בית פורומים שידוכי חרדים

שידוכי "מבוגרים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/10/2006 19:35 לינק ישיר 
שידוכי "מבוגרים"

אני חייבת לשמוע (לקרוא) דברי עידוד
למרות שאני יודעת שיש יותר ויותר בחורות ובחורים שלא מוצאים את הנפש התאומה אני חייבת להגיד שאני כבר הולכת להתמוטט.............
שמישהו יעזר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2006 21:52 לינק ישיר 

יקירה,

אני כל כך מבין לליבך כי אני חווה את אותה התחושה(צריך להקים איזו קבוצת תמיכה או משו).

ואני אגיד לך מה שאומרים לי אנשים טובים על הדרך (וזה גם מה שאני אומר לעצמי בעת משבר-מה שגם משכנע כי עצם

היכולת לשכנע את עצמי בדבריהםדי מעידה על נכונות הדברים .

כי מי כמוך וכמוני,

יודעים שככל שעסק השידוכין נמשך הציניות גדלה .

(אני לא מאפשר לה לפגוע במרקם החיים שלי ובאמון בבני האדם בכלל שזו טעות שהרבה אחרים עושים ועל הדרך מאבדים את

השמחה שלהם אבל מספיק לדבר על עצמי).

לשמחתנו,אנחנו מאמינים בני מאמינים.וככאלה אנו יודעים שהקב"ה לא מוריד לעולם נשמה בלי שיספק לה באריזה מוקפדת ונחמדה את החצי השני שמשלים אותה
 אי לכך,דיכאון הוא לא רציונלי מה שכבר מעודד (בדרך כלל)

כל זיז ובליטה בדרך שצריכים לעבור ולהיפצע זה בשפת העם -יסורים-ותאמיני או לא זה מנחם אותי מאוד כי רואים לאורך כל החיים שכל אחד עם הפקל'ה שלו
וב"ה שזו שלנו!ב"ה!.
המשך יבוא קוטעים אותי פה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/10/2006 22:02 לינק ישיר 

אתה כ"כ צודק, אבל מה לעשות שהקב"ה מנהיג את העולם בדרך הטבע וביומיום כשאני שומעת רק "הצעות" אחת פחות מתאימה מהשניה הדם מתחיל לעלות לי למוח
ולפעמים אני אפילו חושבת שיכול להיות שיש בזה צד של לפני עוור לא תתן מכשול, כי אני במצב כ"כ פגיע (למרות שאני משחקת אותה קשוחה כמובן) ואני כ"כ מעורערת שאני מתחילה לשקול כל מיני דברים שאין שום סיבה שאני אשקול, ואחרי שאני פוסלת אין לי שקט נפשי כי אני לא מצליחה להיות שלמה עם ההחלטה כי אני כל כך רוצה להתחתן..... באמת ולא בגלל החברה.
בקיצור אני חיה בהרגשה ענקית וחונקת של אי וודאות
קריעת ים סוף ממש.......
תודה על היחס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2006 08:35 לינק ישיר 

לצערי אני מבין אתכם אני נמצא במעגל דומה אנ בחור בן 25 שפרש מישיבה בין הטובות בירושלים מכיוון שלא הייתי מסוגל לשבת וללמוד כל היום אז היום אני קם כל יום ב 5:30 לומד שעה הולך לעבוד בתור מזכיר בת"ת גומר ב3:00 לומד עוד שעה עם חברותא אח"כ בערב אני לומד בקביעות בשיעור של דף היומי ובכל זאת אני סוג ד'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/10/2006 10:21 לינק ישיר 

2005
בשבילי ובשביל עוד הרבה אנשים אתה סוג א
אם אתה עובד  ולומד וזה מסלול החיים שלך אז
תהיה בטוח שמה שמגיע לך את זה אתה תקבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2006 12:27 לינק ישיר 

