| נשלח ב-10/10/2006 18:12 |
|
| |
בוכה ונפגשת...
אני יוצא עם בחורה. בחורה מוכשרת, יפה וכו' וכו', אבל קצת חסומה ברגשות.
אתמול יצאתי אתה להליכה של שעה וחצי, וכל עשר דקות בערך היו לה דמעות בעינים בגלל כל מיני אלרגיות, כך היא טענה. היום יצאתי אתה שוב לכמה שעות, וחלק ניכר מהפגישה היתה בוכה. היא אמרה לי שזה אלרגיות אבל אין לה מושג איזה אלרגיה כי לנשום אויר טוב לא אמור לגרום לאלרגיה. בקיצור אחרי ששאלתי אותה כמה פעמים מה הבעיה ומה אפשר לעשות, היא אמרה לי שעדיף לשתוק, כי אני בין כך לא עוזר לה. באוטובוס חזרה, היא ישבה ליד החלון וכל הזמן סובבה את הראש והסתכלה מחוץ לחלון.
יש בנות שרוצות לנסות להביע הסבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2006 20:22 |
|
| |
לדעתי אתה לא צריך ללחוץ עליה יותר מדי אולי יש לה איזה משהו שלוחץ לה עכשיו על הלב מה שכן אני חושב אתה צריך לומר לה שאתה מוכן לשמוע אותה אם היא רוצה והיא לא חייבת לשתף אותך בזה אם יש לה איזה משהו שרק עכשיו לוחץ לה היא כבר תשפוך את זה
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2006 21:01 |
|
| |
אולי באמת יש לה אלרגיה בעינים. או שאולי יש לה איזו מועקה על הלב תן לה קצת " ספייס ", בלי לחץ אולי היא לא ממש מרגישה פתוחה אליך בשביל לספר לך , אתה צריך לדובב אותה בדרך אחרת בשביל שהיא תיפתח אליך ואולי תספר לך ד"א איזה סוג של דמעות ? אתה לא מבדיל בין בכי שבא ללא רצון כתוצאה מאלרגיה לבכי כתוצאה מצורך נפשי ?
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 04:27 |
|
| |
קשה לשפוט ולהחליט רק ע"פ תיאורך בלבד, (איך התיחסת אליה? ברגישות? איך היא ענתה, בתוקפנות? או מתוך מיגננה, )
התנהגותה בדרך חזרה משדרת מה שהיא מרגישה כלפיך, (ריחוק או חוסר עניין) ומלמדת במידה על אופיה הלא בוגר והילדותי,
כך לא מתנהגים, ודאי שלא בפגישה גם אם היא לא מוצלחת,
לגבי החלטתך הייתי מציע לך להחליט לפי הרגשתך, גם אם היא לא עומדת בקריטריונים לגבי אחרים, אם אתה מרגיש טוב, ונוח לך במחיצתה, (למרות המוזרויות ) כנראה שאתם מתאימים רגשית,
אם אתה עדיין נבוך ואינך יודע או מודע למה שאתה מרגיש אולי כדאי שתשקול פגישה נוספת לבדוק את העניין,
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 07:44 |
|
| |
צר לי להיות בוטה, אבל לפי התיאור שלך, לדעתי עליך להתרחק מהבחורה הזאת!
האם ביררת היטב עליה?
משום מה נראה לי שהבעיה היא הרבה יותר חמורה מסתם אלרגיה!
תשקול צעדך הבא היטב!
בהצלחה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 11:22 |
|
| |
לדעתי מוטי לוקח את זה לקיצוניות.
לדעתי זה נובע מחסם רגשי כלשהי (בהערכה זהירה שלי, לדעתי זה בגלל דעה קדומה שהייתה לה לגבי גברים והיא השתנתה כעת עם הכירה אותך).
אבל, אם אתה הבחור הראשון שנפגש איתה, לדעתי אתה צריך לתת לה קצת שקט נפשי. קח עוד פגישה שתיים, אם היא עדיין לא תחליט - תן לה לנשום. אם זה השידוך שלך - מן השמים יחזירו לך אותה.
ואם היא אחת כמו שציינתי בסוגריים, מאוד יכול להיות שאתה הגבר הראשון שהיא בוטחת בו - וזה עלול גם להיות קצת הרסני, כי זה אומר שהביטחון העצמי שלה ירוד ואם תעשה משהו שיפגע בה טיפה - זה יכאיב לה פי 2.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 11:59 |
|
| |
לדעתי עליך לנסות להבין מה עובר עליה.אולי יש לה משו לומר אבל קשה לה מאד... פשוט לנסות להבין מה עובר עליה..וכמה שיותר מהר..שלא תטיל עליך פצצה,ויהיה מאוחר מידי..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 12:57 |
|
| |
אולי זאת אלרגיה לבחורים/שידוכים/הכרת העולם והמציאות....
מי אני ומה אדבר..כי אנכי קטן ...אבל תן לה את המרחב שלה ותראה לאן זה הולך...
אתה יכול לעשות אותו הדבר..לדמוע קצת ותראה איך היא תגיב...אבל זה שידוך...אז "כנראה" שלא עושים משחקים...
אם היא בחורה טובה מוצלחת יפה מעוצבת קופצנית שקטה וכל מה שצריך...והיא קצת רגשנית אז מה רע...לכל אחד יש חסרונות וזה החסרון שלה..מה גם שאפשר לטפל בזה.
צלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 21:32 |
|
| |
תפרגן אותה לדוד הדתי......
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2006 21:53 |
|
| |
אולי לא צריך להגזים בחומרת העניין של האלרגיות - יכול להיות שזו תופעה שניתנת לטיפול בלי
שום דבר כרוני ויתכן שלא - תנסה לדבר עם רופא עיניים תסביר לו את העניין והוא בודאי יצליח
להאיר את עיניך.
אבל מה שאותי מטריד זה צורת התגובה של הבחורה - חבל... כי ע"י תקשורת בסיסית היא וגם
אתה יכולתם לצאת בתחושה טובה ביותר מהפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 22:05 |
|
| |
שום אלרגיה ושום בטיח.
כנראה מדובר בבחורה שלא מסוגלת להגיד לא.
שאלו אותה אם היא רוצה פגישה ולא הייתה מסוגלת להגיד לא
בפגישה לא הייתה מסוגלת להגיד לא בפה ואמרה עם העינים......
|
|
|
|
| נשלח ב-17/10/2006 22:19 |
|
| |
בס"ד
"אני" כשאומרים לא בוכים???
|
|