נפגשתי עם בחור ספרדי מקסים ואפילו הוא לא רוצה אותי אני מיואשת לגמרי!!!!!!! אני חושבת אין לי סיכוי מישו נורמלי ירצה אותי!!!!!! אולי בסוף ניצטרך ליתפשר על צולע ברגל ימין כשהשמאל בכלל לא נמצאת!!!!! או אחד עם גיבנת רואה את הרצפה ממטר,,,,,,,
נשלח ב-27/5/2009 20:49
ח"ו!!!
לא צריכים להתייאש!!!!
דבר שני...
זה שאת חוזרת בתשובה זה לא אומר שבגלל זה עוזבים שידוך....
יש כאלה שמתחתנות גם עם חוזרי בתשובה....
נשלח ב-27/5/2009 20:53
הוא חוזר בתשובה? או התחזק?
או שהוא חרדי מבטן ולידה ולעולם לא סטה מהדרך...
נשלח ב-27/5/2009 20:54
ל'יודעת בנתיים כל ההצעות שקיבלתי היו או בתחום המפגרות או בתחום הנכות זה נורמלי????? אני בחורה נורמלית ורגילה ואפילו כשרה (אם את מבינה מה אני מתכוונת) אז למה כולם חושבים אני צריכה להתחתן עם תולעת צולעת???????????????????????????
נשלח ב-27/5/2009 20:57
לא הוא היה בחור ספרדי קצת מבוגר אבל מזה חמוד והוא בא ממשפחה רגילה ופשוטה וזה היה ההצעה היחידה הנורמלית (אפילו שהוא ספרדי ואני אשכנזיה לגמרי לגמרי)
כנראה שבחורים לא רוצים בעלות תשובה אפילו אם הם יפות וחכמות וגם יש להם כסף (טוב, קצת)
נשלח ב-27/5/2009 20:58
"אין יאוש בעולם כלל" תקופה קשה אני על כל אחד היא עוברת
(כך נראה לי לא מניסיון אישי)
אבל זה יגיע תאמיני לי כשזה יגיד פתאום שוכחים כמה סבל עברו
האמת שזה כמו ביביסיטר שאת מחכה שנים שהזוג המאושר יגיע ואח"כ
כשהם מגיעים את שוכחת מהשעות המשעממות והמעצבנות שחיכת להם
ועוד אחרי שהם מאחרים ....ה כ ל נשכח כשהם מגיעים
פתאום כל החיוכי עולים חזרה כאילו לא היה כלום בעבר
כמו שהבנתי את חוזרת בתשובה מעשהי', צודקת זה ממש לא קשור
לזה בחורה שחוזרת בתשובה לא צריכה לקבל מישהו צולע לההיפך! היא
צריכה לקבל בחור מאד טוב כדי שיגיע לדרגות שלה!
אני מאחלת לך שזה יבוא עוד לפני שתספיקי לבכות
המונמון הצלחה! ומזל!
נשלח ב-27/5/2009 20:58
ככה זה מפונקים!
טוב סליחה אני צ'כה לזוז מצטערת!
נשלח ב-27/5/2009 21:01
רקדנית אני בוכה בלילות על ההצעות שמציעים לי ואני אומרת לך שכל ההצעות חוץ מהספרדי הזה היו כולם תולעים צולעים או מישהו פסיכופט ובמקרה הכי טוב סגן פסיכופט
נשלח ב-27/5/2009 21:04
ולמה????
אני ממש לא מבינה! מה לחזור בתשובה זה בעיה?!?!?!?!?!?!
הבעיה אצלהם לא אצלך!!!! שהיה ברור!!!!
עצבנו אותי עכשיו אני משקשקת מאד חזק על המקלדת
נשלח ב-27/5/2009 21:09
לך הציעו פ'ם תולעת צולעת לשידוך???? תתארי לך איך את היית מרגישה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
נשלח ב-27/5/2009 21:12
לא הציעו לי אני עדיין לא בגיל מאמי
אני מתארת לעצמי זה בטח שובר אותך.....אבל למה? לא ענית לי
למה מציעים לך בע"ח למינהם?????????
