| נשלח ב-1/12/2011 11:21 |
|
| |
בעל עסק! כניסה למפרסמים
מחפש עובדים
פרסם כאן! זה בחינם!
ניתן או לפתוח אשכול עם בקשה לעובדים
או לשלוח בקשה למייל (בשורת הנושא לכתוב "מודעה לפרסום"): [email protected]
אין לשלוח מודעות ללא מען לשליחת קו"ח או לפניה
מודעות שלא יכללו פרטים לשליחת קו"ח יוסרו לאלתר!!!
תוקן על ידי תעסוקניק ב- 11/12/2011 21:59:02
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 06:21 |
|
| |
מחפש/ת לעבוד מהבית בתקופת הקורונה
חברת פה לאוזן מגייסת סוכנים לעבודה מהבית
"שכר גבוה, ללא התחייבות או השקעה ראשונית כלשהי",
יכול לשמש כעבודה עיקרית או כהכנסה נוספת
מדובר בעבודה בתחום השיווק וגיוס לקוחות פוטנציאלים לחברות גדולות במשק
מגיל 17+
מעוניין, מוזמן להגיב.פל' 0506612492
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2022 11:06 |
|
| |
הייי אשמח לפרסם את העסק שלנו מערכת לגיוס עובדים
מערכת CRM שמאפשרת ניהול כלל תהליכי הגיוס במקום אחד
מערכת גיוס עובדים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2024 18:27 |
|
| |
*השאלה המורכבת ביותר שהייתה לי במלחמה*
*הרב שמואל אליהו* | י"ז אדר ב' תשפ"ד
הרבה שאלות מורכבות וקשות נשאלתי במלחמה הזו. השאלה המורכבת מכולן נשאלה על ידי קצין במערך הלוחם שנתבקש לקבל על עצמו פיקוד על יחידה שמצילה חיים. הוא מוכן למלא כל משימה חשובה. אשתו והילדים מבינים את החשיבות וגם הם מוכנים שימלא את התפקיד למרות שהוא היה כמה חודשים בלחימה מתמשכת.
הבעיה הייתה בכך שכדי למלא את התפקיד החשוב שהציעו לו הוא צריך להיות בנמר ביחד עם רופאה וחובשת 24 שעות ביממה. רוב הזמן הם נעו במקומות מאוד מסוכנים כשאי אפשר לצאת מתוך הנמר, בוודאי לא לישון מחוץ לו. לא להתלבש מחוץ לו, וזו בעיה קשה מאוד.
אני יודע שיש כאלה שיש להם תשובה קלה. לי לא הייתה תשובה כלל. מצד אחד זו חובה עליונה להציל חיים. הוא יודע ורוצה להציל חיים, והצבא ממש מפציר בו לקבל את התפקיד החיוני הזה. מצד שני לקבל את התפקיד הזה זה לוותר על ערכים, וויתור על ערכים פוגע בלחימה.
הוא ראה את הרופאה והחובשת, נשים שמוסרות את נפשן למען עם ישראל. חיות בתנאים קשים ובסכנת נפשות במשך חודשים. מתנדבות, רחוקות מהבית ומהילדים שלהן. העיקר בשבילן הוא להציל חיים ולתרום למאמץ המלחמתי של כולנו. הוא לא רואה את עצמו חי איתן בחודשים הבאים בצפיפות בתוך תא שטח כל כך קטן.
המפקדים שלו לוחצים מאוד, כבר כמה שבועות התפקיד הזה לא מאויש. הם לא מוצאים מישהו אחר שימלא את התפקיד החשוב הזה. המפקדים האחרים שהיו בתפקיד הזה פרשו ממנו בגלל הסיבה הזאת או בגלל סיבות אחרות. בסופו של דבר אין מי שממלא את התפקיד החשוב הזה כעת.
אמרתי לו תעשה תנאי למפקדים שאתה מוכן להתגייס לתפקיד ובלבד שזה לא יהיה בעירוב כזה צפוף. אם חשוב להם שתהיה בתפקיד הזה, שיתאמצו. אם הם דורשים ממך ומאשתך מאמץ, שישקיעו ויצוותו אותך לנמר שיש בו חיילים ולא חיילות. אותו קצין אמר לי שהוא כבר שם את התנאי הזה לפני כמה שבועות. אבל הם לא יכולים לעשות את ההחלפה הזו, יש להם הוראות מגדריות מלמעלה. הוא שואל אותי כעת מה לעשות. האם לקבל את התפקיד הזה, או לא?
שאלתי אותו מה תאמר אשתו אם היא תדע שהוא נמצא עם שתי נשים אחרות בתוך הנמר. הוא הזדעזע. הוא אמר לי שאשתו מפחדת כל הזמן מהסכנות החיים ומתגברת כמו כל הנשים. אם היא תדע שבן הזוג שלה ישן בצפיפות עם נשים שישנות ומתלבשות לידו, יהיה לה קשה שבעתיים, וזה ממש לא מגיע לה.
לא סיפרתי לו על מפקדים אחרים שהיו באותו מצב, שמתוך אחריות הציבורית, ובלב חצוי, קיבלו על עצמם תפקיד כזה או אחר בצפיפות ובתערובת עם נשים. ואחרי זמן, השאלות שבאו לשאול אותי היו שאלות קשות יותר. זו לא רק השהות האינטנסיבית, זו גם השותפות במשימה, אחוות הלוחמים וקרבת הדעת הגדולה שנוצרת בסיטואציות כאלו פוגעת בזוגיות המקודשת שלהם, וכעת הם צריכים לשקם גם את הזוגיות שנפגעה קשה.
*הבעיה הגדולה היא לא עם הקצינים והקצינות שבאו להציל חיים במסירות נפש. הבעיה היא עם המפקדים בעלי האג'נדות שיושבים בקריה בתל אביב, אלה שישנו על האף בשמחת תורה וממשיכים להנחית פקודות מגדריות שמסכנות חיים. כנראה שהם עדיין לא מבינים כי צה"ל נועד להילחם ולנצח ולא לקדם אג'נדות פרוגרסיביות למיניהן*.
מישהו צריך לומר להם, אל תחלישו את צה"ל. אל תנסו לחנך את החיילים הדתיים מחדש. אל תנסו לחנך אף אחד מחדש, אף אחד לא מינה אתכם לחנך אחרים ואין לכם שום זכות מוסרית לכך. תזכרו שהמחסום הכי גדול שעומד בפני הציבור החרדי הוא הניסיון שלכם לחנך אנשים מחדש. (אולי אתם רוצים לחסום את הדתיים והחרדים?). מישהו חייב לנער את הפיקוד הבכיר של צה"ל, שמקדם בשעה זו עוד ועוד תערובת שמרחיקה מפקדים טובים מצה"ל. שלא מאפשרת לחיילים קרביים טובים להמשיך ולהתנדב. שלא מאפשרת לצה"ל להפיק את כל כוחותיו.
מישהו גם צריך לומר לבנות שרוצות להתגייס ולתרום אל תתנו לפרוגרסיבים הללו לחנך אתכם. אל תתנו להם להסליל לכן את החיים. תשימו לב שבלי משים חיילות בעלות מוטיבציה חיובית עלולות להרחיק לוחמים שכל כך נחוצים לצה"ל. החיילות לא רואות את הנזק, אבל הוא נעשה וראיתי אותו יותר מידי פעמים.
*יש לכן דברים הרבה יותר חשובים לעשות. אנחנו עם הנצח ומישהו צריך לקחת אחריות על העתיד. מישהו צריך לקחת אחריות על הדור הבא של עם ישראל. להעניק לו חיים בריאים, ערכים בריאים, אהבת אחים, אהבת תורה. אהבת העם והארץ. ערכים שמבטיחים את העתיד של עם ישראל, וזה תפקיד שחשוב הרבה יותר משירות צבאי.*
*לקבלת שיעורי הרב בWhatsApp הכנסו לקישור:*
https://chat.whatsapp.com/GGsdOUi10EGARDN89NBaf6
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2024 11:54 |
|
| |
הגיע אלינו לבית אינסטלטור מירושלים בעל מקצוע מעולה בשם שמעון עדס הוא עושה עבודה מעולה ומאוד אמין הטלפון שלו 0584560181
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2026 13:41 |
|
| |
גיוס לצהל - צהל - צבא הלא מותאם ליהודים ובטח שלא לחרדים, כותב שורות אלו היינו מחנך מבוגר ששירת בצהל ובעל נסיון רב עם ילדים שירדו מהדרך וראה בחורים שהגיעו למחוזות ממש לא טובים רח"ל אשר מספרים לו הכול כולל הכול, ומהניסיון המר הזה למדתי כמה דברים , ראשית נכונים דברי חז"ל קשה תרבות רעה בתוך ביתו של אדם יותר ממלחמת גוג ומגוג - ממש ככה , שנית צריך הרבה תפילות ולעשות מצוות לזכות הילדים לפני שמגיעים למצב הנורא הזה, שלישית המחלה הקשה הזאת לצערנו מדבקת ובפרט שיש קשר טוב בין האחים, אני כותב דברים אלו מכוןן שפניתי לשאול בעבר רב שייעץ לי לא לגייס את אחד הבחורים שקיבלתי אחריות עליו מסיבות מסוימות, ראש הישיבה שלו - אדם אשר הערצתי ממש - לא מפאת כבודו אני לא כותב את שמו אלא מפאת כבודם של ילדיו - אותו ראש ישיבה זרק את הבחור מהישיבה מבלי לדאוג לו למסגרת ופשוט חסם אותי בטלפון , התייעצתי עם רב מה לעשות עם הבחור זאת לאחר שראיתי שהבחור אשר היה בגיל בן 19 לא מעוניין בשום מסגרת וקם כל יום בשעה 17 לא עושה כלום חוץ מלגלוש באינטרנט ולחפש בנות וחשבתי לגייס אותו לצהל אז שמתי נפשי בשאלתי ופניתי לרב ושאלתי אותו את השאלה האם לגייס את הבחור לצהל או לא ואז הרב אמר לי שאסור לגייס אותו לצהל שלא יתקלקל יותר , הקשבתי לאותו רב אך בפועל מצבו של הבחור לצערנו הרב הלך והידרדר עד אשר התחיל לקחת סמים וככה במשך שנתיים, לא אוכל לפרט יותר , אך בשלב מסוים שלחתי בשמו טופס לוויתור מעמדו כבחור ישיבה ובמקביל שכנעתי אותו להתגייס לצהל , הוא לא התגייס למסלול חרדי קודקוד או בינה בירוק או שחר כחול או חשמונאים מכוון שהוא כבר לא היה דתי בכלל (למרות שהיה לו פטור של בחור ישיבה שהיה מחדש מידי פעם) אך בפועל בסוף התגייס לצהל , קם בבוקר לבסיס, יש לו יותר משמעת עצמית ומקווה שיזכה לחזור לדרך התורה והמצוות , בדיעבד אם היה מתגייס בהתחלה כבחור ישיבה שנזרק מהישיבה ככל הנראה היה נשאר עם כיפה וממשיך לשמור תורה ומצוות ובטח שלא היה נופל לסמים ועוד לעומת זאת בחור אחר שהתגייס דתי, הצבא שיבץ אותו בחייל האוויר בתל נוף בסביבה ללא שום רגש לדת, בריכה פתוחה בשבת בבסיס, מסיבות מעורבות וכו עד שירד מהדרך לצערנו הרב, בדיעבד הייתי ממליץ לו לא להתגייס בכלל בגלל שהוא היה דתי ובפרט לא לחיל האוויר ואפילו הייתי נלחם לא לגייס אותו לצהל - המפקד של הבחור היה מכריח אותו להחזיק טלפון בשבת עליו, כאשר הוא היה בבסיס תורן , המפקד היה נותן לו לעשות דברים בשבת שהם חילול שבת ללא שום פיקוח נפש עד אשר הוא הפסיק לגמרי לשמור שבת . בחור אחר משפחה חרדית למהדרין שעשה בקלות חייל בודד קיבל חדר בבית החייל ברמת גן ואמר לי בזה הלשון כל השירות שלי עשינו סמים וחוץ מסמים לא למדתי כלום מצהל, נזכיר כאן גם את תוכנית קודקוד של צהל - שימו לב לדבר מעניין לאחר שהחרדים מסיימים את הקורס או הקורסים מפזרים אותם בכל הבסיסים של צהל בדרך כלל בכל בסיס 2-3 חיילים - חרדים ולעולם הם לא שולחים 10 ביחד - הפרד ומשול ! ולעיתים קרובות הם משרתים במעבדה מעורבת חיילים וחיילות ויש לחרדים ירידה רוחנית חזקה מאוד, בנוסף הם מתחילים להגיע לכל מיני ערבי גיבוש של חיילים,וחיילות ועוד מרעין בישין, חרדים רבים לאחר הגיוס והפתיחות לעולם החילוני החליטו לרדת