בית פורומים שידוכי חרדים

רשימת שדכנים/ שדכניות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/3/2016 13:01 לינק ישיר 

קראתי פה את התגובות, תכלס באמת מסובך העניין של השדכנים, בפרט כשמתקשרים לשדכן שאין שמץ מושג מי הוא. לכן אני ממש ממליצה מנסיון, יש אתר מעולה שיש להם רק שדכנים מתנדבים ושכולם עברו ראיון אישי לבחון כמה הם רציניים ואחראים. האתר הזה גם לא משגע את מי שמחפש, הוא רק שולח לו הצעות לאימייל ואז אם רואים משהו מתאים מתקשרים אליהם. מנסיון שלי ומהכרות שלי עם מי שיזמה את הרעיון, שהתחיל מחיבור של כמה שדכניות שעושות שידוכים לחסד ומשם החליטו על אתר, הכל שם מאוד נוח, לא אישי מידי מצד אחד, מצד שני הם מוחקים כרטיס אם יש בו אפילו פרט אחד בדוי, ולפעמים מתקשרים לממליצים לברר. בקיצור למי שלא רוצה שדכנים נודניקים, לא שפויים, מטרידים, מציעים שטויות, זה הדבר הכי טוב שראיתי. זה האתר:

תוקן על ידי saarebox ב- 14/03/2016 13:07:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2016 13:03 לינק ישיר 

אני רשום שם לא מעט זמן ולא פנו אליי מעולם. כנראה אתר של עצלנים. או שהוא היה פעיל בעבר אבל לא עוד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/3/2016 23:44 לינק ישיר 

פורסם במכתבים למערכת, ביתד נאמן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2016 20:45 לינק ישיר 

saarebox כתב:

קראתי פה את התגובות, תכלס באמת מסובך העניין של השדכנים, בפרט כשמתקשרים לשדכן שאין שמץ מושג מי הוא. לכן אני ממש ממליצה מנסיון, יש אתר מעולה שיש להם רק שדכנים מתנדבים ושכולם עברו ראיון אישי לבחון כמה הם רציניים ואחראים. האתר הזה גם לא משגע את מי שמחפש, הוא רק שולח לו הצעות לאימייל ואז אם רואים משהו מתאים מתקשרים אליהם. מנסיון שלי ומהכרות שלי עם מי שיזמה את הרעיון, שהתחיל מחיבור של כמה שדכניות שעושות שידוכים לחסד ומשם החליטו על אתר, הכל שם מאוד נוח, לא אישי מידי מצד אחד, מצד שני הם מוחקים כרטיס אם יש בו אפילו פרט אחד בדוי, ולפעמים מתקשרים לממליצים לברר. בקיצור למי שלא רוצה שדכנים נודניקים, לא שפויים, מטרידים, מציעים שטויות, זה הדבר הכי טוב שראיתי. זה האתר:

תוקן על ידי saarebox ב- 14/03/2016 13:07:02

אחלה אירגון.
יש להם הרבה הצעות (טובות) יחסית, מענה מהיר ודי פעילים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רשימת שדכנים/ שדכניות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית חברה וקהילה המכילה פורומים פתוחים וסגורים של קהילות קטנות וגדולות בחברה החרדית. בוגרות סמינר, בוגרי ישיבות, פורומים לנשים בלבד ודיונים חברתיים פנים חרדיים.