| נשלח ב-29/5/2006 23:37 |
|
| |
נישואי רווק/ה עם גרוש/ה או אלמן/נה
מה דעת חברי הפורום האם נישואי רווק או רווקה עם גרוש/ה או עם אלמן/נה יכול להצליח? אם היו מציעים לכם שידוך כזה האם הייתם הולכים על זה, או פוסלים על הסף? דעתכם בנושא!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 09:42 |
|
| |
itcak54:
למה לפסול על הסף? תפגשו פעם אחד, אם אתה מרוצה תמשיף, ואם לא, עשית שעה של גמ"ח. מה רע בזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2006 22:21 |
|
| |
צ'וטאנג
מה שייך פה גמילות חסד ???
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 10:07 |
|
| |
אא לפסול על הסף תפגשו ותראו אני מכירה מספר זוגות כאלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 10:21 |
|
| |
הבאבא_תור:
להקשיב למישהו, לוודא שהם נהנים, זה גמ"ח.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2006 23:51 |
|
| |
אני לא רואה את עצמי מסכימה לכזה דבר. בכ"ז מדובר בבנ"א שהיה נשוי כבר ואותי זה קצת מרתיע...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2006 01:35 |
|
| |
לדעתי היום זה רק עניין של משחקי חברה, מפחדים מה יגידו על זה, ולא פעם נופלים על כל מיני סיטואציות שמפחדים לבצע בגלל החברה, יאלה, צו מיזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 02:01 |
|
| |
למרות שיש דעות קדומות אסור לעשות הכללות זה מאוד אינדוידואלי וכל מקרה לגופו תלוי אם יש משקעים או טראומה וכו, ואני מכיר אישית זוגות כאלו שהצליחו מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 07:51 |
|
| |
אני לא כל כך מבין את השאלה? וכאשר רווק ורווקה מתחתנים יש הבטחה שזה יצליח? זה הכל אישי ויש הרבה לחץ חברתי שמשפיע בנושא. אני אישית מכיר בן אחד של תלמיד חכם עצום וראש ישיבה מהשורה הראשונה (אך לא מהישיבות השחורות) שהתחתן עם אלמנה עם שני ילדים בעדיין היותו בחור רווק! הוא פשוט לא נכנע ללחץ החברתי ועשה מה שלבו אמר לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 16:57 |
|
| |
סליחה שאני מתפרץ סתם ככה אבל יש לי שאלה פשוטה: אם לרווק יש אפשרות ללהשיג רווקה למה שהוא יקח גרושה או אלמנה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2006 21:49 |
|
| |
אולי פשוט כי הוא אוהב אותה. אהבה יו נוו........... יש דבר כזה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2006 15:17 |
|
| |
למה לרווק לקחת גרושה ולהפך ? כי זה קורה במשפחות הכי טובות ..וזה יכול להיות הבנ"א הכי טוב שפשוט נפל בפח.. זה לא בהכרח אומר שהגרוש/גרושה הם אכן בעלי בעיה. ולפעמים דווקא נשואים כאלה עם מישו שכבר עבר את זה ,יכולים להיות טובים יותר מנשואים עם מישו שאינו מבין עדיין מה זה ...מכל הבחינות. תפסיקו ללכת לפי מה שהחברה אומרת !!!זה לא בריא!!! קיצור,אל תפסלו על הסף!!!צריך לבדוק כל ענין לגופו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2006 16:14 |
|
| |
אני מסכים עם תמיד בזמן
כל ענין הוא פרשה משלו, לפעמים יש רך ענין שאחד פשוט לא מטעים לשני ופעמים אישי שאחד לא מוצא חן בשי, אפילו שאחרי כמה פגישות החליטו להתחתן הבעש"ט אמר שהמלחמה עם רוסי' ויפן לפני כ 500 שנה ומה_ רך הי בכדי לקרב בחור ובחורה ויעלה זיוגם אם בדרך אחרת לא הלך מריך מלחמה, זאת הייתה ברחוב, ואצל גרוש\ה זו בין כותלי הבית אבל עוד שניהם יכולים להתאים ולהיות מאושרים אם אחרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2006 15:21 |
|
| |
יש עוד סוג... והיא:כהנים...
בדיוק עכשיו ביררו אציל על חברה שלי שהיא רווקה צעירה בשביל גרוש שהוא כהן מזה ריחמתי עליו.... איזה בחורה רווקה תרצה אותו? למרות שהוא נורמלי מאד?!
וד"א אומן אני חושבת שא"א להתאהב בלי פגישה קודם ואם שומעים שהוא גרוש אז מיד מסתכלים על זה בצורה עקומה (בדר"כ).....
חברת פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2006 21:52 |
|
| |
ממאש יש צדק בדברייך.....
חברת פורום "שידוכי חרדים"
|
|