|
|
| נשלח ב-26/6/2006 17:58 |
|
| |
אני מצדי הייתי ממליץ לו לא להתקרב ל"יועצים" כמו דיאמנט או אדלר
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2006 21:20 |
|
| |
אז אני אומרת ככה...
בעניין "מי שהולך לייעוץ ... זה סטיגמה"
חמד ואם הם התגרשו.. לא ידברו על זה?
עדיף שילכו לייעוץ לפני שיהיה מאוחר מדי
ואולי באמת עדיף שילך קודם לבדו, כי יתכן וליד האישה שלו הוא לא יוציא את מה שיש לו....
על פניו נראה שהוא פשוט נכנס לסיטואציה שגדולה עליו מדיי..
מה שעצוב זה שזה קורה לכל כך הרבה צעירים חרדים ... בישיבות ובבתי ספר אומרים לנו כמה חשוב להתחתן.. ואנחנו בונים לנו מין אשליות יפות, וסרטים משלנו.. ופתאום חודש אחרי חתונה קולטים שזה כל כך לא מה שעשו מזה....
משתתפת בצערו... וגם בצערך, כי בטוח קשה לשמוע חבר זועק לעזרה ואתה נותר דומם....
בשורות טובות
אה אגב.................. כולם להגיד לי ברוכה הבאה.....................
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2006 23:52 |
|
| |
נכון מאוד ברוכה הבאה ...
אנו בפורום מכבדים אחד את השני...
אופס שכחתי זר....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2006 23:53 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 00:36 |
|
| |
ברוכה הבאההההה!החבר'ה כאן אחלה,גם אני חדשה כאן(הכל יחסי)... תהני..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 00:54 |
|
| |
אולי תבוא אליו מכיוון שונה שיסביר לך מה הוא מצא בה רע ואח"כ תעשו בדיקה מה יותר הוא מוצא בה רע או טוב אני לפי התגובות שלך מבין שהוא מוצא בה יותר טוב
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 01:04 |
|
| |
מענין שאף אחד לא הציע את הפתרון הכי פשוט הכי חסוי והכי מועיל
פשוט... להתפלל אבל באמת להרגיש שמדברים אל הקב"ה כמו אל אבא שרוצה לתת ולשפוך לפניו את הלב.
ואפשר גם לתת צדקה (אולי לקופת העיר בני ברק)
תאמינו לי הדברים האלה הכי עוזרים!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 01:09 |
|
| |
אה ושחכתי שלא תדברו על הפרנסה\דירה ומשפחה
תדברו על התכונות שלה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2006 03:26 |
|
| |
לא הבנתי מה הבעיה ביעוץ. א. אני מורה ומנסיון הורים ששלחתי ליעוץ ולהדרכת הורים מעולם לא הפסידו מכך. הדפוקים שהתביישו ואמרו מה יגידו??? אכלו אותה. באמת למי אין בעיה??? אחד שלום בית, השני פרנסה, השלישי בריאות, רביעי חינוך ילדים. וכו' וכו' וכו' וכו' כל אחד בטוח שהדשא של השני ירוק יותר, תאמינונ לי הוא רק יותר עוקץ ובוצי. שכואבת הבטן הולכים לרופא, שכואבים דברים אחרים הולכים למי שיכול לעזור, ושכולם ייחנקו. מה הוא רוצה להגיע למצב של ששה ילדים ואז לשבור את הבית ואת הלב של כל הילדים??? או אולי סתם לסבול כמה שנים ובגיל 35 ללכת ליעוץ, לראות שזה משהו קטן,ששלוש פגישות יכולות לסדר, ואז לקלל "היו יכולים להיות לי כאילו שנים יפות, למה הרסתי אותם בידים"??? אגב חוץ מזה הכל אנונימי, ישנם ארגונים כמו בינת הלב, בו אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות, לפעמים זה גם בתשלום סמלי, אבל הכל אנונימי. דיברתי פעם עם חבר שקשור לאחד הארגונים ושאלתי מי הרבנים/ יועצים/ מטפלים. הוא רצה לתת לי דוגמא והפיל אותי על הרצפה. הוא נתן לי שם של שכן שלי שאמנם ידוע כת"ח ראיתי הרבה אנשים שנכנסים לשאול אותו שאלות בהלכה, גם אותי אפשר לראות אצלו מידי פעם, ו... הופ. ההבן אדם עוסק בהשכנת שלום בית, מאוד מצליח ומבוקש, ואף אחד ממכריו לא יודע מזה. אין יותר סודי ואנונימי מזה, ואם מישהו יידע ח"ו אז מה? עדיף שיידע שהיה גט???????? אם אתה באמת חבר שלו תפעיל עליו מכבש שיתקשר עוד היום לבינת הלב, אוזן קשבת, או כל ארגון אחר (הר' דיאמנט מב"ב עזר להרבה מאוד זוגות רק אינני יודע אם הוא מקבל היום) שלא ימהמה ולא יסחוב זמן. חבל על כל יום אז רווווווווווווווווץ!!!!!!!!! אם אתה נתקע וזקוק לעזרה אשמח לעזור לך יש לי קשר עם כמה אנשים בתחום, שלח מסר או צור קשר דרך מנהל הפורום בהצלחה   
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 15:12 |
|
| |
רחמנות על הזוג...
