בית פורומים שידוכי חרדים

עבודה עצמית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/3/2006 17:33 לינק ישיר 

תודה רבה...

אשמח אם תוכלי למצוא את האתר של הספר עצמו או של הסופר "דייל קנגארי" מחבר הספרים "כיצד תרכוש ידידים והשפעה" ו... "אל דאגה"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2006 15:45 לינק ישיר 

אוקיי.

הכתבה ממש יפה ומחכימה..

זה ממש עבודת המידות שמה והסתכלות נכונה על החיים מי שבאמת יכול לעמוד בכל מה שכתוב בכתה שלך שדכנית בטוח שיהיו לו חיים מוצלחים...

קראתי בשקיקה ממש יפה..

וגב לגבי הספר של דייל קנאגרי אז אלו שני ספרים מוצלחים יש לי אותם בבית ואני עושה מה שכתוב שם וזה ממש מצליח ואני לא יודעת מי זה אבל היה איזה מישהו שכתב שיש בה אגואיסטיות ושהוא בדק את זה עם הרב שלו אז אני ממש לא יודעת על מה אתם מדברים זה ממש ספר מוצלח...

ואניט גם ישמח אם מחשהו יכול למצאו קישור לספרים או לאתר של הסופר מידע עליו למרות שיש מידע בספר אבל היה מעניין לשמוע עוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/3/2006 21:36 לינק ישיר 

לילי, חיפשתי וחיפשתי... בעברית כמעט ולא קיים חומר על  דייל קאנגרי

מצאתי חומר מעניין באנגלית דייל קאנגרי 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2006 01:05 לינק ישיר 

תודה שדכנית יש לי בבילון (מתרגם רב לשוני) וזה עוזר אני גם רציתי חומר עליו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/3/2006 01:28 לינק ישיר 

תודה שדכנית.

גם אני יעזר בשירותי של בבילון...

תודה על הקישור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2006 17:47 לינק ישיר 

תודה רבה שדכנית..

גם לי יש "מתרגם לשוני" ממש תודה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2007 04:15 לינק ישיר 

לא קראתי בעצמי את הספר אבל שמעתי לפני שנים הרצאה של הרב משה אינוהרן והוא אמר שנתנו לו את הספר אחרי שאמר בשם רבנים גדולים (לא זוכר מי)שגוי לו יכול להיות בעל חסד ועל באמת  כשקרא זה נראה סותר  עד שראה את הכריכה שכתוב איך לרכוש ידידים וכו' ואמר שכל הסיבה שהוא מציע זה רק אם אתה רוצה השפעה בחברה אבל אם יש חבר דחוי בכיתה ואין לך רצון להתחבר איתו האם היית עוזר לו?(זה בערך מה שאמר)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עבודה עצמית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.