בית פורומים סבבה כאן

גיליתי שאשתי התחילה לעשן, מה עושים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2022 13:25 לינק ישיר 
גיליתי שאשתי התחילה לעשן, מה עושים?

אתמול בערב אשתי חזרה הבייתה עם ריח של סיגריות בין האצבעות בכפות ידיים, הרחתי כזה והתעלמתי. אנחנו זוג נשוי כבר שנה , גרים בירושלים בשכונה חרדית. בחיים לא חשבתי שזה יקרה לי, ואי אפשר לומר שזה נדבק בה ממישהו אחר כי זה בין האצבעות שלה. אני אישית מעשן רק נרגילה עם חברים אבל אני מכיר את התופעה ואת הריח שנשאר בין האצבעות. העישון עצמו לא הבעיה. הנקודה היא איך היא הגיעה לשם על מה אני לא יודע, ואם היא מכורה כבר או שהיא תתמכר אולי בהמשך מה יהיו ההשלכות על החיים שלנו, כי זה לא כמו שגבר מעשן. עוד לא דיברתי איתה ולפני שאדבר ואולי אעשה סערה רציתי לדעת מה דעת הציבור בעניין, זה עד כדי כך גרוע חרדית מעשנת?

תוקן על ידי בהיבראם ב- 06/06/2022 14:00:36

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 10:24 לינק ישיר 

אולי היא בקשר עם מישהו שמעשן
אולי היא סתם שיחקה עם בדיל סיגריה
לדעתי תמשיך לעקוב אם זה ממשיך
באם כן פשוט תשאל אותה דוגרי בעדינות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 13:59 לינק ישיר 

הני_רוטמן כתב:

משום מה זה נראה הנוסח של הניק רציף גם הנטייה לשייך זאת מיד למין וגם ההתנסחות הילדותית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2022 18:29 לינק ישיר 

למה שלא יספיק לו שני הניקים שכבר יש לו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 07:18 לינק ישיר 

קטע_קטע כתב:
משום מה זה נראה הנוסח של הניק רציף גם הנטייה לשייך זאת מיד למין וגם ההתנסחות הילדותית

מאד מעליב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 09:33 לינק ישיר 

אז מז"ט נולדה עוד תינוקת מזורגגת

תוקן על ידי קטע_קטע ב- 08/06/2022 09:35:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 09:36 לינק ישיר 

לכל העוזרים תודה רבה, האמת שאני לא כזה אבוד כמו שנשמע מהשאלה כתבתי אותה מתוך לחץ פשוט, אני פשוט מעדיף בנושא הזה לשמוע אנשים אנונימיים שלא יודעים מי אנחנו ולהשאיר את הבעיות בתוך הבית.... אני לא חושב שזה קשור למין, אם היא הייתה בקשר עם מעשן היה לה ריח מהבגדים אבל אצבעות זה מאוד ספציפי, זה טעויות של מתחילים שלא מכירים את הריח ביד שנשאר... אני אוהב את אשתי, אני חושב שאנחנו מאוד פתוחים אחד עם השנייה, וכאילו אם היא רוצה לעשן שתלך על זה לא מפריע לי, השאלה היא איך יראו את זה בציבור, אני פשוט לא רוצה להראות לה שאני מקבל את זה ולבלבל אותה לפני שהתבשלתי עם עצמי, דרך אגב מצאתי מצית באחד התיקים, נחשב הוכחה? בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם על חרדית שמעשנת, תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 09:55 לינק ישיר 

קטע_קטע כתב:
אז מז"ט נולדה עוד תינוקת מזורגגת

תוקן על ידי קטע_קטע ב- 08/06/2022 09:35:00

אם התכוונת לאשתי ולשאלה, אז סתם שתדעי שזה לא נכון, כי היא מאוד בוגרת, היא לא מהמתלהבות , אם היא מתחילה לעשן זה כתוצאה מתהליך פנימי ולכן אני מייחס לזה חשיבות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 10:58 לינק ישיר 

בהיבראם כתב:
לכל העוזרים תודה רבה, האמת שאני לא כזה אבוד כמו שנשמע מהשאלה כתבתי אותה מתוך לחץ פשוט, אני פשוט מעדיף בנושא הזה לשמוע אנשים אנונימיים שלא יודעים מי אנחנו ולהשאיר את הבעיות בתוך הבית.... אני לא חושב שזה קשור למין, אם היא הייתה בקשר עם מעשן היה לה ריח מהבגדים אבל אצבעות זה מאוד ספציפי, זה טעויות של מתחילים שלא מכירים את הריח ביד שנשאר... אני אוהב את אשתי, אני חושב שאנחנו מאוד פתוחים אחד עם השנייה, וכאילו אם היא רוצה לעשן שתלך על זה לא מפריע לי, השאלה היא איך יראו את זה בציבור, אני פשוט לא רוצה להראות לה שאני מקבל את זה ולבלבל אותה לפני שהתבשלתי עם עצמי, דרך אגב מצאתי מצית באחד התיקים, נחשב הוכחה? בכל אופן אשמח לשמוע את דעתכם על חרדית שמעשנת, תודה.

למה קשר חייב להיות עם בגדים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 15:38 לינק ישיר 

טוב, אז תודה רבה לכל מי שענו תשובות מועילות, תודה למי שענה לא מועילות חברים את הרייטינג לשאלה, סוף סיפור שבאמת לפני כמה ימים יצאתי איתה ליער ליד הבית ופתחתי נרגילה, (עד אז הייתי פותח רק עם חברים) ושאלתי אותה אם באלה, בהתחלה היא אמרה לי לא זה לא מתאים וכו' אבל אחרי רגע היא אמרה לי אני לא מתחברת פשוט לקונספט של נרגילה... אז שאלתי : וסיגריות? אז היא נבהלה טיפה ואמרתי לה שהכל בסדר מבחינתי רק שזה מסקרן אותי , אז היא הסבירה שחברה נתנה לה פעם והיא התלהבה והיא מעשנת כבר כמה שנים, וזהו . סוף טוב הכל טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 16:27 לינק ישיר 

שמחים בשמחתך
אז אתם כיום מעשנים ביחד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/6/2022 17:00 לינק ישיר 

סוג של

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 08:37 לינק ישיר 

נו נו... ואם אשתי מעשנת נרגילה מסקרנות אני גם צריך להילחץ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 08:57 לינק ישיר 

ברור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2022 14:00 לינק ישיר 

יתכן שאני טועה

תוקן על ידי הני_רטמן ב- 19/06/2022 14:44:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2022 00:01 לינק ישיר 

דרנדק כתב:
נו נו... ואם אשתי מעשנת נרגילה מסקרנות אני גם צריך להילחץ?
לא אחי באמת שאין מה אני כמה שבועות אחרי צוחק על עצמי ולאט לאט כבר לא אכפת לי אפילו ממה יגידו, אשתי מכורה לסיגריות, וזה לא סותר לזה שהיא האישה הכי טובה ויפה וצדיקה בעולם. הכל טוב תן אתה לאשתך מה שהיא רוצה לטעום והיא לא תחפש לטעום מאחורי הגב שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > גיליתי שאשתי התחילה לעשן, מה עושים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext