תכל'ס מכאן, האמנם ?
שלום.
זה עתה הנני בשערי הפורום הנכבד, ובכן :
כיאה וכידוע לכל בת ישראל ולכל בר בי רב ממחוזותינו הנתון/ה בנקודת הזמן הפחות אטרקטיבית בחיינו הנקראת בפי כל "תקופת השידוכים" אשר שלא כחבריו/ותיה נקלע בלא משים למין סחבת ופטרת של ימים ארוכים, ושל שבועות רבים אשר נסובים סביב אותו ענין, והדלת תיסוב על צירה "והעצל" על מיטתו.
וכאן שואל הבן, מה יעשה הנער ולא יחטא, מהן באמת הפתרונות היותר מקוריים אם ישנם בכלל, מהן הדרכים אשר שבילהן יוליכונו אל משאת נפשינו הגדולה?
מנסיוני, ואשר לצערי רב הוא אף כי עדיין צעיר (יחסית) לימים אנכי, העלתי באמתחתי אשר חוסר הדיוק בהעברת אינפרומציה (במקרה שלי על המוצעת) הוא הוא הנתון.... הוא הוא אשר גורם לפגישות מיותרות וחסרות תוחלת שגוררות בעיקבותיהן אכזבות... אשר הנה בעוכרינו בהמשך דרכינו, ולעיתים אף גורמות להתשה ולידי מיאוס.
וכאן עלה בליבי ובמוחי לנצל את הבמה הנוכחית לתועלת הענין, ואבהיר את דברי : עד כמה שזה נשמע אולי לא מתקבל או לא מעשי, אבל את חובתי אמלא ואת אשר על לבבי אומר, אם יתכן מצב בו אוכל לבנות כאן מערכת יחסים של אימון ובגרות רבה עם חברות הפורום השונות ולשמוע מהן כמובן בצורה מכובדת ודיסקרטית אינפרומציה ופרטים על הצעות שונות שיוצעו לי, או לחילופין לקבל מהן מידע על הצעות שיכולות להיות הצעות ממעלה ראשונה בפוטנציה. ( וכאן ראוי להדגיש שהמדובר בבחור רציני מישיבה רצינית, וכשהמדובר בהצעות כוו' להצעות מוצלחות וראויות במיוחד, כמובן שזה אינדבדואלי אבל בכ"ז..) אף שרעיוני נשמע אולי גרנדיוזי או לא מעשי, אבל הוא מאד עניני ותכליתי, וכראוי לפורום שמתיימר להפיק תועלת מעצמו, אקווה שיתקבלו דברי על ליבותיכן ומוחכן.
לא אמנע לשמוע את תגובותיכם/ן לרעיון המקורי שלי, בד בבד אשמח מאד אם תהיינה בנות בוגרות ורציניות בלבד !! שיאותו להתקשר איתי באישי כדי להפיק באמת תועלת אמיתית לשני הכיוונים (אשמח גם להעניק אינפרומציה במידת הצורך), וכמובן שהכל הכל לשם שמים, ויהי נעם ה' אלוקינו עלינו ומעשי ידינו כוננה עלינו ומעשי ידינו כוננהו.
 |
|
|