אני חושבת שמה שהבחור מרגיש זה הדבר הכי רע שבנ"א יכול להרגיש, כי הוא לו שונא אותה אבל הוא גם לא אוהב..
הוא לא רוצה לעזוב, כי אולי הוא לא ימצא אחת טובה כמוה, אבל לא טוב לו שהוא איתה הוא מרגיש ריקנות..
הוא לא עזב לפני כי לא רצה לפגוע.. בקיצור זוג אומלל לפי מה שאתה אומר זה נשמע כמקרה אבוד. זה נשמע שהוא החליט בליבו שזו לא האחת שלו.
אני חושבת שעדיף שיגמור עם זה עכשיו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 16:12 |
|
| |
חיוש, לא נראה לך שדווקא בגלל כל הפרטים שציינת כדאי להם לנסות לתת לזה צ'אנס?????????
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 18:37 |
|
| |
בס"ד
חיוש את חותכת חבל"ז
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 19:52 |
|
| |
הוא לא ביטל את השידוך רק כדי לא לפגוע בה!!! הוא התפלל שהיא תגיד את הלא. והיום הוא מרגיש ריקנות!
זה רק ילך ויחמיר אני לא חושבת שיש מצב לשנות. תבינו הוא מההתחלה לא רצה בה! זה לא שהוא רצה אותה ועכשיו יש כמה דברים שמפריעים לו!
אני לא מאמינה שיועץ נישואין וכד"ו יכול לגרום לבחור כזה לאהוב..
הוא בתוך תוכו יודע שהוא לא האחת שלו וכול יום שהוא נשאר איתה הוא רק גורם סבל לעצמו ולאישתו
נשואין ביהדות אפשר לפרק זה לא חתונה קטולית!! ואני חושבת שעכשיו זה הזמן הנכון לפני שיהיו ילדים וכ"ו
|
|
|
|
| נשלח ב-15/10/2007 03:30 |
|
| |
ספריסי, כך עשו לגברת ספירס מאחורי גבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2007 09:49 |
|
| |
אמנם אינני בעל ניסיון, אני עדיין 'סינגל', אבל-
ממה שאני מבין מבין-השורות, אין לו בעייה א-י-ת-ה. יש לו בעייה עם המסגרת אליה הוא נכנס - 'מסגרת הנישואין'.
אני, כבחור שמשתדל ליהנות (ונהנה!) מחיי הרווקות, מוצא את עצמי לא-פעם תוהה איך אני אסתגל לחיי השיגרה האפורים של חיי הנישואין.
באיזשהו-שלב, יש מועקה כזו בלב, שלמרבה האבסורד, אתה חושש לאבד את שמחת החיים שלך אחרי החתונה עם כל העול של בית, קשר זוגי וכו' וכו'.
לכן, זה נשמע שזה הסיפור גם כאן. הבחור - האברך ליתר דיוק - מרגיש שהחיים שלו 'נגמרו', 'נעצרו'. הוא מרגיש שהוא נכנס לבור שאין לו איך לצאת ממנו.
אני מכיר את זה מהחברים מסביב/גיסים וכו'.
למעשה, ברור שחיי הנישואין לא כאלה משעממים ומדכאים. אדרבה. בדיוק להיפך. ניתן למצוא בהם טעם שלא היה לך סיכוי לחוות אותו לפני החתונה, אבל בכ"ז, אפשר להבין את האברך הממורמר.
שורה אחרונה, השאלה היא 'מה עושים'?
תשובה חד-משמעית אין לי, אבל כבר אמרו: שלהבין שאלה, זה חצי תשובה.
אז אני מקווה שעניתי חצי-תשובה לפחות.. :)
|
|