|
|
| נשלח ב-4/9/2006 20:30 |
|
| |
סמינר קוק בירושלים, מישהי מכירה?
אודה לחברות הפורום היכולות להגדיר לי את סגנון הבחורות הלומדות שם, בירור זה חשוב לי, עקב הצעה של בחורה הלומדת שם, תודה, אליהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 10:01 |
|
| |
אני לא למדתי בסמינר הזה, אבל אני קצת מכירה אותו. יש לו שיטת חינוך שונה משאר הסמינרים. לשאר הסמינרים יש תקנון, וכל מיני כללים שעל הבנות לעמוד בהם, והסמינרים מתיחסים מאוד בחומרה למי שלא עומדת בזה. לעומת זאת בסמינר קוק יש תקנון מאוד בסיסי, ולא נכנס מאוד לפרטים, לדוגמא: מותר לבנות שם ללבוש גרביים שחורות גם ללימודים. ולעומת זאת הם שמים מאוד דגש להחדיר את הערכים לבנות, כך שהם מעצמם, בלי שום תקנון ירצו להתלבש בצניעות. בסמינר הזה עובדים יותר על הפנימיות של הבנות, מאשר על החיצוניות. בד"כ הבנות שבאות לשם הם מבתים קצת פתוחים, אבל הם יוצאות משם חזקות מאוד. נראה לי שגם העובדה שזה סמינר קטן, ויש לבנות שם יחס אישי, זה עוזר מאוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 19:43 |
|
| |
אני יודע דבר אחד על הסמינר הזה שהוא ממקום ברחוב אהליאב בקירוב לאולמי חתונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 15:13 |
|
| |
שימי ! אתה צודק ! זהו כשל חמור לאתר שלא יכול לספק את המידע הדרוש. חח נו באמת...אל תדאג זה יבוא...אל תיקח את זה מידי רציני..כולה אתר ..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 15:33 |
|
| |
תודה, ואשמח לעזרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 00:11 |
|
| |
שימי אני יוסיף לך עוד פרטים:
המנהל שלו זה הרב בנצי קוק (הוא גם משגיח בישיבת מאור התורה שגם תישיבה הזו אין לך שימי...חבל )
יש בסמינר הזה כ200 בנות פחות או יותר זה כולל ה' ו'
אין תקנון...מתלבשות איך שרוצות אבל יש להן יראת שמים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 00:25 |
|
| |
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 14:57 |
|
| |
יום שלישי 17 אוקטובר 2006
אליהו, אני לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי... אני למדתי שם. סיימתי כבר (עזבתי לפני י"ג- י"ד). האמת, אני לא הייתי כלכך פטריותית ומעורבת בכל. אבל תמיד ידעתי שההנהלה מדהימה והערכתי אותם. גם כשהיו עושים לי פגישות ועניינים תמיד אמרו לי כמה הם חושבים שאני טובה וכו' והם אף פעם לא מעיפים בנות סתם ככה. מה שגם מאוד שונה בהם משאר המקומות זה שאיכפת להם יותר מהבנות מאשר השם שלהם שזה דבר מאוד לא רגיל אצל סמינרים, וזה מראה הרבה על המקום. יש שם את כל סגנונות הבנות ולכן אני לא יודעת כלכך איך לתאר אותם. רב הבנות שם מאוד פטריותיות.
אני לא חושבת שאתה צריך כלכך כלכך לברר על המקום, נכון, זה חשוב אבל יותר חשוב זה הבחורה ובכל מקום יש את הטובות ואת הזבל. אז זה ביתספר טוב, ועכשיו-הכי חשוב-- תברר על הבחורה.
כשאתה אומר "משפחה מכובדת" מה זה אומר? שאתה לא יכול להתלכלך על בנות שהם מסמינר לא הטופ? אני חושבת שהקטע המשפחתי שלך לא כ"כ חשוב כמו מי אתה. בהצלחה לך...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|