| נשלח ב-13/9/2006 19:58 |
|
| |
מבקש עיצה ויותר מעיצה
יש מקום שאני שומע שיעורים באופן קבוע והנה אחד מהלומדים ברוך ה' מתחתן השבוע ובמקום ללמוד דף יומי עסקנו כולנו ב חתונה שלו
תוך כדי המגיד שיעור פונה אלי ואומר לי
יש לי בשבילך הצעה -בחורה משהו מיוחד בשבילך
קצת הייתי נבוך והמגיד שיעור לא הרפה
בסוף השיעור הוא לוקח אותי הצידה ואומר לי היכן היא עובדת ואז הוא אומר יאאלה תיגש לותבדוק אולי מכאן תבוא הישועה שלך
השאלה שלי היא
כיצד לומר ךבחורה בצורה עדינה שאנינ מעוניין לדבר איתה בנושא רציני כאשר אני בא בעצם למקום העבודה שלה ולא יודע עליה שום דבר
אנא עיצה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 06:55 |
|
| |
קלף,
לא גילית את כל ה"קלפים". לא הצלחתי להבין מה ההסתייגות שלך? אם אתה מאיזו סיבה אינו מעונין בכלל בשידוך הזה או כרגע בשידוך בכלל, אזי תגיד למגיד שיעור שכרגע אתה לא פנוי. אם אתה כן מעונין בשידוך ורק מרתיע הרעיון שתלך למקום העבודה שלה אזי אני מציע שלא תלך למקום העבודה ותבקש מאמא שלך או מאחות שלך (אם יש) או מאיזו בת דודה ללכת למקום העבודה רק על מנת לראות את הבחורה. ואם זה לא הולך אז פשוט תברר עליה מבלי ללכת לראות אותה קודם ואם הנתונים שתברר מתאימים לך אזי תבקש מהמגיד שיעור שיהי השדכן ויקבע לכם פגישה ראשונה ושם תראה אותה! מה יותר פשוט מזה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 11:47 |
|
| |
לגבי שידוך
אני בהחלט מעוניין או יותר נכון קיבלתי הוראה מתלמיד חכם לעשות השדלות גדולה מאד למען הקם בית בישראל
אבל לי עצמי היו ויש הרבה שאלות לא פתורות ולכן התיצעתי עם אותו תלמיד חכם ואמר לי להפגש ולראות ולהביא אליו את ההעצה ולבחון ביחד מתאים כן-לא לכן עכשיו אני במבכוה הציעו לי הצעה שעל פניו נראית טובה
אבל אני לא יודע כלום על הבחורה
רק מקום העבודה שלה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 11:54 |
|
| |
מז'תאומרת?
אין לך אפשרות לשאול פרטים עליה בעבודה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 13:37 |
|
| |
תבקש טלפונים לבירורים. בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 16:54 |
|
| |
תודה לכל מי שעזר בעיצה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2006 21:38 |
|
| |
לדעתי אתה ללכת למקום העבודה שלה שלה לראות אותה כדרך אגב ואז תוכל להתרשם ממנה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2006 00:16 |
|
| |
קלף למה אתה מחקה? אם יש שם זה לא בעיה, תפתח את הפה ושאל, אם היא עובדת במקום מסויים הרי יש אנשים מקירים אותה לא? אל תבזבז זמן תרים טלפון, קפוץ למקום אל תבזבז זמן נו יאאאלא!!! געגאנגען!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2006 00:48 |
|
| |
אני לא מבינה דבר אחד: על פנוי ההצעה נראית טובה- ציטוט שלך. אני לא יודע עליה כלום חוץ ממקום העבודה- ציטוט שלך.
אז מה בדיוק נראה טוב? בכלל, מי שהציע לך את השידוך יכול לתת לך עוד פרטים. אם הוא לא יודע- שיברר! שישיג! לעניות דעתי עדיף שלא ללכת למקום העבודה שלה. אתה לא יכול לדעת באמצע מה היא תהיה, באיזה מצב רוח (אולי הבוס הרגיז/ה? אולי סתם שעת עומס?) עדיף לקבוע משו מתוכנן ביניכם, בשעות שנוחות לשניכם, ותוכל להתרשם ממנה כמו שצריך ולא בחטף לקבוע ע"פ רושם ראשוני שהוא לא בהכרח נכון (הרבה פעמים הוא לא נכון!!!).
בהצלחה.
|
|
|
|
|