|
|
| נשלח ב-29/8/2006 14:36 |
|
| |
מבוטל שידוך, יתפשר על הצעת גרושה, או לא.
הוצע לי הצעה של גרושה ללא ילדים,כאטשר אני רווק שביטל שידוך, אשמח לשמוע את הצעותיכם, באם להיענות להצעה ולהפגש, או שמא אין צריך אני למחול על כבודי ולא להתפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 14:42 |
|
| |
"או שמא אין צריך אני למחול על כבודי ולא להתפשר"
זה השיקול היחיד שמונע ממך את ההצעה הזו?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 19:24 |
|
| |
תראו ..."אצלינו בשכונה" פסול שידוך זה לא פחות סוג ב' מגרוש (לפותח אשכול אין פה מטרה לפגוע ואם נפגעת אז סליחה מראש) אני רואה שאצל הרוב זה לא ככה.
אבל יכול להצוור מצב במשך הזמן...שהוא יגיד לה כך וכך או שהיא תרגיש בעמדה נחותה ממנו בגלל אי אילו סיבות כמו שמישהי פה תיארה את זה...
לפעמים גם יש תוצאות לוואי מגרושין..אשה יותר קשה/קלה ועוד שלל דברים שאין טעם וצורך לפרט.
אני אגיד לכם את האמת אני אישית חושב שצריך לשמוע ושבאמת היא לא סוג ב' אך אני יודע שאם יקרה לי כזה מצב אני לא יעמוד מאוחרי דברי...ולו רק בגלל ההזמנה והמבין יבין.
אם אתה אדם שהולך עם האמת עד הסוף אז באמת היא לך על זה אם זה קשה ואתה לא רוצה יש הבנה מלאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 21:25 |
|
| |
רגע, אדם שביטל שידוך, זה אומר שיש בו חסר.... קורה!!!! אתה ממש לא צריך להרגיש שאתה מתפשר--ותחפשמישהי באותה רמה שחיפשת לפני הביטול! לא מובן לי למה אנשים עושים מזה עניין- אז הוא יצא עם מישהי כמה חודשים- הם התארסו ואז פתאום צץ משהו שלא נראה קודם- וטוב מוקדם ממאוחר יותר..... אתה לא צריך להרגיש שום שוני בין התקופה שלםני לבין האחרי בהצלחה..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2006 10:23 |
|
| |
תחשבו על זה:
אדם שביטל שידוך - אתם אף פעם לא תדעו למה?! אתם אף פעם לא תדעו אם המחילה היא גמורה. אתם תמיד תהיו מספר שתיים אצלו / אצלה.
לפעמים אתם שומעים מכל המקורות אותו דבר על סיבת הביטול, וזה נשמע לכם הגיוני, והבחור/ה היו מאורסים תקופה קצרה (שבוע-שבועיים). ועדיין לא נקשרו כ"כ. [עשו מעט פגישות] ואם כל שאר הנתונים הם מעולים, אז לכו על זה.
אצל גרוש/ה ברור שהיה איזה שהוא שלב, שהם נקשרו רגשית, כלומר, אתם תהיו תהיו מספר שתיים. מכונית ממש משומשת.
ולך - אליהו, גרושה, בלי ילדים, תבדוק את זה! תברר בעיקר מהי סיבת הגירושים, ואל תשכח שיש גם עוד דברים שצריכים להתאים.
מסתכלים על ביטול שידוך בצורה לא כ"כ טובה היום, [בגלל הסיבות שהזכרתי לעיל] כך שאתה לא יכול להרשות לעצמך לחכות למשהו יותר טוב.
שיהיה בהצלחה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2006 16:50 |
|
| |
אני לא מאמינה למשמע אוזני (או למראה עיני) האם הבחור שהחליט לבטל שידוך נחשב סוג ב'? עד כדי כך שיאלץ "להתפשר" ולשאת גרושה? אם הוא היה מתחתן כי לא נעים ומה יגידו והיה מתגרש זה היה יותר טוב? (שלא תבינו לא נכון אני גרושה ואני לא חושבת שאני סוג ב'..) אני חושבת שמגיע לך אליהו לקבל את הטוב ביותר ואם תפגוש בחורה שתשבה את ליבך מה זה משנה אם היא גרושה או רווקה?
"כל הדברים שבעולם אפשר לחקותם, חוץ מן האמת, שכן אמת מעושה - שוב אינה אמת"
(רבי מנחם מנדל מקוצק)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2006 18:05 |
|
| |
מישהוא יכול להסביר לי מה העניין ב"מבוטל שידוך" ? למה הכוונה ? מה הפגם בזה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 11:31 |
|
| |
שבלולילה,
צריך להיות ריאליים - מציאותיים.
נכון - אני לא פוסלת מבוטל שידוך, ואפילו נפגשתי. למרות שאני צעירה, ויש לי הרבה הצעות.. אבל אנשים אחרים..??? יש הרבה שלא רוצים! ולכן, כדאי לאליהו, לנסות לבדוק כדי שלא יישאר לבד. אבל - לפעמים, עדיף להישאר לבד מאשר להתחתן.. כמו שאמרת, גרושה זה לא סוג ב',
אז למה את שוללת אפשרות שאליהו ייפגש עם גרושה?
ולך, אני אומרת, בלי לפגוע, תסתכלי מה שכתבתי בהודעה הקודמת לגבי מה שאנשים חושבים על מבוטל שידוך ועוד יותר מיזה - על גרושה. ויש בזה אמת וצדק. לא? צריך להסתכל על הכל בעיניים חיצוניות (של אנשים מבחוץ).
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2006 20:24 |
|
| |
אני פשוט המומה מהשאלה... אליהו היקר.. זו שאלה שלא הייתה צריכה להישאל כלל וכלל.. ס"ה ביטלת שידוך כי לא התאים לך וטוב שזה קרה לפני הרגע הגדול ב"ה. אל תרגיש לרגע לא טוב עם עצמך, אלא תודה לה' שהצילך מפני הרע מכל.. ותצא לדרך חדשה כאילו כלום לא קרה, ס"ה קיבלת וצברת נסיון זה הכל! תכיר רווקות.. תהנה, תבלה. תחזור למה שהיית לפני הביטול.. לא קרה כלום!! בהצלוחי.. הפרקליטה ..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2006 20:30 |
|
| |
לאליהו5810
אתה אשכנזי או ספרדי? ולא סתם אני שואלת... יש הבדל גדול בין אשכנזים לספרדים במקרה של בחור/ה שעזבו שידוך.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|