|
|
| נשלח ב-26/3/2006 13:33 |
|
| |
איך זה עובד???
בס"ד
רציתי לשאול משהו שמאוד מציק לי הרבה זמן..
נפגשים אצלינו 4 או 5... ומי שמחמיר מאוד אז נפגש 6-7 פגישות ומתחתנים.. איך זה עובד הדבר הזה לכאורה היינו חושבים שכדי להכיר אדם בשביל לחיות איתו 50-60 שנה צריך לפחות לנסות לחיות כמה שנים.. כמו שהחילונים עושים אבל מה שיוצא למעשה זה שאצלם אחוזי הגירושים הרבה יותר גבוהים מאצל החרדים. רגע מה קורה פה!!! זה בדיוק ההפך!!! הם חיים לפני החתונה כמו זוג נשוי ולא מצליחים ואנו בקושי מכירים אחרי 6 פגישות וחיים לאורך זמן? מה קורה פה????????
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2006 17:21 |
|
| |
לילי, שאלה יפה...
כשאצלנו נפגשים 2 הצדדים באים במטרה אחת, שואלים מבררים ובודקים ובני הזוג מרגשים ... כשמחליטים שלא מתאים ממשיכים הלאה וכשמתאים.... קול ששון וקול שמחה..
לעומת זאת אצל החילונים מכירים ללא מחויבות למטרה מסויימת וכשיוצאים ומכירים אפילו זמן רב כל אחד מרגיש שבנקל אפשר להפרד ולעומת כשהם מתחתנים מרגישים פחות מחויבות כי הצד השני כבר כבול אליהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 11:19 |
|
| |
באמת גם אני לא הבנתי את העניין הזה איך מספיקים 4--5 פגישות למשך חייים שלמים??? איך אפשר תוך מספר פגישות כזה קצת להכיר את הבחור/ה לכל כך הרבה זמן של חיים זה נראה בלתי אפשרי???
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 12:56 |
|
| |
שימי.. אולי זו הסיבה שעוד לא התחתנת? 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2006 15:03 |
|
| |
ומה איתך...
אולי תספרי את הסיבה שאת לא התחתנת???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/3/2006 16:22 |
|
| |
"שירה" נחליף לך את השם ל---שירה עושה שלום או--שירה המגשרת..
ועכשיו שירה מה שכתבת "שאם זה זה אז זה רץ"...
זה לא עובד ככה בדיוק גם על זה צריך תפילות יש כאלו שהתחתמו אחרי שהם התחבטו הרבה מאוד אז אם אצל חברה שך זה הלך חלק אז אנו שמחים אבל זאת לא המציאות ....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:46 |
|
| |
סוף סוף מישהו השתכנע בפורום הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2006 02:54 |
|
| |
סוף סוף מישהו הקפיץ את הפורום הזה.
שירה, את לא מצליחה להירדם? את יודעת מה השעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2006 00:58 |
|
| |
המוח שלי מנפיק את המחשבות הכי טובות בלילה!
גם אצלך זה ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2006 01:00 |
|
| |
לא. אצלי הלו"ז הצפוף מנפיק את השעות הפנויות בלילה.
"העולם הזה במה, וכולנו בובות"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2006 01:24 |
|
| |
אני מקווה שהמוח מסכים ללו"ז!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2006 01:29 |
|
| |
אלא מה?
ועוד דבר שירה, אם בלילה אלו המחשבות הכי טובות, אני מצטמרר מה את חושבת ביום. ברררר...
"העולם הזה במה, וכולנו בובות"...
(הסבא מקלם)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2006 01:59 |
|
| |
כשקר לוקחים סוודר ... בהצלחה... ואגב אתה מוזמן לבוקר...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.
|