בית פורומים שידוכי חרדים

כל האמת על גור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/5/2006 21:19 לינק ישיר 

אני8336:

יש משפחות שנולדים להם יותר בנים ויש משפחות שנולדות להם יותר בנות, מטעם זה או אחר. וכן בציבור ישנם שבועות שנולדים יותר בנים וישנם שבועות שנולדות יותר בנות. אבל בציבור למשך תקופה ארוכה (שנה למשל) הרי שכל התנודות משתוות. ככל שהציבור גדל יותר כך התנודות קטנות יותר. בדרך כלל לכל 51 בנים נולדים 49 בנות. להגיד שבגור הסטטיסטיקה הזאת לא תקפה זה הבל הבלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2006 22:06 לינק ישיר 

חז"ל מביאים בגמ' עשרות פעמים דברים שיכולים להועיל שהתינוק יהא בן זכר...

ואם אני אומר שזה מוקצן בגור אז אני אומר דברי הבלים.... אז אתה לא מאמין בחז"ל...

בשבת דווקא חשבתי עליכם (חברי הפורום...) ובדקתי אצל חברי מהישיבה... (עדיין אני לא מסגיר היכן למדתי....) והנה גיליתי דבר פלא... דווקא יותר בחורות שלא מגור מתחתנות עם גורים מאשר בחורים לא גורים עם גוריות.....

ואני מוכן גם שיבדקו את זה מספרית....

בגור ברשימות יש הפרש של 200 לטובת הבנים ז"א בערך 1000 בחורים 800 בחורות.
והנה כולם ב"ה מתארסים (למעט 10 מכל מין...)

זאת אומרת שמהאלף בחורים מגור נלקחו עבורם 200 בחורות לא מגור... (אפי' 250 בחורות כי 50 בחורות מגור לקחו בחורים לא גורים).

כך שיוצא שבחורות מיובאות לגור פי 4 ממה שבחורות עוזבות את גור...

(בדקתי את זה ממש עם כל הבחורים שהכרתי מהישיבה וחלק בלתי קטן מהם לקחו בחורות לא מגור (כולל אח שלי), וחיפשתי למי יש שאני מכיר גיס (שנשוי לאחותו) לא גורי ולא מצאתי הרבה.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כל האמת על גור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.