ל bat ולכל שאר התקועים אכן נסיון קשה ובפרט בחברה החרדית-הן הלחץ מהסביבה והן השאיפה שאיתה גדלנו ואנו רוצים ליישם-להקים בית בישראל. תדעו שתפילה היא הדבר שעוזר יותר מכל. בקשה פשוטה לפני "יהיו לרצון". מנסיון-כשמבקשים מה'(ולא להתבייש לפרט) הוא פשוט עונה,אבל תבקשו ותבקשו בכל הזדמנות ובפרט אם נוצרת סיטואציה שנפגעתם ואתם לא עונים-זוהי הזדמנות מצוינת לבקש בו במקום. בהצלחה ושנשמע בשורות טובות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2006 12:45 לינק ישיר 

המשך-

תהיי כנה לאורך התקופה האחרונה לא הייתה אפילו הצעה אחת ראויה לשמה? או משו קרוב? מסתבר שהיה משו שכן הרנין

את ליבך בתקווה (מה שמראה שלא פסה התקווה.)

מלבד זאת,ניכרים דברייך דברי אמת. לפיכך אייעץ לך א.תפתחי אוזניים ועיניים כי בהחלט יכול להיות שלא תמיד מיש עומד

בקודקוד נושא השידוכין אצלכם בבית לא  עושה את כל המאמצים או לחילופין, לא מנתב בחוכמה את מעשיו או לחילופין

לא עושה בדיוק את מה שאת רוצה ולכן צריך להגיע למצב שכזה

אני לא יודע איך זה אצלך אבל ניתן לראות שהשנים הללו של הבגרות עשו לי דברים מאוד מסוימים(באמונה.וצמיחה פנימית)

שספק אם היו קורים אם הייתי מטופל במשפחה++ .אז שגם ההכרה הזו תחלחל למוחך -את פשוט מחכה כי זה מצב שאת היית

צריכה להגיע אליו מבחינה אישית-ולכן גם לקבל את הבחור שיתאים לרמה הזו שגילית וטיפחת-ואבוי אם משו היה קורה

והיית מתארסת מוקדם יותר עם ברנש שלא היה מתאים לך.

אני מאחל לך שתמצאי את זיווגך מחר! ואם לא מחר לפחות תיפגשי איתו מחר ואם לא תיפגשי לפחות שיציעו אותו מחר.

אבל שזה יקרה.ומהר.(ושלא יהיה לך ספק בזה)

אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך...

בהצלחה תוקן על ידי - aaa999 - 05/10/2006 12:46:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2006 00:52 לינק ישיר 

כשאדם עובר תקופות קשות לפעמים זה עוזר אם חושבים על דמויות מההיסטוריה שגם הם עברו תקופות קשות ולמרות הכל הצליחו. שרה אימנו חיכתה עשרות שנים עד שנולד יצחק, וכן רבקה ורחל. הרמח"ל היה נרדף הרבה שנים. הרמב"ם איבד את אחיו ונכנס לדיכאון למשך שנה. ועוד ועוד. וכל האנשים הללו התגברו על האתגר, ולא רק שהמשיכו בחייהם אלא אפילו הצליחו מאד.

במקרה שלך, מצד אחד הוא קשה ביותר. ראש ישיבה אחד שמטפל הרבה באנשים אמר לי שאנשים סיפרו לו, שהכאב הכי גדול זה הבדידות. אבל מצד שני, יש לך את היכולת (ורק לך) לשנות את המצב שלך. לא חסרים בחורים טובים וחכמים שישמחו להתחתן אתך, ואת יכולה למצוא אותם. מה שכן, את צריכה להיות במקום בריא בכדי למצוא את הבחור שיביא לך אושר. את צריכה לחשוב מחוץ למסגרת ומחוץ לדפוסי חשיבה הנפוצים בציבור החרדי שפוגעים ביכולת שלך למצוא בחור מתאים. אם תלמדי לעשות את זה, וזה לא קל בכלל, אני בטוח שמהר מאד תמצאי אושר וסיפוק.

המון הצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שידוכי "מבוגרים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext