצא המרצע מן השק! אתה משווה בין שי פירון או נפתלי בנט שהוקעו ע"י גדולי הדור, כשונאי היהדות, להרב שלמה חדד שקיבל את חתימתם ותמיכתם המלאה של גדולי הדור הגראי"ל שטיינמן שליט"א והגר"ח קנייבסקי שליט"א דרדק, צא מהקנוכיה שלך ותלמד מעט על אורחות ותרבות החרדים האותטנטיים לפני שאתה משפריץ את הודעתיך פה וגורם לעצמך בושות!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 11:13 |
|
| |
מגה בהודעה הזאת הוכחת לנו שאתה לא מכיר את שלמה חדד. רק שמעת שמועות והלכת להכין פלייר שיציג את שלמה כשומר תורה ומצוות מטעם... שלמה לא צריך הסכמות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 13:29 |
|
| |
בשבועות האחרונים שמעתי דיבורים רבים ע"כ שאם יש מועמד שומר תורה ומצוות, ברור שעדיף להצביע עבורו.
בכדי להעמיד דברים על דיוקם, הבאתי דוגמא לעוד מועמדים "שומרי תורה ומצוות". כמובן שאין להם דבר משותף עם שלמה, מלבד היותם גם הם שומרי תורה.
כעת, שרוב רבני העיר תומכים במועמד מסוים, מסתבר שלמועמד ראוי צריכים להיות עוד מאפיינים כמו קשרים בממשלה, "מפלגת אם" ארצית, כושר מנהיגות, בעל יכולת עשייה מוכחת ועוד. לא מספיק שהוא אדם חביב, ירא שמים, איש תקשורת, מכניס נערים לעול תורה ומצוות, מחתן זוגות, "איש השנה" וכו' וכו'.
תוקן על ידי מגהברסלב ב- 13/10/2013 13:31:36
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 18:18 |
|
| |
אתה משווה בין שומרי תורה ומצוות אלו לבין הרב שלמה חדד? ואגב, לשלמה יש את כל הקשרים הנדרשים.
תמשיכו לקנא...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 21:28 |
|
| |
| אבישי6136 כתב: |  | אתה משווה בין שומרי תורה ומצוות אלו לבין הרב שלמה חדד? ואגב, לשלמה יש את כל הקשרים הנדרשים.
תמשיכו לקנא... |
|
לגבי ההשוואה, כבר כתבתי בתגובה הקודמת. לגבי הקשרים, מנין לך אם יש לו? ומה עם כישורי המנהיגות?
לגבי ה"קנאה", אין לי מה לקנא, אני בס"ה מצביע למי שהרב שלי הורה. באותה מידה, אם הרב שלי היה אומר להצביע עבור חדד, כנראה שהוא היה המועמד הטוב ביותר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 21:50 |
|
| |
אתם (ברסלב - חיים שולם קניג) פועלים אך ורק בגלל עסקנות.. הציבור יותר חכם!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 22:58 |
|
| |
| אבישי6136 כתב: |  | | הציבור יותר חכם! |
|
כמובן!
|
|