| נשלח ב-14/2/2013 10:42 |
|
| |
~ ~ ~ מה אני עושה עם עצמי?!?? ~ ~ ~
שידוכים - איזה מושג ותופעה מבלבלת, במיוחד אחרי מה שקרה לי השבוע.
אז ככה, לפני כחודשיים פגשתי בחור מדהים, כריזמת וחברה'מן, ועכשיו, אחרי שכבר היינו כולנו, אני ההורים ואפילו הרב, 'סגורים' על זה, הוא הטיל את הפצצה שאין לי מושג איך אני הולכת להתאושש מימנה. הוא 'גילה' לי שהוא חולה באפילפסיה, אני לא יודעת הרבה על המחלה, וברשת אין הרבה מידע רלוונטי ומדוייק. כרגע אני מנסה למצוא חומר על המחלה ועל ההשלכות שלה. אם יש למישהו מידע, או אפילו דוגמא אישית, וכמובן, עיצה - זה יעזור לי מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2013 15:21 |
|
| |
אווו....רבקתי בואי תשמעי משהו מעניין לפני כמה ימים פרסם בחור אחד באתר חרדי שהוא נמצא בשידוכים ויש שידוך ממש טוב על הפרק בחורה בדיוק כמו שהוא חלם תמיד,,, אבלללל -הוא חולה באפילפסיה והוא לא יודע איך לספר לה את זה הוא ממש נואש ולא יודע מה לעשות,והוא מאוד מפחד איך הבחורה תקבל את זה אני לא רוצה להגיד סתם,אבל אולי...הבחור המדובר זה הבחור מהאתר ממש מעניין כל הסיפור הזה.. אם תרצי פרטים יותר מדויקים תוכלי לפנות אליי בפרטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2013 00:31 |
|
| |
ממש זוג מושלם .....
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2013 21:12 |
|
| |
הכל מלמעלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 10:38 |
|
| |
| רבקתי כתב: |  | שידוכים - איזה מושג ותופעה מבלבלת, במיוחד אחרי מה שקרה לי השבוע.
אז ככה, לפני כחודשיים פגשתי בחור מדהים, כריזמת וחברה'מן, ועכשיו, אחרי שכבר היינו כולנו, אני ההורים ואפילו הרב, 'סגורים' על זה, הוא הטיל את הפצצה שאין לי מושג איך אני הולכת להתאושש מימנה. הוא 'גילה' לי שהוא חולה באפילפסיה, אני לא יודעת הרבה על המחלה, וברשת אין הרבה מידע רלוונטי ומדוייק. כרגע אני מנסה למצוא חומר על המחלה ועל ההשלכות שלה. אם יש למישהו מידע, או אפילו דוגמא אישית, וכמובן, עיצה - זה יעזור לי מאוד.
|
|
אל תתאבדי. יש עוד דגים בים.

|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2015 12:42 |
|
| |
הכל מלמעלה והכל לטובה...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2015 18:20 |
|
| |
בפרט בשידוכים צריך הרבה הרבה אמונה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2015 19:34 |
|
| |
אפילפסיה זו ממש לא מהחלה מהנוראיות. היא כולל נפילות מהבזקים מסויימים והתעלפויות. אני ממק מקווה שתכלי לעבור את זה איתו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 13:06 |
|
| |
את צריכה להתייעץ עם רופא ולהבין מה זה אומר בפועל. ללכת לקראת זה זו אחת ההחלטות הכי רציניות שעומדות בפנייך, ואל תלכי לשם מסונוורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2018 11:58 |
|
| |
| tk7777 כתב: |  | | תתייעצי עם רב גדול |
|
טוב באמת שייעצת נראלי שהיא חיכתה חמש שנים לעצתך..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2018 13:53 |
|
| |
חחחח תפסו אותך בקלקלתך אז את נלחצת ומתקיפה??????
תוקן על ידי ניקנודניק ב- 08/01/2018 14:01:07
|
|
|
|
|