מהדת וצהל נותן להם מגלשה מתאימה ובקלות, החרדים מקודקוד או שחר כחול או בינה בירוק או כל מקום שמיועד לחלן חרדים נותנים לחיילים החרדים בזמן השרות בצהל בית - דירת שותפים בחינם בבית החייל ברמת גן או באילת או בכל עיר חילונית אחרת - מעניין שלצהל פתאום אין בעיה כספית לתת דירות ברמת גן ברחוב מאוד יקר וחייל שהוא היה בהגדרה ובנוסף חייל בודד זוכה לקבל דירת שותפים גם שנתיים לאחר השירות במחיר סמלי של 200 שח גם אם החיילים המשוחררים עובדים עם הכנסות גבוהות מאוד, דוגמא אמיתית בניין הדירות ברמת גן ברחוב ביאליק השייך לאיזה עמותה מקום המכונה המחששה - חיילים בודדים משוחררים עושים שם מלא מלא מלא סמים על הגג וכל הדירות מושכרות במחיר סמלי לחיילים בודדים שעובדים ביום וחלקם עושים סמים על הגג וכמובן עוסקים בזיכוי הרבים ומציעים לחיילים משוחררים אחרים בבניין, תראו לאן הגענו צהל נותן דירה לחיילים חרדיים שבחיים לא נגעו בסמים דירה לאחר השרות הצבאי שעושים שם בעיקר סמים ! חכמי חלם ולכל זה מה נצרך מהחייל החרדי ? רק ורק למלא טופס פשוט שהוא לא בקשר עם ההורים שלו בכלל והוא מודיע להורים שלו שלא יעזו להגיד שהם בקשר איתו ואז הוא מקבל חייל בודד ובדרך פלא מתקשרים לאותו חרדי שעשה חייל בודד אירגונים אנטי חרדים שמציעים לו כל מיני הטבות וביניהם ערבי שיר בלילי שבתות רח"ל ומצנח ליפול לעולם החולני וצהל לא מתאמץ בכלל למנוע מהחרדים לעבור לשם אלא אדרבה ממש עוזר לחיילים החרדים בקודקוד ובינה בירוק ושחר כחול וכל מיני שמות מפוצצים כמו שועל מתוחכם. אם צהל כל כך רוצה בקרבו חרדים למה שלא יבנה בסיסים לחרדים לייצור טילים, כטבמים, נשקים ועוד בסיסים לגברים חרדים בלבד , כמו חשמונאים , הרי לא כל חרדי יכול להיות לוחם, אם יש לו פרופיל נמוך או שהוא מפחד לגעת בנשק למה שצהל לא יבנה לחיילים החרדים בסיסים מותאמים לאורחות חייהם , שמע מינה צהל רוצה לחלן חרדים , עד שלא יוקמו בסיסים מותאמים לחרדים כמו חשמונאים ולא יתנו בתים בבניניים מלאים בסמים בלב תל אביב ורמת גן לחיילים בודדים - הורים צריכים להבין להיכן הילדים שלהם נשלחים, והסכנות הרוחניות הנוראיות שיש להם - ולעולם אל יכניס את עצמו למקום סכנה, בדרך שאדם רוצה ללכת בה מוליכים אותו והבא להיטהר מסייעים לו והבא לטמא פותחין לו ובפרט בצהל הצבא שחורט על דיגלו לחלן חרדים ודתיים , דרך אגב מעל 50 אחוז מהדתיים שמתגיסים לצהל יוצאים חילוניים למה ? (חבר שלי עשה מילואים באזור דרום חברון הוא דתי ונשוי עם ילדים ועשה שמירות עם עוד חיילת היא והוא לבד במשך ימים שלמים ברוך השם שהוא לא חטא אך אמר לי שזה היה מאוד קרוב רח"ל) , צהל לא מבין בכלל את העניין - התרבות הזאת לא לנו - ה' יצילנו ואת זרענו ואת כל ישראל מכל נזק רוחני ונזכה לראות בעיני בשר כי כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד ושנראה בעיני בשר נחת רוח דקדושה מכל יוצאי חלצינו בעלמא דין ובעלמא דאתא בטוב הנראה והנגלה ונתברך בגאולה האמיתית והשלמה תכף ומיד ממש אמן.
