בית פורומים שידוכי חרדים

האם נכון הדבר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2008 08:41 לינק ישיר 

מגבילים את הפגישות ל-6 או 7 ומצפים לתשובה.
האם ניתן באופן רגיל לפגוש בחורה 20 פגישות לפני ההחלטה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2008 11:30 לינק ישיר 

שרפ
יש פה את הגירסה הראשונה שלך (מיכאלה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 02:27 לינק ישיר 

ואחרי פרישה די ארוכה (אף אחד לא תהה איפה אני. מעליב ...:(
אני עדיין חושבת שגברים מאוימים מנשים שיש להם מה להגיד.
התחושה שלי היא שאגו הגברי מושפע מהמעמד ההיררכי בבית.
אז אם האשה ניחנה גם בשכל וגם בתבונה, כאילו הם נדחקו לפינה.
זה כל כך לא נכון. אשה באשר היא אשה צורכת איש שולט. כאלה אנחנו. ואני חושבת שאני מדברת בשם כל הנשים שאני מכירה.
רק מה, תשלטו בשכל, לא באלימות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2009 07:26 לינק ישיר 

חכמת נשים בנתה ביתה ואיולת בידיה תהרסנו ( משלי יד' א')

אם אשה משתמשת בשכלה בתבונה אין בעיה.

היא תוכל לזהות בחור המתאים להיות בעל ולדעת לנווטו בשכלה. אם אשה לא תדע להשתמש בשכלה בתבונה, היא תהרוס את הבית.

אם בחורה מנפנפת בשכלה (וגם מספרת שהיא רוצה שהבעל ישלוט), היא בהחלט מרתיעה גברים. לעומת זאת אם בחורה חכמה נפגשת ובוחנת את הבחור לגופו (אופי מידות וכד'), הרי שבהמשך החיים היא תוכל לנווט את ביתה על מי מנוחות ביחד עם בעלה. היא תדע אימתי לעמוד על דעתה ואימתי להתגמש.

נ.ב. אינני יודע את הרקע שלך. יש גברים שהם באמת בעלי אופי שולט (דומיננטים). יש גברים בעלי אופי שוויוני ויש בעלי אופי נשלט. הרצון של אשה שהגבר יהא דומיננטי (כלפי חוץ)מגיע ממנה ובכלל אין לזה קשר לדרך השליטה.

אבל אלימות, אינני יודע היכן נתקלת בזה.

בעל מכה

שאלה: חברה התגרשה אחר שנות סבל מבעל מכה. האם אפשר לאבחן בעל מכה פוטנציאלי?

תשובה: אלימות סמויה מופיעה כבר בפגישה הראשונה. סימני אזהרה הם ביטויי שליטה כגון: החברה הזאת שלך לא נראית לי. יש שליטה בדרכי נועם: את יפה יותר בלי איפור (לכאורה מחמיא) או בביקורת: איפור זה זול.  וכל ניסיון לשנות אותך, לתקן אותך, להעביר עליך ביקורת: בגדייך אינם צנועים. ובהתנשאות: אני מבין טוב ממך…

http://209.85.129.132/search?q=cache:tum12eDsWgcJ:www.angelfire.com/de/kimizion/maamar/ree63a.doc+%22%D7%94%D7%A8%D7%91+%D7%90%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A8+%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%AA+%D7%A4%D7%92%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%AA&hl=iw&ct=clnk&cd=1&gl=il

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם נכון הדבר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.