|
|
| נשלח ב-12/4/2006 14:59 |
|
| |
אוקיי אני לא מכיר את הספר הזה אבל עדיין לא הבנתי למה אתה קורא לו מכתב???
אני חושב שחיפוש הספרים פה היה בעיניין טיפים או כמו שאתה קורא לזה "עזרה ראשונה" ולא תיקון
המידות עבודה לאורך שנים ארוכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2006 20:19 |
|
| |
טוב ה אתם דנים הוא אמר ככה או ככה הוא התכיוון שאולי כדי גם ספרים שיותר מעמיקים מאשר ספרי
טיפים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2006 18:12 |
|
| |
שירה זה היה דיון אם בשלב כזה מאוחר של ההתבגרות שייך ספרי מוסר או שלפחות ספרי עזרה ראשונה
יעזרו?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 00:13 |
|
| |
מישהו תיקן אותי בתיבה האישית הספר שהמלצתי הוא "עזריאל טאובר" ולא 'שטאובר'...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2006 14:00 |
|
| |
איפה מןכרים את הספרים: "בקרוב אצלך", "הדרך לחופה רצופה כוונות טובות" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2006 10:58 |
|
| |
יש הרצאות מאוד יפות של הרב אבנר קוואס וכן באתר הידברות יש הרצאות מגוונות של צמיחה אישית ועבודת המידות .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2006 19:05 |
|
| |
המורה 11. את יכולה לתת קישורים בבקשה..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 17:06 |
|
| |
שלום לכולכם! לי יצא לאחרונה להיתקל בספריו של רובין שארמה, הייתי ממליצה לקרוא את "חוכמת המשפחה" , "הנזיר..." ויש לו עוד... הסיגנון שלו אמנם מיועד לבניה אישית.. אך מי כמונו יודעים שבשביל לבנות ביחד, צריך לפני כן לבנות לבד...
האלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2006 18:51 |
|
| |
ומה כם שלווה בארמונתיך?! לדעתי ספר מרתק ומחנך כאחד.
מומלץ ביותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2006 19:27 |
|
| |
שלום וברכה
יש אתר של איגוד י.נ.ר שזה ר"ת של יועצי נישואין רבניים וזה מכון ללימודי נישואין ומשפחה חלק מהאתר פתוח רק לחברי האיגוד אבל גם בחלק הפתוח יש הרבה הרצאות של הרב שמחה כהן ועוד כתובת האתר http://www.ynr.org.il כמו"כ האיגוד גם מוציא לאור כתב לעניני נישואין חינוך ומשפחה ששמו היה בעבר "נישואין של אושר" והשתנה בגליונות האחרונים ל "כלים שלובים "
ב. מצח גדול על אחד מספר המוסר שמתמצת בחצי עמוד את כל הדברים החשובים של ספרו של "דייל קראנגי " אשמח מאוד אם יוכל להתחק לכאן את חצי המוד הנ"ל לטובת הציבור
ג. נ. הכותב הינו חבר האיגוד ומשמש כמדריך ויועץ נישואין ומשפחה
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2006 04:52 |
|
| |
אני ממליצה על "צופן דה וינצ'י" של דן בראון סתם,סתם(בסוף עוד יעיפו אותי)
לכו על "זווג משמיים" אמנם לא קראתי אבל אחותי אמרה לי שהוא שווה עיון
נ.ב
האלי,הספרים של השווארמה הזה הם קבוצת הספרים הכי,איך נגיד את זה בשפה יפה? "על הפנים"(שומרת על כבוד הפורום) שיכול להיות,אני ממש אבל ממש לא ממליצה עליו...
תוקן על ידי - עזרכנגדו - 18/08/2006 4:58:08
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2006 23:11 |
|
| |
החרדי, ציינתי שזה מכתב מאליהו ח"ד סביבות עמוד 200. מדויק יותר אני לא זוכר, אם לא מצאת פנה אלי שוב באישי. אחפש בשבילך.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2006 15:44 |
|
| |
בס"ד
אכן אין על ספרו של הרב שמחה כהן קוק -הבית היהודי בכל הקשור לבנית בית יהודי על אדני התורה בישראל.
בקטע של אמונה וחיזוק אכן יש את הסגנון של המכתב מאליהו של הרב אליעזר דסלר
וגם את "עלי שור" של הרב שלמה וולבה זצ"ל זקן המשגיחים, יש לו כיוון חזק מאד בהשקפה רחבה על כל הנושא.
למי שרוצה יותר טיפים או ספרות יותר כללית יש משהו שנקרא "מפנקסה של שדכנית" שהוא בהחלט נחמד
ובפן היותר הלכתי כמובן לא חסרים ספרים כלל דוגמת "חופה ונישואין" של הרב עובדיה יוסף או "הנישואין כהלכתם"
כמו כן יש את ספרי המוסר והחיזוק שמדברים על נושא השידוכים כדוגמת ה"פלא יועץ" למשל.
כמובן ששכחתי להזכיר את מה שדברו כאן ואכן יש הרצאות יפות מאד של הרבנים זמיר כהן ,הרה"ג אבנר קוואס שליט"א
הרב דניאל סטבסקי (שלדעתי אין מישהו שזה לא ידבר אליו הרב הזה. ) ויש כמובן רבנים יותר הומוריסטיים אך
שמתייחסים יפה מאד לענין כדוגמת הרב מיכאל לסרי וכו'.
טוב נראה לי הקפתי כבר את כל הסגנונות האפשריים אולי חחח .נסים בזה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 12:42 |
|
| |
את הספר הבית היהודי כתב הרב שמחה כהן, ולא הרב שמחה (הכהן) קוק.
הקשר היחיד ביניהם שהם קרובי משפחה ונקראים על שם אותו סבא.
|
|
|
|
|