| נשלח ב-30/6/2006 16:31 |
|
| |
בחור שלא עובד ולא לומד
יש התלבטות בעולם השידוכים אם לבחור בחור שעובד או לומד או חצי יום עובד או חצי יום לא עובד. אבל מה קורה שהבחור לא עובד ולא לומד? ובפרט שהוא לא אשם ועושה את כל המאמצים כדי למצוא עבודה וגם יש לו מקצועות טובים. אבל בגלל,כמה סיבות ובינהם שמיליון וחצי רוסים שרובם גוים הציפו את המדינה ולוקחים לנו את מקומות העבודה,וגם באזורים שאין רכוזים חרדים יש קושי להקלט במקומות שחילונים הם בעלי בתים(אחרי בדיקה) ללמוד בישיבה לא מתאים לכל אחד. השאלה מה מסכן הבחור הזה הוא גם רוצה להתחתן
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2006 17:03 |
|
| |
אתה בפורום הלא נכון. רובם ככולם פה "חרדים". יהיו פה כמה וכמה שיסבירו לך בטוב טעם ודעת מכל מיני סיבות בעולם שמבחינת התאמה והשקפה ושאיפות ורקע ועוד מליוני שטויות למה אין סיבה שבחורה "נורמלית" תתחתן אתך.
תתרחק מהמקום הזה. ותהיה נאמן לעצמך, ואני בטוח שאם אתה אדם ערכי וטוב לב, שבסופו של דבר תמצא בחורה שיכולה להעריך את הדברים המיוחדים שאתה מציע.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2006 17:14 |
|
| |
צונטאג..
למה אתה לא נותן לו הזדמנות? זו קבלת פנים שלך? לא מתאים?
ברך הבא לפורום שלנו אני מקווה שתקבל תשובות לשאלות ולהתלבטויות שלך... בהצלחה.
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2006 17:35 |
|
| |
good_אסיק:
אם תבדוק את גישת רוב חברי הפורום לשונה, אם זה גרוש, אם זה אחד שלא נמצא במסגרת, אם זה אחד שלא בריא, ועוד ועוד, תמצא שרוב החברים פה שופטים לפי סטיגמות. ישנם כאלה שמסתכלים מעבר לסטיגמות כשזה קרוב להם, למשל אחת תסביר שלא צריך להסתכל על משפחה עם בעיה של בריאות אבל צריך ליזהר מאחד שאין לו מסגרת וכדומה. הצד השוה של כולם הוא שהם לא יכולים לקבל אחד שלא פועל לפי הכללים הנוקשים השטחיים והרדודים שמאפיינים את השיח בציבור החרדי. עקב זאת, אחד שבאמת בחר לו בדרך משלו אינו מתאים לפורום זה. זה עצוב אבל זה מה יש.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 00:58 |
|
| |
זה תלוי בהמון דברים אם יש לו מקצוע מכובד ביד ורק הוא לא מוצא בזה עבודה? ואיך הוא מעסיק את עצמו במשך כל היום? יש לו איזה שיעור תורה כל יום?
אם כל התשובות בסדר כלומר שיש לו מקצוע והוא עושה שיעור תורה ומעסיק את עצמו בצורה נורמאלית יש לו סיכוי אם לא אז חבל לו על הזמן
אני מכיר בחור שהיום מתארס בשעה טובה ומוצלחת אין לו ישיבה ואין לו עבודה והוא מתארס עם בחורה חרדית נורמאלית
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=17053
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 02:15 |
|
| |
זה תלוי,אלקריף.
כמה כסף יש לאבא שלך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 09:58 |
|
| |
נחמתוני,זה באמת ענין של אמונה בשם בהשגחה פרטית,שכל מה שקרה גם בעניני הפרנסה של כולונו,זה מושגח,אחרי שאני עשיתי את שלי. וגם זיווג שהשם רוצה גם אם אני יהיה עני מרוד,הזיווג שלי ימצא בי חן.
|
|
|
|
|