| נשלח ב-6/9/2006 13:28 |
|
| |
'שילוב'...?
אתם מכירות את המשפטים של כל כלה שנכנסת בברית האירוסין:' הוא שילוב ...' ? נראה לי שקשה מאוד לקבל את השילוב שעליו רוב הבנות חולמות.... למה????
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 14:08 |
|
| |
לא הבנתי מה זה שילוב. (ברצינות)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 14:24 |
|
| |
התכוונת ל-
הוא שילוב של חכמה, יופי , כסף, חברהמניות, (או חלק מהם)
איזה שילוב לא בא בחשבון מבחינתך??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 14:27 |
|
| |
אז ככה, אם הוא רציני מאוד אז זה על חשבון חברמן או שהוא שקט מאוד... אם הוא אוהב להנות, אז הוא כבר פחות רציני... אם מענין אותו עוד דברים- הוא כבר לא מספיק שקוע ... וכו.....
אולי אתם לא מסכימים איתי, אך כך אני רואה את המצב בשוק...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 14:59 |
|
| |
לדעתי את מציגה את זה באור מאד לא נכון. זה לא שאין את השילוב הזה אלא שזה ההבדל בין אדם אחד לשני אחד מצחיק והשני לא אבל לכולם יש פחות או יותר אותם התכונות ואצל כל אחד יש תכונות חלשות ותכונות חזקות, להגיד שתמיד התכונה החזקה, אז התכונה המקבילה/הפוכה שלה היא החלשה אצל אותו אדם לדעתי לא נכון. לדעתי בן אדם צריך לדעת לאזן את עצמו, זה חלק מהבגרות, אחד שהוא מאד מצחיק, ידע להגביל את עצמו במקומות אלו ואחרים. הקשוח ידע מתי להיות עדין לדוגמא כשהוא נמצא אחיינים שלך...וכן הלאה וכן הלאה. וגם...כמו שאת מציגה את זה. יש כזה מושג (חילוני נדמה לי) של הפכים משלימים, כלומר שמה חסר בי אז השני משלים אני יבש, והיא מצחיקה, וכן הלאה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 15:09 |
|
| |
מה זאת אומרת רציני? במה?
נראה לי שהתכוונת רציני באופיו, ז"א ההפך מחברמן לדעתך.
ובכן, מי שאומרת שהבחור הוא שילוב של חברהמן ורציני, מתכוונת לומר שהכל בגבול, ז"א הוא חברהמן, מבין הומור, אבל גם בהומור יש הומור רדוד ויש הומור ברמה קצת אחרת, והוא ברמה אחרת, ז"א-לא צוחק מכל שטות כמו טמבל. כלומר יש לו מידה של רצינות.
השילוב הוא נחוץ, כי ברגע שיש תכונה שהיא קצת בולטת ולא משתלבת עם תכונות אחרות, אז אם היא תכונה שהבן/בת זוג לא מסתדר איתה, זה לא כ"כ טוב...
הפכים לא משלימים - לפי הספר של הרב שמחה כהן, ז"א כדאי לקחת בן/בת זוג שדומה לך בתכונותיו.
אבל בתוך האדם עצמו יכולות להיות שתי תכונות סותרות שמשתלבות יפה, כמו שהסברתי לעיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 20:01 |
|
| |
היום משתמשים במונח שילוב לשילוב ילדים חריגים או חלשים במסגרות הלימוד הרגילות . כך שלדעתי זה לא נשמע משהו..............
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 00:34 |
|
| |
"אוהב להנות" - זו מעלה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 18:08 |
|
| |
קודם כל, לפי מה שהסבירו קודמי יש כזה דבר... לידיעתך הופס. ומעבר לכך, את יודעת... כלה בזמן אירוסיה בד"כ רואה הכל בצורה הכי שאפשר.. לכי תתווכחי איתה. וזהו שלפעמים זה מאד נכון.
אבגד - אוהב להנות, השאלה ממה. אני הייתי משתמשת ב " יודע להנות " שזה לדעתי מעלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2006 11:53 |
|
| |
מוזר שמדברים רק על הכלה. "הכלה לא רואה חסרנות", "הכלה רוצה שילוב של..." ומה איתנו, הגברים? אנחנו עיזים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2006 07:33 |
|
| |
היי לך שם פ ו ... אולי אתה יכול לסבר את אוזנינו הבנות - באיזה טרמינולוגיה נוהגים אתם להשתמש כשמישהו מתארס ובאמת מוצא בה, בכלה, הכל...? ( יש כזה דבר ?!... )
|
|
|
|
|