נשלח ב-27/5/2009 21:14
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי
את יודעת בתור בעלת תשובה הייתי מצפה ממך לקצת יותר אמונה
תגידי לי מי מנהיג את העולם את או הקב"ה? אם עד עכשיו לא הלך סבבה הזיווג בדרך מה את דואגת תגידי לי? יביאו לך מישהו עם רגל צולעת אה תסלחי לי גיברת בני אדם הם אלה שמסדרים לנו את הזיווג נכון? תגידי לי מזה השטויות האלה שאת מקשקשת? איפה האמונה שלך?
מצטערת שאני בוטה אבל מעצבן לראות כאלה דברים, אני בתור בעלת תשובה לא מרגישה פחותה מאף אחד להפך במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד ואני גאה בזה ישתבך שמו שאני חוזרת בתשובה ועוד מהרפש שהגעתי ממנו!
רקדנ ית, הבעיה היא לא אצל אף אחד! בורא עולם מנהיג את העולם ולא אנחנו אין מושג של טעות בעולם הזה הכל פועל בהשגחה מדויקת במיוחד בשבילנו...
אז כולם היו הצעות לא משו, אז? תראי איך את מתנהגת, כואב לך שמסתכלים עליך בתור אחת שהיא כביכול פחותה ממישהי חרדית מבית אבל תראי איך את מתייגת אנשים תולעת צולעת, וכי הם לא בריאה של השם? את מתנהגת בדיוק כמו אלה שמדביקים תגיות, זה שהם לא מתאימים זה משו אחד אבל לרדת עליהם זה משו אחר לגמרי וכמו שאת לא רוצה שיגידו עליך דברים רעים כי את בעל תשובה ככה את אל תגידי על אחרים כי אל תשכחי העולם הזה הוא מידה כנגד מידהץ.
ובקיצור תפסיקי לבכות על שטויות הכל לטובה ! אבל הכל! לא חלק ! הכל!!
תתחזקי באמונה ותאמיני שהכל מאת הבורא יתברך והכל לטובתך בלבד כי מי אנחנו? אנחנו יודעים את טובתינו? אם אנחנו היינו מתנהגים לפי איך שטוב לנו היינו בשאול תחתית, הראיה שלנו מוגבלת הראיה של השם היא אין סופית מי אנחנו שנגיד מה טוב ומה לא טוב?
תקראי את בגן האמונה אחותי זה יעזור לך המון.
בכל מקרה שוב מבקשת מחילה שהייתי בוטה פשוט רציתי לנער אותך קצת מהשטות שאת נמצאת בה.
נשלח ב-27/5/2009 21:14
סשוס, למה את לא יוצאת עם בעלי תשובה?
נשלח ב-27/5/2009 21:20
ליאור את מזה צודקת ואני חושבת בידיוק כמוך אבל מה כל ההצעות האלה פוגעות בי מאד ולכן אני מרגישה רע כי אפילו שאנחנו יודי'ם שהכל מה' אבל אני בטוחה שכולכם הייתם מרגישים רע מאד אם מישו היה מעליב אותכם ואני נעלבת יום יום מהצעות של אנשים פגומים (שאני חס ושלום לא מזלזלת בהם רק רציתי לתת דוגמא מההרגשה שלי) וזה פוגע מאד וקשה מאד להתגבר על העלבון (ולפחות קשה להרגיש שמחה באותו הרגע) אפילו שאני יודת שהכל מלמעלה
נשלח ב-27/5/2009 21:24
אני עדיין לא מבינה, הסיבה שמציעים לך כאללה בחורים
זה בגלל שאת חוזרת בתשובה?
נשלח ב-27/5/2009 21:26
רולטינקה הציעו לי בעל תשובה אחד שיש לו דכאונות מפעם לפעם אז מה את אומרת כדאי?????? אם את חושבת שכן אני נותנת לך במידי את המס' של השדכן שהציע לי את המאניה דיפרסיה הזה!!!!!!!!!!!!