נ.ב
אם תרצו לראות את המעללים של צהל לחיילים דתיים וחרדים ולקרוא עד כמה צהל אינו מותאם לדעת תורה ולהלכה בקשו לראות את המגזין כור היתוך במייל [email protected]
תפילות וסגולות על נחת מהילדים :
אם אתם מכירים בחור שהוא כבר לא לומד תורה , וללא משמעת עצמית, אך עדין שומר שבת, ואתם מזהים אצלו שאם הוא ימשיך לנהל חיים כאלו הוא לא יגיע לשום מקום וככל הנראה מצבו ילך וידרדר תעשו איתו חסד ותשכנעו אותו להתגייס - אם הוא בחור רציני ורוצה לשמור על אורח חיים חרדי הייתי ממליץ לו להתגייס לחשמונאים
נוסיף בזאת - האיסלם היא הדת החולה ביותר שיש באנושות - רוצחים ואונסים בשם האיסלם , לא יודע איך חסידי סאטמר היו הולכים לאיראן ומשחרים לפיתחם אם חלילה היה כאן שלטון איסלמי לא יודע מה היה קורה ליהודים כאן כמו מאורעות תרפט, ואני רואה בשכונה בביתר עלית שמזלזלים בחיילים ובשטיבלך בדרכי איש יש כתובות נאצה על חיילים , אני נכה צהל חרדי מתבייש בחרדים האלה שאין להם טיפת הבנה מי האויב שלנו , (אני נגד גיוס בכפיה ונגד חילון חרדים בצהל, כפי שהם עושים בקודקוד ובינה בירוק ובשחר כחול ששולחים 2-3 חיילים לכל בסיס בכוונה לחלן אותם) אך אסור לנו לשכוח מי האויב שלנו ובטח ובטח לא לזלזל בחיילי צהל , מצופה מראש העיר של ביתר עלית לעשות משהוא ולהראות הכרת הטוב לחיילי צהל בפרט לחשמונאים שגרים בביתר עלית ולתת להם תשורה כל חג כמו שיש בערים מסוימות בארץ.
אם הבחור מתחיל לא לשמור שבת בדברים של דאוריתא ואתם מזהים שהוא יורד מהר רח"ל אולי - לא בטוח ! רק אם מזהים אצלו ירידה קיצונית אולי יתאים לו נצח יהודה או בינה בירוק או שחר כחול ששם יש חרדים לשעבר ורובם כבר לא דתיים בפרט שחר כחול שזה הכי גרוע אך לפחות יש להם מקצוע ולא נפלו לסמים - כמה שזה עצוב אך זה המצב.
אם הבחור ירד מבחינה רוחנית עד למקום שהוא כבר לא שומר שבת ומתחיל להסתובב עם בחורים אשר לוקחים סמים - גראס וכו תעשו איתו חסד ועם משפחתו ותורידו לו את המעמד של בן ישיבה אחרת הוא יכול חלילה להגיע למצב של פשיעה, גנבות , סחר בסמים ועוד רח"ל. הורדת מעמד בן הישיבה היא קלה ביותר פשוט מורידים את הטופס וויתר על מעמד בן ישיבה חותמים בשמו ושולחים במייל
מומלץ לא להתייעץ עם רב בתחום שהוא לא חווה על בשרו או לפחות מכיר באופן אישי, רב שאין לו בנים שירדו מהדרך הוא לא מבין בזה וזה מורכב מאוד.
רב שאין לו ילד שלוקח סמים לא יכול להבין את ההתמודדות הנוראית.
רב שלא מכיר באופן אישי ילד שנפגע מפדופיל ואת ההשלכות שיש לזה הוא לא יכול לתת עצה בתחום וכו
זכרו כל מקרה לגופו של עניין
קבוצות ווצאפ בתחום של הורים מתמודדים
מוזמנים להצטרף לקבוצת הרשמית של *ארגון 'והשיב'* - הבית החם להורים לנוער מתמודד בציבור התורני־חסידי. בה תוכלו לקבל עדכונים חשובים וחיזוקים שבועיים.
*הקבוצה שקטה ואנונימית לחלוטין.*
מכירים הורים מתמודדים נוספים? *שתפו אותם בשמחה!*
שנזכה בקרוב לקיום דברי הנביא *"והשיב לב אבות על בנים"* - בב"א!
מכוון שאנו עם אחד וקיימת ערבות בנינו - והנשמות של כל עם ישראל הינם קומה אחת לאור האמור ראוי לציין לטוב ולמען זיכוי הרבים ולתועלת הציבור כי ארגון ערכים עורך סופי שבוע להנגשת היהדות ולחיזוק הקשרים במשפחה כמו כן הארגון נותן כלים מעשיים להתמודדות עם ילדים מאתגרים ומקיים סמינרים לאקדמאיים ולמשפחות, הסמינרים מתקיימים בבתי מלון, פנסיון מלא, ארוחות כיד המלך והכול באווירה טובה מאוד, חוויה רוחנית ומעצימה
 |
|
|
|
|
|