|
|
| נשלח ב-25/12/2017 16:02 |
|
| |
באיזה פורום ניתן לפרסם שירים וסיפורים ?
אני רואה שממש רדום פה . היכן ניתן לפרסם יצירות קצרות שאני כותבת ורוצה לשתף ?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2017 18:23 |
|
| |
פה פה מקבלים הכל!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2017 08:55 |
|
| |
| קריתגתי כתב: |  | פה פה מקבלים הכל!!! |
|
אבל פה יש רק 3-4 אנשים ....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2017 09:37 |
|
| |
יש לך ב"כיפה", "ערוץ 7" ודוסי יותר... ב"פרוג" אני בטוחה שיש עוד הרבה פורומים שמהווים במה לדברים מהסוג הזה. כמובן שגם פה, אבל לא חושבת שלבמה כל כך קטנה התכוונת...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2017 10:40 |
|
| |
הי כינור אני יותר מאשמח שתשתפי פה אני אוהבת דברים כאלה בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2017 11:07 |
|
| |
יש פה קצת יותר מ3-4 שרואים שימי לב כמה צפיות היה לאשכול שלך אולי הם לא מגיבים אבל אני בטוח שכשהם יהנו הם יגיבו
נכון צופים ?? מה אתם/ן אומרים/ת
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2019 04:17 |
|
| |
מודה אני כשאני קם / על עוד יום בעולם / בלי שום סיבה ככה סתם / לך מודה אדון עולם תודה על אויר ומים / על זה שיש לי שתי ידיים / ועל האור שהפציע בינתיים / וכן גם אם יש לי משקפיים
מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
בתיבת הדואר מכתב / להוצאה לפועל אני חייב / מתקשר מברר מנסה לסדר / לפחות זה הגיע די מהר. תודה שהדוור ידע לקרוא / ושם את המכתב ממש פה / אחרת לא הייתי יודע מהחוב / וברוך ה' זה נגמר בטוב. מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
קם בבוקר עם כאב / לך תדע אולי זה הלב / מתקשר מהר לקופת חולים / תגיע מהר זה לא משחק ילדים תנשום עמוק תשתעל / שמע בדק תודה לקל / רגיש לפניצלין שאל בקול / ברוך ה' יצאתי בזול
עם חסה עושים סלט / עם נפט עושים שלט / עם חצץ בונים בנין / אבל לא זה העניין
כי אני - מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום
על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
תוקן על ידי ישראלגרין ב- 10/03/2019 02:23:15
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2019 04:25 |
|
| |
מודה אני כשאני קם / על עוד יום בעולם / בלי שום סיבה ככה סתם / לך מודה אדון עולם תודה על אויר ומים / על זה שיש לי שתי ידיים / ועל האור שהפציע בינתיים / וכן גם אם יש לי משקפיים
מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
בתיבת הדואר מכתב / להוצאה לפועל אני חייב / מתקשר מברר מנסה לסדר / לפחות זה הגיע די מהר. תודה שהדוור ידע לקרוא / ושם את המכתב ממש פה / אחרת לא הייתי יודע מהחוב / וברוך ה' זה נגמר בטוב. מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום / על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
קם בבוקר עם כאב / לך תדע אולי זה הלב / מתקשר מהר לקופת חולים / תגיע מהר זה לא משחק ילדים תנשום עמוק תשתעל / שמע בדק תודה לקל / רגיש לפניצלין שאל בקול / ברוך ה' יצאתי בזול
עם חסה עושים סלט / עם נפט עושים שלט / עם חצץ בונים בנין / אבל לא זה העניין
כי אני - מודה על הכל מודה על כלום / על ים וחול על כל היקום
על כל דבר פעוט על כל דבר פשוט / אני לא רובוט והסיסמה הזאת היא לא טעות
תוקן על ידי ישראלגרין ב- 10/03/2019 02:23:15
[/quote]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2019 13:28 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2019 12:16 |
|
| |
שתף אותנו באהבה, נשמח להאזין.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.
|