| נשלח ב-12/8/2009 15:06 |
|
| |
ידע ושוב ידע... מים שאין להם סוף
בהצעת מאמושיתתת פתחתי את האשכול הזה. כל מי שיודע משהו וחושב שיעניין את המשתמשים יכתוב באשכול הזה. בבקשה לא לכתוב חדשות. זהו לא אשכול אקטואליה. רק אשכול ידע (היסטוריה, מתמטיקה (ככה הדר קראה לזה. ביסודי זה היה חשבון), מטוסים  , אישים מפורסמים, ציטוטים חשובים שלהם בעלי תוכן (לא את המשפט שפותח את תורת היחסות: "כשאתה יושב ליד תנור ביום חם שתי דקות נראות לך כשעתיים, וכשאתה יושב ליד נערה יפה במשך שעתיים הם נראות לך כשתי דקות..." בסדר? רק משפטים עם משמעות רצינית) וכולי...)
קדימה רבותי וגבירותי! צאו לדרך!
זוכרים אותו? בזכותו נפתח האשכול הזה!
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 15:13 |
|
| |
כל הכבוד!!!!!!
פתחת פורום משלך......
שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 15:20 |
|
| |
זה לא פורום. זה רק אשכול. ובבקשה, לא למלא את האשכול בבירבורים. אולי אני או מישהו/י אחר יפתחו אשכול אחר לדינוים על מה שנכתב באשכול הזה. מקובל?
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 15:24 |
|
| |
סורי אשכול......
ואפשר להגיד תודה.........????
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 15:29 |
|
| |
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 15:29 |
|
| |
כבר אמרת.
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 16:12 |
|
| |
חחחחחחח
יאלה תעלה נושא, אבל רק לא על מטוסים....פליז....
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 16:39 |
|
| |
בסדר. וינסטון צ'רצ'יל - נשיא בריטניה בתקופת מלחמת העולם השניה - אמר עם עלותו לשלטון אחרי צ'ימברליין שהתפטר (עד אז הוא היה שר הכספים) בנאומו הראשון: "לא אוכל להבטיח לכם שלום ושלוה השקט ובטח (פחות או יותר ככה. תרגום חופשי), אני מבטיח לכם דם דמעות עמל ויזע..." וכל הנוכחים הזילו דמעה.
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 16:41 |
|
| |
פשש
כל זה ידע שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 16:49 |
|
| |
יפה.. אתה מביא את זה מהידע שלך או ויקיפדיה... או משו כזה??
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 18:44 |
|
| |
ברור מויקיפדיה... מה נראה לך שהוא כזה חכם?
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 21:49 |
|
| |
זה לא עניין של חכמה, זה עניין של ידע. לא תמיד צריך להיות חכם בשביל "לדעת". זה לא דברים הדורשים הבנה. ולגופו של עניין, גם ה"ידע" הספציפי הזה לא חייב להיות מויקיפדיה, זה סיסמה די ידועה "דם, יזע ודמעות" של צ'רצ'יל..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 23:18 |
|
| |
אני בוחרת להרצות על וינסנט ואן גוךP:
במהלך חייו לא זכה ואן-גוך להצלחה, וסבל מדלות ועוני. את רוב יצירותיו רשם וצייר במהלך עשר השנים שקדמו להתאבדותו אחרי שלקה במחלת נפש. רק אחרי מותו זכו יצירותיו להכרה וכאחת עשרה שנים לאחר שנפטר הוצגו ציוריו בתערוכה בפריזבמהלך חייו לא זכה ואן-גוך להצלחה, וסבל מדלות ועוני. את רוב יצירותיו רשם וצייר במהלך עשר השנים שקדמו להתאבדותו אחרי שלקה במחלת נפש. רק אחרי מותו זכו יצירותיו להכרה וכאחת עשרה שנים לאחר שנפטר הוצגו ציוריו בתערוכה בפריז.
|
|
| נשלח ב-12/8/2009 23:19 |
|
| |
אהה ומתישהו הוא כרת לעצמו ת'אוזן, ואחרי זמן מה גם ירה לעצמו בחזה.
תודו בנאדם מעניין...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 13:27 |
|
| |
היי הדר. את כן העתקת מויקיפדיה. מה שאני כתבתי הוא לא משם. קראתי אותו לפני לא זוכר כמה שנים (נדמה לי שזה היה שבע או שמונה שנים) באיזה ספר היסטוריה. לא שאכפת לי. אבל לפחות היית מבטלת את הקישורים שבתוך הטקסט (לינקים בלע"ז), כדי שלא יראו את זה...
|
|
| נשלח ב-13/8/2009 13:57 |
|
| |
ועוד קצת ידע. אריך הרטמן הגרמני היה אלוף האלופים של אלופי הפלות מטוסים בהיסטוריה העולמית (עד היום). הוא הפיל 352 מטוסים במלחמת העולם השניה. רובם מטוסים רוסיים נחותים. שיא ההפלות שלו היה 11 מטוסים ביום אחד בקרבות מעל שדות הנפט שברומניה. יש לציין שהוא הופל 13 פעמים ולמרות זאת חזר להילחם. את זה קראתי בספר "100 שנות תעופה" של ד"ר כהן. הספר ניתן לי במתנה ליום הולדתי העשירי אם אני זוכר נכון.
|
|
|