בית פורומים שידוכי חרדים

עולם השקר והצביעות מול עולם האמת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2006 19:21 לינק ישיר 
עולם השקר והצביעות מול עולם האמת

(נושא שהעלתי בפורום אחר, מצומצם יותר, בו אני חבר - וכיוון שלדעתי כאן יקבלו הדברים נופך משמעותי יותר - אני מעלה אותם כאן, בשינויים מסויימים).

בחיים שלי עברתי המון, השתנתי. משלוש סדרים בישיבה רגילה, עברתי לישבה שיש אפשרות גם ללמוד וגם לעבוד. אני לומד שני סדרים ביום, כששעות מסויימות מהיום אני עובד.

אחד העקרונות החשובים שלמדתי בחיים זה האמת. היו לי תקופות שחשבתי לעבור לישיבה כמו "מיר", כי אז יהיה לי "שם" טוב יותר בשידוכים. אבל החלטתי שאני הולך עם האמת שלי עד הסוף: אני בן-תורה, לבוש כמו בן תורה, אבל גם עובד קצת. אני מאוד חזק עם הדת ואין שום סיבה שתידבק לי תווית של "שבבניק" (למעט אולי "שם" הישיבה שלי). ואני מחפש מישהי מבית מודרני שרוצה לבנות בית פתוח עם בן תורה, שבמקרה גם עובד.

אבל משום מה, בנות שעונות להגדרה הזו לא רוצות בחור עם שם מהישיבה כמו שלי. הם מסתכלים על החיצוניות ולא על הפנימיות. אז מה עושים?

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2006 14:55 לינק ישיר 

שרית, על כללי דקדוק ופסיקים שמעת?

כולם פה אומרים להמשיך לקוות, לקחת את החיים באיזי. אין פה פתרון של ממש. אז מה בעצם אתם אומרים, להמשיך להילחם בשביל האמת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2006 15:29 לינק ישיר 

בס"ד

כל הכבוד לך אני מערץ אותך על הדבר הזה ללכת אחר "האמת" ורק אחרי האמת אני מאמין שאה מכיר את כל המשפטים על הסטיגמות אתה מבין שאתה הולך נגד הזרם וכדי ללכת גד הזרם צריך הרבה הרבה כח (לא נדבר פה עכשיו למה מה שאתה עושה זה נגד הזרם אבל זה ככה)..

גם את המשפט הבא אני מאמין שאת מכיר...

"חכם להיות צודק אבל יותר צודק להיות חכם" אין מה לעשות אנו חיים בסטיגמות אין לי בשביל עיצות קסם כי העולם שלנו בנוי כך לוותר על דרכך אין לי לב לעשות אותה ואין לי לב לומר לך לעזוב אותה כי היא כ"כ יפה כ"כ טהורה כ"כ אמיתית תמשיך בזה אבל תדע שבעולם השידוכים יקח לך זמן עד שתמצא מישהי שתעריך את מה שאתה עושה ואל תוותר כי רק כזאת תתאים לך..

אני מאחל לך רק בהצלחה ואני מא מין שיש מי שיושב למעלה וראוה אותך וחוקר את ליבך והוא יכול לעשות הכל אצלו אין הגבלות של סיטגמות ושטויות מעין אלו...
חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > עולם השקר והצביעות מול עולם האמת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext